39

Анонимен

преди 7 години

Да бе,вярваме ти! Ти никога за нищо не си виновен!

38

Анонимен

преди 7 години

Връзките на Борисов с остатъците от СИК продължават и до днес", категоричен е подсъдимият КостовВече обаче става въпрос "не за приятелства, а за завладяване на бизнес", като по думите на Костов Борисов е тясно свързан с лица от престъпния свят като Маргините, Маджо и Евелин Банев-Брендо.

37

Анонимен

преди 7 години

Обаче сега Гарелов ще си приказва на воля, за ужас на магнолията от Банкя.

36

Анонимен

преди 7 години

Питайте го, след като стана главен секретар, кой поддържаше връзката между бившата СИК и него, как ходиха у тях в Банкя.Питайте го също г-н Борисов за отвличането на сина на Венци Стефанов. Той не даваше ли информация към господата от СИК как, кого и към кого ги насочваше по-скоро да търсят", каза още Васил Костов."Трафикът на дрога и контрабандата на цигари са допирната точка между СИК и сръбския наркобос. А Бойко Борисов добре познава основателите на трибуквената групировка.Бойко Борисов и СИК принудиха Славчо Христов да им прехвърли собствеността върху СИБАНК"

35

до 35

преди 7 години

Повръща ми се от 35

34

Анонимен

преди 7 години

Борисов стана главен секретар на МВР на 1 септември 2011 г., тогава имаше атентат срещу Бай Миле и аз бях потърпевш, затова няма да го забравя", каза още Костов и допълни:"Питайте го дали преди това се е виждал, дали е ходил в къщите на някои от групировката СИК. Питайте го, след като стана главен секретар, кой поддържаше връзката между бившата СИК и него, как ходиха у тях в Банкя

33

Зъбльо

преди 7 години

Ти не си никакъв смЕх, а си най-обикновен КоремКат'мЕх.

32

Анонимен

преди 7 години

"Борисов чрез доверени лица контролираше контрабандните канали за цигари и дрога по времето, когато бе главен секретар на МВР, а Румен Николов-Пашата беше редовен гост в къщата му в Банкя.

31

Анонимен

преди 7 години

До смЕхПовръща ми се от руски ***.

30

Анонимен

преди 7 години

Бойко Борисов стана главен секретар и генерал с парите на сръбския наркобос Сретен Йосич. Влизането на Борисов в МВР е струвало 400 000 долара", твърди един от съдените по делото Килърите Васил Костов-Кеца. "Думите към Сретен Йосич на хора от СИК бяха: "Имаме едно момче, ще го направим някакъв в полицията, да слуша. За поста му тогава лобираха хора от групировката СИК", разказа Костов. ИСТИНА ЛИ Е БАРАТО ТОВА ДЕТО ГО КАЗВА ТОЗИ ИЛИ СИ ИЗМИСЛЯ?

29

смЕх

преди 7 години

За пореден път се убеждавам ,че тиквата е безкрайно т.п не е проблема дали има пръст в прякото отстраняване на Гарелов който между другото си е стар ветропоказател. Проблема на тиквата е ,че езика му изпреварва това което трябва да е между ушите му и с недоказаните си приказки на практика сам се увъртя в л.йната ,а пуделите му скочиха да го бранят та в дебата относно случилото се Гарелов зае принципна позиция ,че не може ей така да се хвърлят едни думи без да се носи отговорност.

28

Анонимен

преди 7 години

Гарелов си бе гръцки агент, но вече нямат нужда от него.

27

Анонимен

преди 7 години

Служебното правителство е най-доброто правителство от 100 г. насам. Герджиков си върши работата професионално, а тоя Гарелов и като журналист и като медиен съветник е длъжен да бъде напълно неутрален и той много добре го знае, а не да се опитва да манипулира обществото да налага мнение или нещо подобно. Aко иска може да го прави, но първо трябваше да подаде оставка, а не да се възползва от служебното си положение.Който не си върши работата го уволнявам.. ето тъй се прави Тикво учи се.

26

Анонимен

преди 7 години

Тъкмо бях се отчаял че днес нашият селянжърски тарикат няма да се появи и ето ти го на първа страница. И как да не се появи нали ще го забравите и ще ви е спокойно без нерви и ядове. Неееее спокойствие само в Малашевци! Ще ви тормозят докато се разболеете от рак и ***. Това е целта на занятието. На пук на всички ще ви го показват не само този селянжърин ами и всички останли овчари като онази дето яха кобилата у село Крушовица. Ние сме на всеки метър от тук до свършека на света!

25

Анонимен

преди 7 години

Той Гарелов плюеше Борисов още когато беше премиер! Тогава ако е искал спокойно можеше да му направи каквото си иска,но не е! И сега още този червендалист още търси под вола теле! Злобата му срещу Борисов се вижда от километри!

24

Анонимен

преди 7 години

"Борисов отрече да има пръст в отстраняването на Гарелов."---Банкянската тиква ПАК ЛЪЖЕ! Помните ли "Ало, Ваньо"?

23

...

преди 7 години

Ясно е,че угодия няма,но решението на Герджиков е напълно адекватно.Той е последният,кото може да бъде подозиран в симпатии към Борисов,дори напротив. Но в случая ситуацията изискваше точно такава реакция.

22

ивчо

преди 7 години

Ха, Герджика нещо пиддаде, стресна се нрщо ....

21

Бай Илия

преди 7 години

Герб-царството на мутрите. БСП-власт на шуробаджанащина и мизерията. Патриоти-единственото логично на фона на първите две.

20

дис ис Спартааа

преди 7 години

Йончева изпрати есемес "Герджиков победи", та който го е назначил, той го е и уволнил.вселенският фацебуков спор колко евтини са горещите репортажи из Сомалия ли беше продължава!