37

Циник до 33

преди 7 години

Извъди ми се - "аналитик" :-) за такива "отворковци" , като теб ми е думата! Св*олачи , които от злоба, и истински "комплекси" се чудят на кого да си го изкарат. Преди да ми се правиш на cool - огледай се из форума! Пълно с неграмотници, да не говорим за липсата на какъвто и да е стил, или ритъм! Немските ми колеги всъщност нехаят за голтаци, като теб. Ако не друго - в малката общност на фирмата в която работя - "българин" вече не означава автоматично сополив, крадлив ром! А ти можеш да ме цункаш

36

анонимен

преди 7 години

И Туск се оказа нагъли алчен за власт, като нашата Кристалинка!Последната направи изключително фиаско и накрая се скри в Световната банка! Туск, Меркел, Оланд и Юнкер са лицемери, които водят ЕС към крах!

35

Анонимен

преди 7 години

Европа вече не е съюз на нациите, а на корпорациите.

34

Warning

преди 7 години

Имайте впредвид че ударното изпълняване на евро наркомански решения е увредило трайно цели региони .БЪлгария заради ударно харчене на десетки милиарди ограбвани само от нашия народ живи евра е с над 80% от населението без доходи за оцеляване.Прахосаните по нагло корупционни обекти милиарди не носят доходи обратно водят до рязко оскъпяване на живота.Цели региони обезлюдяват трайно..Няма хора,овце,крави,магарета ,кози ,коне

33

Карапичо

преди 7 години

Половинаа бастуни писали тук, сигурно и представа си нямат, че Доналд Туск е поляк :)))) и че Полша играе вътрешно-политическа бита и се опитва да я натрапи на ЕС. Чисти комунистически приоми.

32

Анонимен

преди 7 години

Да се разпада по бързо тая тъпня, че да дръпнем напред. За 10г ни върнаха в първи клас.

31

Анонимен

преди 7 години

Проява на егоизъм е да не се съобразяваш с 26, а да искаш 26те да се съобразяват с теб. Като не им изнася има полекзит. Никой няма да ги спре.

30

Един мъж

преди 7 години

Странно. Полша е против свой човек.

29

до циник

преди 7 години

Ти се окаьва че си много елементарен човек с претенции без покритие и сериозни комплекси.Слава Богу че Вазов е имал свобода на изказ и фантазия за да пише и да,създава нови думи .А че обясняваш на "твоите колеги немци(!?!?)" тива само потвърждава колко си ограничен и комплексиран.Особено като се има предвид как сравни Димитров в Лайпциг техния и нашия език.По добре *** да разговаряш с "немските си колеги",ние не сме достойни за финесъТ и познанията ти!.

28

26

преди 7 години

Сега индиректно си признават, че са ни третирали втора категория членове. Ето какви лицемери и сребролюбци управляват Европа, това преди промяната го нямаше! И какъв е резултатът? Швейцария пак си е The Best, a България пак на опашката. А помните ли, когато в началото на прехода ни внушаваха, че БГ може да стане Швейцария на Балканите...... АхахахахааСори за грешките при отпечатване в по-долния коментар. SwiftKey

27

FUCK OF

преди 7 години

НЕ Е ЗЛЕ ДА ИЗГОРИТЕ МОСТОВЕТЕ......ИЗГОРЕТЕ ГИ..!!!!!ТОВА ЩЕ ВИ ПОПРЕЧИ ДА СЕ ВЪРНЕТЕ НА МЕСТА ,КЪДЕТО НЕ Е ТРЯБВАЛО ДА БЪДЕТЕ.....

26

до 24

преди 7 години

Човек,еФтин си е Ефтин.,еВтин си е еВтин..еФтин си има своя смисъл,но явно че няма смисъл.

25

Циник до 24

преди 7 години

Направо съм шокиран каква неграмотност се шири тук. Илитерати нехаещи за граматика, и правопис...на иначе прекрасният ни език!Само Вазов е използвал над 50 000 думи в произведенията си...често съм водил спор с немските си колеги, затова , че българският не отстъпва на немския. Срамота е !

24

Анонимен

преди 7 години

До До 7 ИванКато почнат да плащат повече, не се зане колко точно ще го има. Лошо е и за нас, щото и ние плащаме а на среща не получаваем нищо, получават фирмите на герп и дпс.

23

абсолютен комунизъм

преди 7 години

Не може някакви филанкишии да решават вместо правителството кой ще го представлява!Нещата просто не стават по този начин!Това си е чист неоколониализъм!

22

Анонимен

преди 7 години

Тя каузата Обединена Европа вече е безвъзвратно загубена, това е началото на края, по - скоро след като Лондон зададе тона. ПАК! Но остава огромния горчив вкус за една грандиозна заблуда, в която България отново беше вкарана.( И не само БГ) . Този път Отава "Благородния" и "добронамерен" Запад. Защо изобщо ни приеха, след като не отговаряме на критериите? Сега индиректно си признават, че сни третират втора категория членове. Ето какви лицемери и сребролюбци управляват Европа, това преди промян

21

до 15

преди 7 години

Никой не прави никакви промивки на мозъци.За все по голямата погнуса от брюкселските зелки са виновни единствено самите те с безкрайната си наглост ,алчност и двойни стандарти.Ако теб те кефи да ти навират в очите че си второ качество,то си е твой проблем.Бъди си!

20

Анонимен

преди 7 години

ЕС не отива на добре, не видя защо Великобритания излезе, а сега не иска да види и защо Туск не е подходящ. Интересни и са "целите", които си поставя, защото ясно показват, че не се учим от сегашните грешки.

19

Хенде Хох

преди 7 години

По никого не "плюя",Ако смяташ че такова отношение и такива промени на правила когато ти изнася е нормално,значи това е твоя възглед и морал.Аз споделям моите разбирания.

18

Анонимен

преди 7 години

Да игнорират членката си Полша и да я плашат с международна изолация е крайно нелепо. Сектата в Брюксел съвсем се самозабрави. Ето такива действия водят до кризата в съюза и карат държавите да напускат.