236

Анонимен

преди 7 години

Някои се учудват по-долу защо може ние да си плюем държавата, а не обичаме другите да плюят по нея.Според мен това е част от българските ни разбирания за това, как да е устроен света. Ако аз имам син и направи някоя беля, ще му се скарам и критикувам, за да разбере, че е направил нещо лошо. Ако съседа обаче започне да му се кара, да го критикува и поучава, тогава вече ще имам проблем със съседа, който е тръгнал да ми възпитава детето. Ето защо българина не обича чужди хора да обиждат България...

235

до Явор

преди 7 години

Яворе,като гледам си умен и свободолюбив човек,предполагам живеещ в чужбина и обичащ България.Дори вероятно от време на време ти идва на ум да се върнеш,не защото не се справяш там,а по други причини.Ако пък греша,тогава посланието ми е по-скоро към тези хора,а не към.Отговорете си на въпроса"На какъв език искам един ден да разговарям с децата и внуците си?"и ще разберете къде е мястото ви.Всичко друго е променливо,несигурно пък и малко или много зависи от вас и по-малко от мястото...

234

Анонимен

преди 7 години

Мого подръжници на един Българомразец деградацията е пълна.

233

Анонимен

преди 7 години

кристо за мен е наи големият безродник какво си ви дял на 21 година че се си отвратил отдържавата такива *** като тебе които само плюят по родината си е мехлем за европеиците с такива *** като тебе които винаги са готови да оплюят и обругаят родината си БЪЛГАРИЯ няма нужда

232

Лицемери

преди 7 години

Забравихте как мутрите биеха наред а полицаите се обръщаха, забравихте отвличанията на деца, забравихте как мутри изнасилваха момичета и няма на кого да се оплачеш.....забравихте лепенките по колите ВИС-2 и СИК....все готини неща от които как да не избяга човек....Стояхте и никой не протестираше ! Сега всички много големи моралисти станахте ,чак съдите човека.

231

Колко сме долни само

преди 7 години

Значи по цял ден плюете по държавата и колко сме зле, обаче някой друг ако не дай си боже и известен каже нещо се надига вой до небето.....а пък най-смешно е ,че от 350 коментара плюене, повечето сигурно имат роднини избягали и те на запад от готината България.....смятайте каква нация сме от ***.о.ти....такова лицемерие няма да срещнеш другаде.

230

Я първо помислете...

преди 7 години

Той не плюе България а комунистическата *** ......И къде прочетохте ,че мрази родината ???? Мрази държавата както и всички 7 милиона я МРАЗИМ....или обичате корупцията и политиците ни и невероятния ни съд ? МИСЛЕТЕ преди да пишете и да плюете по човека !

229

българин от село

преди 7 години

не вярвам да е казал тъпата България. По-скоро е журналистическа измислица. настройват ни един против друг. Ако обаче го е казал, толкова по-зле за него- България не е ***, *** е този, който не може да се справи с живота тук и бяга като *** към по-мазни килери..

228

Анонимен

преди 7 години

Творчеството му е от ден за ден, и нищо смислено няма да остави след себе си. Творци са Пикасо, Микеланджело, Ван Гог, Реноар ! И днес се наслаждаваме на техните картини и скулптори. Ако наистина Кристо е изрекъл тези думи, заслужава само презрение!

227

ИЗВЪН

преди 7 години

Няма "добра" държава по света,която да задържа поданиците си с оръжие и бодлива тел. Лампичката на управниците трябва та светне, щом маси от хора започнат да напускат държавата или отчаяно търсят начин да го направят.Искаш ли здрав и единен народ му даваш възможността за смислен живот.Защото родина не е мястото, където си се родил, а там където децата ти са щастливи.А за детските усмивки,освен мама и тати са нужни и средства.Но на политиците просто им изнася съсипана държава и разграден двор.

226

Анонимен

преди 7 години

Ходи да проси пари за хартиените си еднодневки идиотщинии си мисли за голям творец.Аман от такива " творци ".

225

Димо Вълев

преди 7 години

"A на теб, дори и писменият ти роден език е отвратителен. Неграмотно пишеш!"Когато комуникирам с патрЕоти, се старая да съм на тяхното интелектуално ниво за да ме разбират по-добре.

224

skatelite

преди 7 години

До Иван Стоянов. Родоотстъпници са хората, които избиваха народа си 45 години. Не по-малки родоотстъпници са и всички тези, които го позволиха, включително и вие г-н Стоянов. Всички тези, които пляскаха с ръце и вяха знамена по манифестациите в чест на чужда държава.

223

Анонимен

преди 7 години

Майка му е избягала в България, дядо му е бил борец против турците, а този е избягал от "тъпата България". Недостоен потомък на славни предци!

222

Анонимен

преди 7 години

Тоя е е умопобъркан опаковчик .....бил творец ..хаха това творчество го умее всака продавочка в магазин ...освен това е долен безродник щом мрази родината си.

221

Анонимен

преди 7 години

"Безродник е точната дума за него, а английския му език е отвратителен."A на теб, дори и писменият ти роден език е отвратителен. Неграмотно пишеш!

220

Димо Вълев

преди 7 години

Патреотите са истниски българи. Те мразят неистенските българи като родоостъпника Кристо, кюрда Стоичков, Гришо щото не печели, а когато печели щото е възкар, Бербатов щото не играе за национала, Левски щот ни биха 7 на 1. Изобщо патреота най- обича да има кой да мрази. И журналята му го доставят на тепсия.

219

666

преди 7 години

Някой да ме светне що за творец е този.....за мен е просто един опаковач с мноооого пари ,та затова и опакова едри неща,значи всеки продавач в бакалия е един малък кристо(малката буква не е случайна):)))

218

Анонимен до Явор

преди 7 години

Написал си една камара с думи и нищо смислено.

217

Явор до един българи

преди 7 години

Всеки има право сам да избира какво да обича и харесва. И ти си никой че да критикуваш някакъв непознат че не харесва каквото и ти. Закъсал си я здраво ако идентичността ти зависи от родината, а не от теб самия. Родил си се в България случайно и нямаш никакви поводи за гордост или срам поради този факт. Гледай себе си и какво ти си дал на света. Не лежи на чужди дела и история.