58

Сайга 12

преди 7 години

Извън населено място е лесно.?Бележка за вреден,има ли нашийник-няма,има ли прелка пред предните лапи-няма,следва равна мушка,малко предварение ако трябва и спусък!В градовете обаче това няма как да стане,така че съответните кметства да вземат мерки,иначе хората ще пристъпят към самоуправство!

57

Anonimenn

преди 7 години

Повечето от коментиращите са комплексирани злобари. Точно такива като ВАС са причина да има бездомни кучета, защото аз например никога не бих си захвърлила кучето на улицата. Правят го хора без морал, сърце и липса на каквато и да е отговорност - точно като вас! Ама знаете ли, всичко се връща на този свят!!!

56

Бау

преди 7 години

Не съм. Относно причината. Те усещат много по-добре от хората, че ги мразиш и им мислиш злото или, че те е страх. За това са те хапали. Мен глутниците даже не ме лаят и ми дават да ги пипам. Моя съвет е да страниш от тях щом не можеш да се сдържаш в негативните си чувства и няма да имаш проблем.

55

ники до бау

преди 7 години

Бау, написал/а си САМАТА ИСТИНА ЗА ЗЛИТЕ ХОРА ОКОЛО НАС!! МНОГО СА!!!!!!!!

54

анонимен ДО РАСО

преди 7 години

АМИ ТОЙ СЕ УТРЕПАЛ ОТ ЗЛОБА, ЗА ДА БИЕ КУЧЕТАТА!!! В СЪСЕДНИЯ БЛОК ЕДИН ГИ РИТАШЕ И БИЕШЕ И ОТ ЗЛОБАТА СИ УМРЯ! НЕ ОТ КУЧЕТАТА!!!!!!!!

53

Бау

преди 7 години

Всички тези хора, които мразят кучетата и ги искат мъртви са същите злобно гледащи хора по магазините, които ще те прередят, ритнат, бутнат, напсуват. Тези, които ако те видят паднал, ще те подминат. Тези, които обичат децата, но само, когато им е изгодно. Тези, които гледат как да прекарат някои, та бил той даже роднина, за пари. Човек способен да обича и с голямо сърце обича всичко живо и милее за хора и животни. Отвратителни сте.

52

Анонимен

преди 7 години

Толкова ли е трудно да каже някой лекар , че има бяс и всичко пада под ножа.Изтрепаха сума ти домашни селскостопански животни заради предполагаеми болести с едни *** не можем да се справим - срамота.

51

Анонимен

преди 7 години

До 48 сигурно е лесно от терасата да им се радваш !? Но стани в пет да отидеш на работа като срещнеш глутницата друго ще пееш !!! А между това спомнят ли си защитниците за изяденото дете !?

50

мерки

преди 7 години

ВЗИМАЙТЕ! Хората или кучетата?

49

Г-н Антифриз

преди 7 години

Газ зарин и цезий-137 за кучезащитниците!

48

до кучелюбите

преди 7 години

Гадно племе сте

47

Анонимен

преди 7 години

Тия които гледат у дома животни домовете им малко или много надъхват.

46

PACO

преди 7 години

Кучета каратисти!!!!!! "След прегледа му лекарите са установили комоцио, фрактура на носа, счупена радиална кост на дясната китка и контузия на дясното коляно." ,АМА никъде не пише да е нахапан

45

до Един

преди 7 години

Стабиляга си.

44

анонимен

преди 7 години

Кучетата не нападат БЕЗ ПРИЧИНА!!! МЕН ЗАЩО НЕ МЕ НАПАДАТ???ХОРАТА ГИ РЕТАТ ГОНЯТ И ХВЪРЛЯТ ПО ТЯХ КАМЪНИ! АКО И МЕН МЕ РИТАТ И БИЯТ - ДА СТОЯ ЛИ? ЩЕ ГИ ХАПЯ!!!!!!! ОЩЕ ПОВЕЧЕ- ТОЯ СЕ Е УТРЕПАЛ, ЗАЩОТО Е ПАДНАЛ- ОТ ЗЛОБА ДА ГИ РИТА И БИЕ!!!!!

43

Анонимен

преди 7 години

Защитниците на кучета пак налазиха и замърсиха форума.

42

Анонимен

преди 7 години

Храненето на бездомни кучета трябва да се третира вече като престъпление. Не-прибирането на бездомни кучета от кучкарниците за милион - също! Липсата на каквато и да е защита за хората от страна на кучетата трябва да се промени! Не искам да газя кучешки екскременти! Не искам да слушам по 18ч в денонощие кучето на съседа как лае! Не искам да се чудя децата ми ще успеят ли да се приберат от училище или кварталната глутница кучета живи ще ги изяде! Политици, къде сте?! Обещайте нещо! Избори са...

41

Маргинал-666

преди 7 години

Кюфтета с топлейки за милите кученца, които хапят гражданите! ГЪРЧ!

40

Анонимен

преди 7 години

До 38Имат права да живеят нормално като всяко живо същество. Но тези права са им отнети от тези, които са ги изхвърлили навън или, които са ги създали.

39

Анонимен

преди 7 години

Къде ги сега онези измислени защитници те да поемат вината.