50

Българин

преди 7 години

6. Дори докато ги убиват, питбулите махат "радостно" с опашка.7. В САЩ годишно умират между 300 и 400 души от атаки на питбули.8. Над 80% от загиналите са деца под 12 год.9. Пръстите в очите не помага за самоотбрана, тъй като на питбула не му трябват очите, след като веднъж е захапал жертвата10. Питбулите атакуват всеки и всичко, което застане между тях и жертвата, включително и собствените си стопани.

49

Българин

преди 7 години

Накратко малко полезна информация за питбулите:1. Шанс за оцеляване при атака от пибул, ако разполагате с хладно оръжие - 40%2. Шанс за оцеляване при атака от питбул, ако разполагате с огнестрелно оръжие - 80%3. Болката само усилва генетично заключеното "Убивам или ме убиват" в питбулите4. Питбулите са единствената порода, която проявява самоинициативна агресия без никаква причина5. Питбулите атакуват често без никаква подготовка - ръмжене, зъбене...

48

Анонимен

преди 7 години

Така, нека аз да ви светна, три неща трябва да притежава един мъж, за да спада към елита на света:-БеЕмВе-Голяма татуировка-ПитбулИмате ли ги, да знаете, вие сте от ранга на Айнщайн!

47

Анонимен

преди 7 години

Законова забрана за продажба и отглеждане на тази порода ! Нашите управници ще се сетят чак след като разкъсат човек

46

АТАКИСТ

преди 7 години

Най-идиотската реакция от всичкото това с кучетата и стопаните им е, че когато им убиеш злото куче, което иска да те обезобрази и разкъса...собственика му да има претенции, че съм му убил кучето поммияр.Не кучето ти само...и теб ще убия, оллигофрен!

45

Анонимен

преди 7 години

бруно ще яде бахура

44

до 55 от славянин

преди 7 години

Всички кучета принадлежат към семейство хищници, но такива породи като тази са от най-агресивните хищници!

43

славянин

преди 7 години

Реално в такива случаи е виновен собственика на такива породи кучета, кучето все пак е животно и си следва инстинкта, на другото животно, двукракото, на което е собственост трябва да му бъде счупена кратуната! Друг е въпросът защо все още такива породи са разрешение за отглеждане!? Забравих че живеем в ''държавата'' Абсурдистан!

42

Анонимен

преди 7 години

Тази порода кучета са хищници. Те не са за ползване като "домашни любимци". Това куче без наморник е немислимо да се разхожда навън, а какво остава да е без наморник и развързано. Хората, които имат такава порода кучета трябва да си ги ползват при наличието на двор там му е мястото не на улицата. Жалко за майката с детето и тяхното куче.

41

Анонимен

преди 7 години

Ако няма закони, може много лесно да има възмездие. Просто да метнат една мръвка с отровно вещество на питбула през оградата на къщата и балансът ще се възстанови.

40

Анонимен

преди 7 години

Още докато бях малка с баща ми бяхме навън и едно такова изродче се опита да ме нападне. Само докато ме доближи ръмжейки главата му беше размазана брутално и със все сила в асфалта. После го гледахме как не можа да си я изправи ( ходеше с главата настрани ) сума време и заслужено, а собственика повече не го пусна без каишка, че не се знаеше дали животното му ще оцелее. Така трябва да се третират такива гнусни кучета иначе оправия няма..

39

хммм

преди 7 години

малко му е било на това, обиконовенно са много злобни и заядливи тия малките ***, кой знае какво му е казало на питбула, или ония ей така без причина му е пръснал корема, пак леко се е отървало това псе.

38

Анонимен

преди 7 години

David pravil sushtoto s luv i mechka

37

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен"Българите нямат социална кохезия помежду си. Много скоро ще се присъединим към клуба на провалените държави."Братле, те адхезия нямат, ти кохезия искаш.

36

Анонимен

преди 7 години

Българите нямат социална кохезия помежду си. Много скоро ще се присъединим към клуба на провалените държави.

35

ДАН КОЛОВ

преди 7 години

На Дан Колов Навремето му бяха пуснали тигър в един хотел в един асансьор в САЩ за да го убие. Отваря врата на асансьора и насреща му скача тигъра с отворена уста- Дан Колов му хваща по инстинкт за самосъхранение двете челюсти и ги разпорва. Факт!

34

Анонимен

преди 7 години

Хората в държавите с ред и правосъдна система са забранили тази порода. Ако случайно някой льохо си вземе такова куче, идва специален патрул с полицай и кучето се изземва след което евтаназира. Ако собственика се противопоставя, полицията го прибира, кучето също. И се съди но не като у нас. Да гледаш такова куче показва комплекс за малоценност.Това е звяр който е опасен за всичко.Не дай си Боже да нападне човек.Собствениците на убитито куче да осъдят ненормалника, съдът да му удари тлъста глоба!

33

Йордан

преди 7 години

Друг е въпросът, че ако обезвредиш питбула, тогава може да те нападне собственика на питбула. Аз помня, че когато веднъж питбул нападна нашето куче, което след това се възстановяваше над месец, а аз докато се опитвах да го спася, бях захапан за ръката, след като разтървах кучетата и поисках да се обадя на полицията, защото бях доста стресиран... Собственика и приятелчето му с него бяха готови да ме набият - как така, ще звъня на полицията... Взеха си кучето и си тръгнаха...

32

Анонимен

преди 7 години

Питбулът е порода създадена за кучешки боеве. Кучешките боеве са забранени, въпросът е защо породата не е забранена за отглеждане! Особено неадекватно е да отглеждаш подобно куче в градски условия. Но то у нас кое е адекватно... сега тази комплексирана селска мутра ще ръгне да търси връзки в полиция, съд... и понеже има пари, ще намери и защита. После ще се хвали колко е велик в държавата на ненормалните.

31

Анонимен

преди 7 години

Йордане, аз не го бих в главата- аз му размазах черепа в бордюра. Много добре знам, че и да го биеш в главата то не пуска това питбула. Единственото решение е да го умървиш!