60

беленчани?

преди 7 години

не може хора давали човешки трупове на прасетата и техните потомци да бъдат човечни

59

Анонимен

преди 7 години

101 Кой е тоя пияния с руското знаме пред когото държавата и църквата се страхува, че не разбрах?

58

Анонимен

преди 7 години

Отеца още каза:"Не може църква и държава да се подчиняват на заплахите на един пиян с руско знаме. Не може!". И се чудя къде са така наречените патриоти да реагират на съществата наметнати с чужди знамена. Представяте ли си какъв вой щяха да нададе Каракачанов ако знамето беше турско или американско!

57

Анонимен

преди 7 години

Идиотизмът в България е пълен. Българите са се изродили по време на демокрацията още повече.Комунизмът ги направи *** и демокрацията продължава да ги изменя в това направление (не всички). Това е и целта на "червената" "демокрация".Католиците били незнам си какви, такива обобщения са ***. Има хора и хора. Кенеди примерно е бил католик, те затова го и убиха, защото има някакви принципи. Всички други президенти на САЩ са протестанти.Ако се върши добро от католици какво лошо има?

56

Анонимен

преди 7 години

99 Значи баба ти и дядо ти са олиггофрени? Годжи :Е браву!

55

Анонимен

преди 7 години

айде и другия соросоидден *** Шопа се появи!

54

Анонимен

преди 7 години

Папата да погали Боко по главата и да се разбират.Така или иначе, след изборите коалиция ще направи кабинет Борисов 3

53

Анонимен

преди 7 години

130 Напълно съм съгласен...сирийците са си БЕЖАНЦИ- те бягат от война, а не всякаква друга източна пасмина. И даже да са мюсюлмани това семейство- то бяга от война и ние като православни християни бихме дали подслон на такова семейство, защото сме преди всичко състрадателни...макар и бедни.

52

Анонимен

преди 7 години

Общо взето според мен причините не са в това сирийско семейство.Никъде не се казва какви са били те (сирийците) по вяра. Християни ли са били? Защото много от сирийците са християни. Не се казва какви са по образование по убежденяи няма снимки как изглеждат на външен вид. Малко расистки започна да звучи коментарът ми Каквито и да са били са жертви от една война и са бежанци. За разлика от всичките там африканци дето наприиждат сега покрай реалните бежанци.Някой е имал зъб на Паоло Кортези.

51

Анонимен

преди 7 години

Това е смешен поръчков опит да ни вменят срам, че не сме приели бежанци, които може и да са такива и след това ще ни залеят с организираните имигранти от Сорос. Много плитък опит. И някой католически свещенници стават поръчкови. А сега популист-политиците ще наскачат по екраните да многоговорят и преекспонират тази маниполация стара като Ватикана.

50

5

преди 7 години

Пиар хода на Атака и ОП ще се провали .На изборите ще се гласува масово срещу ОП .Вън от парламента руско турски мекерета.

49

BILL

преди 7 години

Диваци балкански, както се отнасяте с другите, така ще се отнасят с вас по света.Задунайски мужици.

48

Анонимен

преди 7 години

до 109 и теб да попитам, бе...всички комунисти не са християни ли? Това е половината население от България? М? к'ви са тогава?

47

Анонимен

преди 7 години

до Спейса...да...тайничко са ни кръщавали/...и къде ни кръщаваха бе? В някоя тайна църква ли?

46

Анонимен

преди 7 години

До 106Не пич просто на твоя такъв му липсв всякаква логична мисъл!

45

фд

преди 7 години

До Анонименда в библията го пише.не може да не вярваш в Христос и да се наречеш християнин а какво остава да спазваш неговите заповеди

44

дс

преди 7 години

тия от белене са толкова прости хора. неблагодарни селяни. католическата църква им подарява 100 хиляди лева всяка година щото живеят в мизерията и на това не са благодарни. а толкова много българи мафиоти сутеньори отида в италия и всякаква *** изоставила собствените си роднини тука и те заслужават да ги изгонят от Италия по същия начин

43

Анонимен

преди 7 години

103, преди 89-та викаш 60-70 % от българите не са били християни, понеже са били комунисти? Кефиш!

42

dsds

преди 7 години

До Анонименбаба ти и дядо ти не са били християни ако не са вярвали в Господ и сега са във ада. това е

41

Анонимен

преди 7 години

до 96 Значи всички хора които не вярват в ГОСПОД, а само на своите способности са сдухани? Една бира имаш от мен за умопомрачаващата твоя логическа мисъл!