43

Анонимен

преди 7 години

А ако нося шапка "Адибас" мен ще ме конфискуват ли?! Многоумници...

42

Анонимен

преди 7 години

от тая глупост си глътнах езика. Мислех да пиша аргументирано защо това е пълна глупост, но само псувни ми идват в главата.

41

Анонимен

преди 7 години

е нали всички колонки са вързани с НАП? сипваш, цена 1.98, Х литра, това се праща там и се обработва.=> защо аз да сигнализирам за каквото и да е , след като то уж там отива. Ако някой го пусне за 1.60 НАП имат тази информация още с първото зареждане.Поне това бе идеята навремето като им направиха връзката с НАП или го оакаха и това?

40

РОСЕН

преди 7 години

До ЛюбопитенДраги любопитен, ДДС не се мени но се внася в зависимост от продажната цена.ДДС на 2,40 е 0,40, а на 2,20 е 0,367, на 2,00 е 0,333.Разбирате ли разликата?

39

Анонимен

преди 7 години

Същото да въведат и за течността за чистачки!ако ти е крадена да ти конфискуват возилото. Тя да се продава само по име и регистрационен номер на кола и да пазиш касов бон минимум 4 години!тия са баси скиците, но дори за оцветяване не стават... :)

38

Анонимен

преди 7 години

И как точно ще се ДОКАЖЕ, че горивото в автомобила ми е нелегално? Заредил съм на бензиностанция с 25ст. по-евтино гориво и притежавам касов бон. Точка.

37

Любопитен

преди 7 години

До ROSENИ колко пъти в годината се мени ДДС,щом не е постоянна величина?

36

гошо

преди 7 години

Не е лошо. Аз пук предлагам ако в някоя рафинерия, склад, бензиностанция се намери нередовно гориво или не със нужните качества, съответната рафинерия, търговска верига бензиностанции, складовата база да се конфискува от собственика и. А на шефовете на тази БПГА да им бият по 10 пръчки на гол ***, по подобие на Римската империя.

35

Иван Пешев

преди 7 години

Ами ако си заджуркам нещо и си карам колата с него и тя е в норма , какво ще ми я вземат ли , пак проблема се прехвърля на гражданите понеже държавните органи не могат да си свършат работата.

34

Анонимен

преди 7 години

А от къде да зная какво гориво ми наливат от бензиностанцията? Те крадат, моята кола конфискуват - така ще стане.

33

пак ли???

преди 7 години

ами като е толкова очевидно,защо не вкарвате в затвора измамниците,ами пак се опитвате да търсите под вола теле...ще конфискувате коли,това прилича малко на крадеца вика дръжте крадеца,тези ли правят законите!!!

32

ROSEN

преди 7 години

До Една добра идеяДДС не е постоянна величина!Поне малко се научете.

31

Анонимен

преди 7 години

шефът на БПГА отвърна, че има разумно ниво на цените, под което е ясно, че някъде по веригата се крият данъци или има проблеми с качеството на горивото.Алоууу шефа на БПГА, мога ли да ти ***? Като си толкова отворен сезирай цацаратурата, НАП и си оправяйте бакиите.

30

доктор Тъпирян

преди 7 години

По-голяма глупост не бях чел, тоя Делчев, да вземе да провери как големите играчи на пазара-щото от опит мога да Ви кажа, че те са и най-големи контрабандисти. По отношение на глупостта дето я искат, ще си нося касова бележка от Лукойл от началото на месеца и нека да проверят колко съм карал колата си /тя няма GPS/, пък нека в съда доказват откъде съм налял горивото. Тоя е на голяма хранилка от петролните мафиоти.

29

Анонимен

преди 7 години

Безумно е да осланяш на това че един човек сам според цената ще установи дали горивото е редовно или не. Това е точно като безумието пешеходец на око да преценява скороста на автомобилите. Вместо да се предлагат простотии и безумия да се наблегне н а това защо контролните органи не си вършат работата!!!!!Все по често се убеждавам че в България все повече няма страда от липса на кфалифицирани хора във всяка една сфера!!!

28

Хм

преди 7 години

До БожилЧервените са ясни,ама защо Баце оставя Златев(Лукойл) да си разиграва коня толкова години????Едва ли е само заради едно мъжко приятелство....Па и така да е,не бих казал че е законно!

27

1

преди 7 години

другари,от асоциацията,не ставайте смешни,според вас всеки притежаващ лек автомобил,митничар ли трябва да бъде,или данъчен инспектор,смешни сте смешни,вашия любим вожд от Банкя,до вчера се хвалеше,че преборил контрабандата,и спичелил 3милиарда.Асега предлагате конфискация на автомобилите.

26

Божил

преди 7 години

Червените са изпечени специалисти по въпросите на енергетиката,горивата,топлофикацията,АЕЦ-овете и т.н.,а контролните органи са в техни ръце. Кого да контролират тогава- себе си ли??? Има мно-ооо-го да чакате!

25

Една добра идея

преди 7 години

А не е ли по-добре държавата да отдели 1(един) служител,който ежедневно да публикува истинската цена на горивата при актуалния курс на долара и петрола?Останалите компоненти-производствени разходи,акциз,ДДС и прочее са постоянна величина!Нека видим кой колко печели по веригата!И сами да си направим изводите....Като се замисля,даже и човек не е необходим-може да го прави компютърна програма.

24

Аз

преди 7 години

Престанете да тормозите хората. Дали някаква стока е легална или не, това се установява от контролни държавни органи.