103

Циник

преди 7 години

Наиистина ми омръзна да чета за сърбоманските ***! Айде да ги *** албанците...и да се свършва!Преди това на българската граница - да сложат 10х10 метра плакати:"УБЕЖИЩЕ САМО ЗА ПРАВОСЛАВНИ БЪЛГАРИ!"

102

Анонимен

преди 7 години

до 123 Муахахахаха, Гоше, значи албанците са били мнозинство в Югославия? Това е все едно да кажеш че нашите турци са мнозинство в България.... Тъъъп сииии..сам се оплиташ в простотиите си.

101

Анонимен

преди 7 години

Малко са Арийските раси в света. БългАрия е родина и дом на една от тях. МЪКАдонски дегенерти колкото щеш. Да не се бъркат с Донски и Волжки казаци, които също са българи(траки). Волга=Болга.

100

Гошо

преди 7 години

Ако не можеш да четеш или асимилираш прочетеното ,не коментирай .Написах !!!Албанци, сърби и всякакви други малцинства от Югославия бе кре*тен.Тоест ,косовари,черногорци ,босненци и тн.Генетично ДНЕШНИТЕ македонци са толкова българи ,колкото и българите (особено от югоизточна България) сме турци.Почти нямаме общо, наша е част от територията им ,но това е друг въпрос

99

Патриот

преди 7 години

Престанете да ги определяте като македонци неграмотници такива запомнете че те са Българи от областа Македония

98

Анонимен

преди 7 години

По удачно щеше да е да ни обяснят как да излекуваме тоя цирей на българския етнос нарчен Македония отколкото други празни брътвежи. Бързото лечение е оперативно и не е безболезнено.

97

чети внимателно

преди 7 години

Българите в Македония отдавна бяха предадени на сърбите, с любезното съдействие на другаря Димитров..........................................И за награда Сталин отрови Тарабата и Димитров пристигна в ковчег от Русия.

96

Анонимен

преди 7 години

до 112 Божидар Димитров винаги може да ти обясни...каквото и да е от бг историята ни. Аз не съм запознат с историята на тази рисунка и надписа, но предполгам, че е направено от някой българин роден в българска македония навреметъо. Все едно аз като съм от Бургас да напиша на някой хотел в Слънчев браг на някоя врата...Тук беше един бургазлия да пиянства една седмница.

95

Понеже не те питаме

преди 7 години

Наскоро до Охрид откриха глинена плочка на която пише Ахил-болгарь. Тоя седнал да ми обяснява за Рилския манастир. Я улево бе!

94

Анонимен

преди 7 години

Най добре Македония да си остане суверенна държава,но ако в един момент нешата са или Албания или Сърбия нашите големци да не мълчът като бит г.з а да вземат отношение по проблема и то безкомпромисно.

93

Анонимен

преди 7 години

Гоше да кажеш че сърбите са малцинство от бивша Югославия е все едно да кажеш, че руснаците са малцинство от бившия СССР. Тъъъп ли си какъъъв си? А македонците са си българи, те и бяха малцинство в Югославия.

92

Джурналист

преди 7 години

Стига с тази Македония. Не сме само ние с "втора" страна на Балканите. Гърция си "има" Кипър, Румъния - Молдова, Сърбия - Република Сръбска в БиХ. За разлика от всички тях обаче, т.нар македонци не се считат за българи. Мина и замина сръбската пералня на смяна на идентичността, цяло поколение израстна и създаде деца от 1990 насам. Гледайте у нас какво става, че Ердоган се зъби на Германия и Холандия, а на нас направо танковете ще ни прати и ще ни смаже за 48 часа.

91

Анонимен

преди 7 години

Българите в Македония отдавна бяха предадени на сърбите, с любезното съдействие на другаря Димитров. Там вече няма българи - избити са, прогонени са, с промито съзнание са... Единственото, към което можем да претендираме към фиромците е просто да не разрушават български артефакти, открити там.

90

Анонимен

преди 7 години

Я античките гюбреядци да си върнат българските паспорти и да се откажат от гражданство като не са българи.

89

Гошо

преди 7 години

Пълни глупости ,няма народ на света ,пък дори и изкуствено създаден,който да обяви ,че принадлежи към друга държава.Божо да си пази сърцето от инфаркти ,че е на годинки вече.Това не са ви македонците от преди 80 години ,за да претендираме че има българско в тях.Минали са няколко поколения,кръвта е размита и сега са смес от албанци,сърби и всякви малцинства от Югославия.Почти нищо българско не е останало ,с изключение на вардарска македония и Охрид и поречието на Струма!!

88

Анонимен

преди 7 години

Или втора българска държава, или трета албанска държава.

87

Анонимен

преди 7 години

103 Как си обяснвам ли? Да беше прочел малко история...когато е живял Климент по времето на Цар Симеон- България е стигала до Адриатическо море, папагалчо!

86

Анонимен

преди 7 години

И две немски държави има -Германия и Австрия. И две Съветски - Русия и САЩ.

85

Анонимен

преди 7 години

Някой български патрЕот, като Краската Каракачанката например, който не му стигна краденето, да ми обясни защо Гоце Делчев е погребан в Скопие, а българите са кръстили цял град на неговото име. Какво общо има Гоце Делчев с турския град Неврокоп ?

84

Анонимен

преди 7 години

до 103 Климент Охридски не се ли е родил в България чиято площ е била с територия мнооого по назапад от Перник?