19

Анонимен

преди 7 години

Атентатът е дело на комунистите. Както атентата в Църквата Света Неделя.

18

До 17

преди 7 години

Ракети с ядрени бойни глави. Не слагам ракетите от СССР - Одеска област насочени към Турция. Те влизат у нас и от Истанбул само спомени ще има. Руснака нямаше да се поколебае да изтреби турските пълчища. Като били толкова много защо не са нападнали? Защото добре са знаели какво ще се случи. След свалянето на самолета един генерал каза, за 45 минути унищожаваме 80% от турската армия. И какво като са били 8 милиона? Толкова са щели да изпратят при аллаха.

17

ЧЕРВЕН ВОЙВОДА

преди 7 години

През комунизма поне държава имахме, турските престъпници се разтрелваха, а през демокрацията ги държат 1,2 години и ги пускат на свобода. .....

16

Анонимен

преди 7 години

Колкото и да лъжете истината си е истина, щом хора на ДС са го организирали и извършили това е атентат на ДС.

15

Анонимен

преди 7 години

Атентатът е всичко друго, но не дело на турци.

14

Анонимен

преди 7 години

*** са ги разкрили и ликвидирали! Браво!!! Трябвало е и всички останали от заверата защото са избили майки с деца. Днес юо телевизиите нищо???? Защо??? Стига с това да не дразним този или онзи. Днес България е все още отворена страна. Като не им харесва на шал--варите, Турция е близо. Взимат си нещата и чао. Да убиеш невинни, майки с децата им е отвратително!! Това е турчина. Ето защо никой никъде не ги иска!

13

Анонимен

преди 7 години

Тогава турската армия беше 8 млн. души със запасняците. Какво е имала България?

12

До 11

преди 7 години

И като нападне България щеше да я превземе ли?? Ха-ха, тогава България имаше армия и ракети със среден радиус на действие. А отзад беше армията на СССР, огромна и силна. И след като Турция щеше да бъде смазана и изпепелена, в Истанбул вече щеше да се говори на руски. Руснака щеше да смачка фесовете и днес да няма Ердоган, гаДОСТ, ДПС и джамии.

11

Е

преди 7 години

Нека почетем паметта на загиналите ни невинни сънародници в този отвратителен терористичен акт! Извършен от тези турски престъпници!

10

Анонимен

преди 7 години

Поредните лъжи на комунистите.Те затова и насила смемяха имената на турците, защото уж имало организация за отделяне от България. И като дойде демокрацията какво се оказа? Всички лидери на "турски организации" са агенти на ДС.

9

Анонимен

преди 7 години

И тези безсмислени жертви лежат на съвестта на комунистите които извършиха този атентат за да "оправдаят" т.н.възродителен процес.

8

Анонимен

преди 7 години

Разсекретиха се документите, вече се знае, че атентаторите са агенти на ДС. Тези лъжи за някаква турска организация няма кой да им вярва.

7

Анонимен

преди 7 години

Ако на власт в Турция беше ген. Кенан Еврен Турция щеше да нападне България и да защити турците от нарушаването на правата им. Но за жалост не беше на власт вече. Той нареди да се нападне Кипър и след 24 ч. половината беше завладяна. След това щеше да има със СССР проблеми, но пък зад Турция щеше да е САЩ, НАТО и целият свят.

6

хм..

преди 7 години

Стига ДОСТ и ДПС са злоупотребявали с "преименуването и голямата екскурзия", те са последователи на протурската групировка извършила атентатите.Ние , българите, също платихме висока цена през 80-те години.

5

Анонимен

преди 7 години

Не знам имали паметник на жертвите на терористите,май няма ,е нищо нали направиха нещо подобно за терористите.

4

Анонимен

преди 7 години

Този атентат е *** игра на БКП за да се обвинят турците.

3

Otto

преди 7 години

Tqbva da se zabrani sas zakon toq sait.dori i lapetata go znaqt 4e e delo na togava6noto DS

2

Шопо

преди 7 години

Убийци на жени ,деца и старци !

1

Анонимен

преди 7 години

Атентатът е дело на агенти на ДС. Като агент Сава. Какви турци са това? Продали се на комунистите.БКП си го организира за да оправдае политиката си.