184

T.O.Y

преди 7 години

233 искаш да кажеш по-добре контролиран от Доган, а не от Местан! Защото, както казах, и двете са контролирани и зависими в огромна степен от турските спецслужби и Анкара. Досега кой подкрепяше ДПС да сепарира българските региони? Марсианците или Турция? Кой строеше чешми на турските теро.ристи? Точно тоя "българофил" Доган. Имай предвид и друго, Доган няма да е вечен, а ДПС ще остане! Самата партия е туморно образование за българската държавност, ти това не може да разбереш, а то е главното!

183

Анонимен

преди 7 години

АКО ИСКАТЕ ДОСТ ДА НЕ ВЛЕЗЕ В ПАРЛАМЕНТА - ГЛАСУВАЙТЕ1 дори да гласувате с "не подкрепям никого" ПАК ЩЕА СПРЕМ ДОСТ.ЗАЩОТО 4% от 3 милионе са 120000 гласа И ДОСТ ЩЕ ВЛЕЗЕ , а 4% от 4 милиона са 160000 - сериозна пречка за ДОСТ.

182

Анонимен

преди 7 години

Викаш по-добре контролирано ДПС от Русия отколкото контролирано ДОСТ от Турция.А контролирана само от електората партия не е ли възможна?

181

Анонимен

преди 7 години

Нахалството на Турция няма граници! Защо още не сме отзовали техния посланик,който се намества във вътрешните работи на БЪЛГАРИЯ! Или нашите политици ги е страх!?

180

До TOY

преди 7 години

А, ти драги, имаш ли представа, какво, ще се случи, ако турският етнос се почувства не представен, знаеш ли, че ги оставяш в ръцете на турските служби, които могат да ги вдигнат до дни !?По-добре контролирано ДПС, отколкото, контролиран изцяло от Турция, ДОСТ !

179

T.O.Y

преди 7 години

"По-добре ДПС, наши си крадци, отколкото"Тези личностни противоборства не са нещо необичайно. Например и Ердоган, и Гюлен не могат да се понасят, обаче идеологията на която служат е ЕДНА И СЪЩА! Неоосманистка. ДПС и ДОСТ също е така. ДОСТ е проекция на ДПС, а двете заедно са проекция на Турция. Това е главното. Погледни какво направи ДПС в Кърджали и другите райони- турски вилает, ако не де юре, то поне де факто. А стъпката от едното към другото, да стане де юре или като Косово, е много малка

178

До БАШИБОЗУК 207

преди 7 години

Надявай се ***. Мечтите са безплатни. И като се събудиш, а полюция. Ха ха ха. Никой не ви има за нищо и за това никога няма да сте в ЕС колкото и да се пънете и колкото и да ви е яд. Винаги ще си останете в анадола или 9-та глуха дет се казва.

177

T.O.Y

преди 7 години

"По-добре ДПС, наши си крадци, отколкото"В този смисъл не бива да слагаш ДПС към "нашите крадци". Те също служат на турските интереси и рушат българската държавност отвътре. Въобще не е случаен фактът, че в началото на 90-те година ДПС се създаде под силния натиск на САЩ и Турция. ДПС бе най-големият тумор за БГ досега. Сепарира и турцизира цели региони. Не може да ми говориш, че една противоконституционна и етнич. партия е "малко зло". Това е р0бско премирение. ДОСТ е същата работа.

176

Анонимен

преди 7 години

ВСЯКО ЧУДО ЗА ТРИ ДНИ...Още малко ще обявите война...Вашите депутати, защитават ли българите и в чужбина...вижте новината, за българката в Англия където са и спряли лечението...вижте колко коментара има там къде са патриотчетата да дадат НОТА на Англия и да протестират пред Посолството...Европейци били, напред били, демократични били...А ние "диктаторска държава, която се връщала в средновековието"...NO COMMENT вече.

175

T.O.Y

преди 7 години

"По-добре ДПС, наши си крадци, отколкотоДОСТ... !"Между ДПС и ДОСТ разликата не е идеологическа,и двете служат на неоосманизма! Доказателство за това е сепарирането на районите със смесено население, автобусите от Турция,а агитацията на турски език - и ДПС,и ДОСТ го искат!Разликата е личностна! В противоборството между Доган с Ердоган в последно време.Доган е по-умен от Местан и осъзнава: по-добре пръв на село,отколкото последен в града.Осъзнава,че ще стане последен, ако слуша напълно Ердоган

174

Анонимен

преди 7 години

Кога и "майка" България ще се грижи така за тези които се чувстват българи в други държави като фиром, Сърбия, Молдова, Украйна макар и с чуждо гражданство както го прави Турция за чувстващите се турци? Браво на Турция!!!

173

Анонимен

преди 7 години

Та, ето за това не бива да си разрушаваме мостовете с Русия, защото виждате ли ордата от юг, САЩ и НАТО, няма да си мръднат пръста за нас !?

172

А1

преди 7 години

Турция - България да не ограничава правата на малцинствата...........Същото може да се каже и за Турция!А, намесата във вътрешните работи на Бг, при положение, че никой не ограничава правата на турското малцинство в Бг - е недопустима!Що се касае до възможноста Тр. да използва, като инструмент за манипулация казуса "бежанци".... е, това зависи от волята на нашите политици, пример за това е - Орбан в Унгария

171

T.O.Y

преди 7 години

Турция да ми говори за "правата на малцинствата" е все едно Хитлер да говори за "правата и свободите" на евреите. От една страна, върховен цинизъм, а от друга, показва доколко България вече е загубила суверенитета си. Да напомням ли, че София допусна две етнически турски партии: ДПС и ДОСТ? Каквито и да са били прегрешенията на царисти и комунисти, никой не си е позволявал такава гавра с българската държавност. Либерастите унищожиха и армията. Рано или късно ще бъдат разстреляни като ен.ч.ри!!!

170

T.O.Y

преди 7 години

Не е нужно да се вглеждаме в историята, за да разберем, че с македонците сме един народ, тоест, че те са българи! Вижте сегашната политика и политическите елити на двете страни, сякаш едно котило ги е пръкнало. Едните в София виждат основния си враг в лицето на Русия, докато Турция ислямизира и турцизира страната отвъртре, дори не крие неоосманистките си намерения! Другите в Скопие виждат в лицето на БГ най-големия си враг, докато албанците ги завзумат отвътре! Братя сме!))))

169

Анонимен

преди 7 години

AZ NE ME E STRAX OT TURZIA BALGARIA IMA STRASHNI MUTRI BORZI EI VIJ BOIKO OCHI KLUNOVE KOMBALI BADJO KROKODILI SUMISTI I DRUGA MAITAPCHII A O ZABRAVIH NATO I INTEGRIRANITE BALGARI ORGINALNI KATO EMIL DJASIM SHE SE BIAT RAMO DO RAMO S DRUGITE SI SAUTECESTVENIZI SRESHU POROBITELIA

168

Анонимен

преди 7 години

По-добре ДПС, наши си крадци, отколкотоДОСТ-турски крадци !

167

Анонимен

преди 7 години

Eto tova pro4etete - bultimes/mestan-vliza-udarno-v-medijniya-biznes/Местан влиза ударно в медийния бизнес!Публикувано на 09.03.2017 в България

166

дд

преди 7 години

Като гледам нашите политици, как си траят и си обръщат задните части към турците, имам чувството, че още сме под турско робство

165

T.O.Y

преди 7 години

Турция да ми говори за "правата на малцинствата" е все едно Хитлер да говори за "правата и свободите" на евреите. От една страна, върховен цинизъм, а от друга, показва доколко България вече е загубила суверенитета си. Да напомням ли, че София допусна две етнически турски партии: ДПС и ДОСТ? Каквито и да са били прегрешенията на царисти и монархисти, никой не си е позволявал такава гавра с българската държавност. Либерастите унищожиха и армията. Рано или късно ще бъдат разстреляни като ен.ч.ри!!!