9

Анонимен

преди 7 години

Всъщност е така, поне за София, където знам как е. Цените в София бавно се увеличават от доста време и наистина не можеш да купиш имот в нова сграда, ако не го купиш или капарираш на зелено. След акт 16 остават само най-лошите жилища, обикновено на първия и последния етаж, ако изобщо са останали такива.

8

Анонимен

преди 7 години

В последните 7 години си купих 2 жилища в София от инвеститор директно с помощта на мой приятел адвокат. Изобщо не ме интересуват разни учили недоучили, които се наричат "брокери". Гледам жилище по обява, харесвам го, разбирам кой е инвеститорът и купувам. Брокерът не е от помощ и то никаква. Провинциалист, който е в столицата от няколко години тръгнал да ми дава акъл къде да си купувам жилище и какво да гледам. А балон с жилищата няма. Всеки млад успял човек със заплата над 3000 купува в София.

7

Анонимен

преди 7 години

Тъкмо се бях притеснил, че я няма статията за скокът на имотите и хоп, ето я!

6

Партиен член

преди 7 години

Имаше една песничка за балона дето се надува и накрая става на парчета.Та така е и с имотите

5

Трандафор Босев

преди 7 години

Илати ми пиленца! Илати! На зелено, на жълто, всякак продавам! Дайте си парите, пък работата ше стане! Няма съ плашите!Ако отново тръгнат сделките на "зелено", в предишния вид и мащаби, то ние наистина сме много прости хора!

4

гошо

преди 7 години

където и да видиш брокер, плясни му един шамар по врата, знае си защо..

3

Анонимен

преди 7 години

Факта че през ден има статии които да ни 'просветлят' показват какво е истинското положение. Каквото са облажили облажили гладните брокерчета, от тук нататък посоката на цените е ясна

2

zeus

преди 7 години

Балона пак яко се надува от алчните брокерчета, които без да си мръднат пръста и без да носят никаква отговорност прибират едни 3-4 процента от цената на продадените имоти!

1

Анонимен

преди 7 години

Който взима имот на зелено винаги трябва да е подготвен да пие една студена вода