65

1

преди 7 години

До EXOНе са решили, не са го направили! Затварят границите на Европа, вместо да финансират "изнудвача" , финансират кюрдите и става "ШАХ"! Малкото "Мече" от север да не мислите, че е прежалило сваления СУ? "МАТ"!

64

Анонимен

преди 7 години

Тоя филм с Ердоган сме го гледали и преди, но с различни главни действащи лица. Накрая не свършва с хепи енд.

63

Анонимен

преди 7 години

Последна новина, която прочета преди малко...В Швейцария вестник "Blick" в Начална страница на турски (цитирам) "Кажете "НЕ" на диктатурата на Ердоган":-), в някоя немска телевизия са агитирали за "НЕ" на референдума пак на турски език, а в Холандия са за качили плакат в няква местност на турски пак с агитация за "НЕ":-)МАЙ СКОРО ЩЕ ГИ НАУЧИМ НА ТУРСКИ:-):-):-) Абе изборите касаят Турция НА ВАС КАКВО ВИ СТАВА!:-):-):-):-) НИЕ ПЪК ЩЕ КАЖЕМ "ДА":-):-):-)

62

Анонимен

преди 7 години

Така става, когато дадеш властта на държава като Турция, на човек със средно образование и фалшива диплома за висше. Сега няма да ме разберете какво имам предвид, ще ме разберете, когато свърши в калта, повличайки цялата държава със себе си.

61

Анонимен

преди 7 години

Турция и Холандия са двете врати на контрабандата с наркотици и не само. Нещо взеха да си мерят чурките. Интересно !

60

Анонимен

преди 7 години

Когато тръгнеш да се ежиш на Европа, в началото започваш добре и накрая свършваш зле. Хитлер го разбра по трудния начин, той също разполагаше с голям ресурс, но ресурс- в даден момент се изчерпва и недостигът се увеличава с увеличаването на скоростта. Ердото все още е в яслата и тъкмо е проходил. Вече казва "мама", "тате", "да" и "не". Непонятно ми е защо се мъчи да играе шах, след като още не е научил азбуката и математиката.

59

EXO

преди 7 години

ТЕ ЛЯТОТО ЗАЕДНО С МАСОНА ГЮЛЕН ИСКАХА ДА ГО ИЗСУЛЯТ.АМА НЕ СТАНА .СЕГА ТОЙ ТАКА ГИ ИЗСУЛВА .ЧЕ И ХОЛАНДИЯ ИЗТРЪПНА .ТОВА Е САМО НАЧАЛОТО.СЕГА СВЕТЪТ ЩЕ ВИДИ АГАТА КАК ЩЕ ИМ ГО ИЗСУЛИ НА ВСИЧКИТЕ.ЛАВИНАТА Е ТРАГНАЛА СКОРО НЯМА ДА СПРЕ....

58

1

преди 7 години

До ЕРДОГАНТолкова е велик, че не се усеща как ще му го изсулат!В Европа има, мозъци а не нарциси!Ще го погъделичкат и ще го изработят!

57

Анонимен

преди 7 години

днеска Холандия, утре Дания ще съди, в сряда са "фашистите" от останалия свят до Япония, или то там няма мюсюлмани.а защо няма митинги за референдума на падишаха в братска Русия?

56

Анонимен

преди 7 години

"Абе как може да стане държавник такъв човек, трябва да е като българските, да предсавлява държавата си слагайки в джоба козметика,"Имаш крайно сбъркани сравнителни критерии. Първо посланикът не е равен на президента или правителството и второ действията му като цивилно лице (след като е бил освободен от длъжност) не предствавляват държавата. :)

55

ЕРДОГАН

преди 7 години

АКО В ДНЕШНО ВРЕМЕ ЕРДОГАН НЕ Е ВЕЛИК .СИТУРНО Е ПО ВЕЛИКА САМО ЕЗДАЧКАТА КОРНЕЛИЯ.И АХМЕД ДОГАН И СЛАВИ БИНЕВ.ЛЕЛЕ КОЛКО НЕЩАСТНИ И ЖАЛКИ ХОРА ДИШАТ ВЪЗДУХ...

54

Анонимен

преди 7 години

"доктрината на левите диктатори"само дето ръководи дясна партия с дясно ориентирана политика, СЕДНИ СЛАБ 2

53

До 65

преди 7 години

За българия говориш нали?

52

Анонимен

преди 7 години

Тоз,ако е велик....Не знам великите в историята,каква титла да им дадем :)Абсолютен *** дето проси пари от ЕС. Нищо ново в доктрината на левите диктатори.И той ще свърши на улицата. много е малък за игрите на тронове.

51

Анонимен

преди 7 години

Сега бежанската вълна ще се контролира от Турция коги построят турски поток.Кой сега е номер еднооо,хахахаха ШАХ И МАТ,как болиии,боже простии,няма да клалифицирам умствените възможности на Ердоган и обкръжението му но ги завъртяха като НЕАНДЕРТАЛЦИ НА СКИ ПИСТА.

50

Анонимен

преди 7 години

До Анонименголяма хвалба - "пиян ром звъни с маанета в спешното за още виски", да не осъмнат накрая подсмърчащи пред медиите като Мемед от Лондон след указ на Тръмп, добре че изборите преди летния сезон и ще се кротнат всички в името на туризма

49

Анонимен

преди 7 години

Путин май си намери някав куц приятел. Ще трябва да потърси друг сред останалите хахавелковци.

48

Анонимен

преди 7 години

"Допускаш голяма грешка. Ердоган не е държавник, "Да, неможе да бъде държавник човек, който не краде козметика, прави нещо за държавата и народа, не казва евала на тоя и оня, арестува хора, които правят корупции, подкрепящи терористи...Абе как може да стане държавник такъв човек, трябва да е като българските, да предсавлява държавата си слагайки в джоба козметика, да я представлява като се клани на ЕС и така се става държавник...пууу да не му се види бе...:-):-)

47

Анонимен

преди 7 години

До АнонименТурския народ първо гледа вас, ако вие се оплаквате значи Ердоган е на прав път и го подкрепя. ЩОМ ФАШИСТА СЕ ОПЛАКВА, ЗНАЧИ ИСЛЯМИСТА Е НА ПРАВ ПЪТ

46

uber ales

преди 7 години

ОХО БСП НЕДЕЙ ДА СРАВНЯВАШ САДАМ СЪС ЕРДОГАН .И АРАБИН СЪС ТУРЧИН .ЩОТО АРАБИНА БЪЛГАРИНА И ЕВРЕИНА СА БИЛИ РАЯ НА ТУРЦИТЕ ПЕТСТОТИН И ПЕТДЕСЕТ И ПЕТ ГОДИНИ..АКО ПОЧНЕШ ДА ГИ БРОИШ ГОДИНИТЕ ЩЕ ПРИПАДНЕШ.ДА НЕ ГАЛОВОРИМ ЗА ТОВА КАК СТЕ СИ ЗАПАЗИЛИ ИДЕНТИЧНОСТТА.КАКВА ДЕМОКРАЦИЯ Е ИМАЛО В ТАЗИ ИМПЕРИЯ.СЛАВА НА ТЕЗ ВЕЛИКИ СУЛТАНИ....