134

Чукча

преди 7 години

Като има ба-лъци,нека се набутват двойно

133

Анонимен

преди 7 години

Всеки дошъл в София и получил първа заплата се мисли за силен и тръгва да купува. Без собствени средства и нулева финансова грамотност. Така е и в другите големи градове. По запустелите села имоти се купуват от малцинствени групи, главно с потребителски и бързи кредити. От това се движи пазара в България. Трагедията е пълна.

132

Анонимен

преди 7 години

Тука всеки втори коментар е за някакъв "балон" и как НЕ трябва да се купува. Вие някакви рентиери ли сте, какви сте?? Младо семейство да не купува сега, щото след 5 години ще съжалява, а да хвърля (буквално) пари за наем и след 5 години да е в същата изходна позиция. Извод или сте наемодатели, или сте пълни смУтаняци и страхливци.

131

Знайко

преди 7 години

А,знаете ли колко излиза реално новото строителство между 300-400 евро /кв. м. пък брокерчетата и *** да си разтягат лукуми....

130

Наблюдаващ

преди 7 години

Да, бе... избиват се и ги грабят като топъл хляб - 1000 евро за квадрат :DКой изобщо се надява да и вържем на такава статия...

129

...

преди 7 години

нз как пишете всички, че няма хора като поне в софия е пълно... и не мога да разбера, защо си го самопричинявате да живеете в софия като толкова много не ви харесва и разправяте как по-добре в чужбина ама сте тука нали?

128

Анонимен

преди 7 години

Балон или не, пазара сам ще се регулира. Важното е да не плащате на брокери, ненужни *** са по веригата Продавач-Купувач...

127

Анонимен

преди 7 години

Балон или не, пазара може сам да се регулира. Важното е да прескачате брокерите. Ненужни *** са по веригата Продавач-Купувач.

126

Шерлок

преди 7 години

смятам 160 000 лв за 60 квадрата нужник по 1333 евро на квадрат в луксозна София. първа по запрашеност и шум в света)15 % реален нетен год % кредит към банка с приспадане на всичко по плаващият лихвен ,такси обработки или до края на кредита числом и словом 50000 лв само за лихви към банк.Нужника е за ремонт още 50 0000 за IKEA нискобюджетен ремонт станаха 260 000 лв дотук пукнат водопроводфирма за къртене,водопроводчик =1500 лв. Данък община,данък вход,асансьор

125

Анонимен

преди 7 години

Изморих се от платени реклами, като тази!Хора, в Европа, в нормални държави с добра икономика и социална политика, с възможности за работа и качествено строителство, жилищата са на подобни цени.Кой е луд да си купи тук, в ужасна м'ръсна София, жилище на цената, на която ще си го купи в Португалия до морето?

124

обиколил да види

преди 7 години

Новото строителство пет пари не чини. Течове, мухъл, нереална квадратура. Панелките- мизерия, стари и порутени. Рядко може да влезете във​ вход и той да е на ниво, а щом вход е заменен за какво тогава да си говорим. Това значи кофти хора живеят в този вход. Бягай далече.

123

така ми се чини

преди 7 години

При 20 000 напускащи годишно квалифицирани лекари ,инженери, специалисти много ще гладуват брокерчета гладни и сънуващи просо и житце.60 000 евро за помещение колкото е банята ми. Може и 3000 евра да искат не знам .Сигурно оставащите тук пенсионери купуват за да не си изхвърлят през терасите парите с кофи и кошове. :-) Жалка и смешна картинка на додната брокето простотия.До 10 ще продавате жилища само на *** араби и чернокожи от Гана.Умните българи отдавна са по белите държави.

122

Кандидат-пенсионер

преди 7 години

Аз пък съм много доволен. Скоро ще се пенсионирам. Ще продам софийското си жилище и ще ида да чакам дедо Боже да ми дойде на гости в някое тихо, спокойно и с чист въздух градче, където няма зли брокери за да надуват цените!

121

Умник

преди 7 години

Всички 'собственици' които не са си изплатили все още кредитите към банките,а си мечтаят ,че са собственици поправете се. Вие не сте никакви собственици!Преди да изплатите и последната стотинка ,която дължите на банки те притежават и зад ка ви и са вашите РЕНТИЕРИ ,а вие сте просто едни глупави кредитополучатели- ДЛЪЖНИЦИ живущи на РЕНТА ВЪВ БАНКОВОТО ЖИЛИЩЕ и хранещи маститибанкети и имотни престъпници.

120

Жоро

преди 7 години

1000 Евро ?! Кой брокер плаща за тази статия. Друг пише, че в Младост до Бизнес парка новото строителтво било над 1000 евро кв.м. Един приятел си купи жилище там точно ново строителство 60 кв за 60 000 лв. Я намалете малко тарифата...

119

Анонимен

преди 7 години

Къща в Маями на 20 мин от Саут Бийч за 80 000 $ 3 -етажна , три бани , три спални дворно място 300 кв метра работа минимум 17 -22 $ на час за НЕКВАЛИФИЦИРАНИ Що не си е***** п******м.... всички пишман брокерчета у ***.Детска градина на 2 мин.Училище и университет на 10 мин.Мол на 15 мин Плаж на 20 мин .Държавна субсидия за 2 деца безплатна градина +7000 $ обратно от данъци за дете. Държавна субсидия за Планели соларни 70 % от стойността им в брой .

118

X

преди 7 години

ТЪРСЕЛИ СЕ БИЛИ!!! КАК НЯМА ДА СЕ ТЪРСЯТ ПРИ ТАЗИ ПРОСТАШКА ПОЛИТИКА,ПРИ КОЯТО ЦЕЛИ РЕГИОНИ ОБЕЗЛЮДЯВАТ И ХОРАТА ОТИВАТ В СОФИЯ. ДЪРЖАВАТА ТРЯБВА ДА СДПРЕ ТАЗИ МИГРАЦИЯ! КАК ДА Я СПРЕ? КАТО СТАНА МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ ЩЕ ВИ КАЖА КАК.СЕГА НА РЕД Е ГЕРДЖИКА!!!!

117

Анонимен

преди 7 години

Собствено жилище означава ,че сте си го платили до стотинка.Да си затънал в кредити ,за да го плащаш тройно ,това е илюзия за собствен дом.В повечето случаи изплащаш двайсетина години.

116

Pabl0

преди 7 години

1000 евро/м2, кой ви плаща за тези безумни статии?

115

Анонимен

преди 7 години

А парко местата в Хамбург почват от 25,000 евро .Така че стига сте се оплаквали.