90

Бай Хой

преди 7 години

Нормално е да им се даде повече. Я колко милионери се нацвъкаха. Като им приберете данъците и ще има. Пък ако вземем някой лев от американците за базите още по-добре. Има умни глави, ще се сетят за още

89

Даскала

преди 7 години

Борисов прилага тактика за унищожаване на лошия матрял , а пенсиите се прехласват в него!Защо бре ?Докато тоя мутрафон не бъде изгонен от властта - така ще е!В цял свят възрастните са на почит и уважение , а у нас е обратното!Насажда се омраза на младите към възрастните и това е голяма грешка !За да не бъдат в тежест на младите , пенсионерите трябва да бъдат защитени с бюджета!СРАМОТА от късогледи дебеловратковци!

88

ROM

преди 7 години

Африканска държава

87

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 100 - точно казано! финансистът-специалист от виденовото правителство отново се е приготвил да управлява парите на българите!

86

Анонимен

преди 7 години

Уважаеми наши майки и бащи, парите за пенсии бяха октраднати от Вас още през 1990 г от другарите милионери, назначени от БСП, която тогава се казваше БКП. Останалата част от Вашите спестявания беше открадната от хиперинфлацията през 1997 г по време на Жан Виденовото правителство на БСП/БКП/. Считам Вашия протест за справедлив и го подкрепям, но според мен ПРОТЕСТИТЕ ВИ ТРЯБВА ДА СЕ НАСОЧАТ към централата на БСП/БКП/ на "ПОЗИТАНО" 20, където са истинските КРАДЦИ на Вашите пари!

85

FUCK OF

преди 7 години

ВСИЧКИ ДА ИЗЛЕЗЕМ И ДА ГИ ПОДКРЕПИМ,ЗАЩОТО ТОВА СА НАШИТЕ БАЩИ И МАЙКИ....ЗАЩОТО СМЕ БЪЛГАРИ.....САМО ЗАЕДНО ЩЕ УСПЕЕМ....

84

Анонимен

преди 7 години

До ПРЕЗИДЕНТА на РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯг-н Румен Радев О Б Р Ъ Щ Е Н И Е от митинга на българските пенсионери на 09.03.2017г. свикан от пенсионерски организации и сдружения против провежданата политика на геноцид спрямо възрастните хора в България Г-н ПРЕЗИДЕНТ, В продължение на 8 години, многократно представители на българските пенсионери протестиращите всеки четвъртък на пл. Ал. Невски се обръщаха към президентската институция и лично към предходните президенти, към всички парламентарни групи от предишните народни събрани

83

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен...... на 25 -26 място ,и на 23 място сме били ,в зависимост от годините..

82

Анонимен

преди 7 години

Защо мълчаха каго пукали, когато Червеният *** от Банкя управляваше ,защо не се изправиха през Народното събрание или Министерският съвет който са отговорни за пенсиите а сега протестират на неточният адрес ? Защо години търпяха лига..ве.нето,,шъ даде ли 20-30 лева за Н.Година или за Великден ,, на Тюфлека и Челвеното котило - ГЕРБ. ?Защо не протестираха когато даваше ,,вечни концесии,, един милиард за *** или цигари ,лекарства ,оръжие, боеприпаси на ИДИЛ.

81

Анонимен

преди 7 години

До до 82"аваш за пример страна в която не се е градил ,,зрял социализъм""-Само че ,с тази разлика ,че при този оплюван "зрял социализъм",България беше на 34 мест в света

80

Анонимен

преди 7 години

При тази разлика между минимална и средна заплата след 10-15 години и 200 лева пенсия ще е много.

79

Анонимен

преди 7 години

Цялата държава трябва да протестира за добро заплащане. Трябва пенсиите и заплатите да са като в другите държави във Европа.

78

без таван

преди 7 години

като мине концесията на летището за 99 години, от спечелените народни пари ще осигурят по едни безплатни лещи на всички пенсионери и пакет леща към пенсията.

77

Анонимен

преди 7 години

До 74Много точно казано. Благодаря. Това е самата истина, но няма как да го обясниш на човек, който приема приказките на западняците за чисто златна монета.

76

Анонимен

преди 7 години

Парите за пенсии са пропиляни и най-вероятно няма да получат достоина пенсия.

75

Анонимен

преди 7 години

О, няма икономика- няма пенсии. Къде е неизвестното?

74

до 82

преди 7 години

Даваш за пример страна в която не се е градил ,,зрял социализъм" Е, сега му усещаме наследството и още ще има докато се,,затрие"Само че и на някой от нас живота е към края си.

73

До 74-Анонимен

преди 7 години

България я разкостиха собственните и комунисти и сега са ,,честни" олигарси Ако Виденов е бил,,честен" това не оневинява крадливото му и унищожително обкръжение.И Гечев пак депутат и лице на партията го слагат.Срамота

72

соцялно слаб депутат

преди 7 години

Отде пари бе,нали първо депутатските заплати трябва да се оправят,162 лв минимална пенсия с 40 г стаж не ви ли стига.

71

Анонимен

преди 7 години

Прави са хората.Давам пример в Испания.Пенсионер...1 десета плаща от стойността на рецептата...14 пенсии...плаща 50 процента от тока и водата.....нищо не плаща за операция,престой в болница,той за това има мед.осигуровки.Те са построили комунизма....Дай Боже така да стане и в БГ.Амин.