41

Вирсачи

преди 7 години

Отде туй чайве уаааа, от маалата лий уа? То с тиа чайвета няма уааааа! Сиа ши ривем ли?

40

Анонимен

преди 7 години

До BURZUMдо като се луташ тук, в съседното видео една с хинджаб врътка мръсни танци по улиците. исках да кажа - врътка зад.ник и за твоя няма да остане компания.

39

Белият Рицар

преди 7 години

Никакви бежанци!!!

38

Анонимен

преди 7 години

се предвижда осигуряването на жилище, работа, обучение, здравно обслужване и др.............................точно тези неща не осигуриха на българските синове и дъщери, та тръгнаха по света..явно,за да се отвори място за халифат.........пак ли няма виновни?

37

А Н Т И

преди 7 години

До ВасилевЮдейските Свободни фамилии получиха България след соца.Сега свободно ще заменят населението с правилни елементи.При ТСВ масоните пак свободно ще играят със всички враждуващи,само и само да имат печалба.

36

лорд ЕвгМинч оф Итън

преди 7 години

До ВасилевКато китара-кухарка си бе АГЕНТЕ!

35

Анонимен

преди 7 години

NE SA JUDEISKI A ZIONO-HAZARI TAKA PONE KOMENTIRAT HORATA V YOU TUBA ZA SOROS I ROTSHILDITE

34

Анонимен

преди 7 години

До BURZUMЗащо пишеш такива щуротии?Ние не веднъж сме приемали бежанци, това е факт в българската история.Но в днешно време страната ни е много зле икономически, не можем да изхраним своите граждани, как да приемем и чужди, които, както знаеш, отказват да работят дори и за заплати от 700 лв!Не забравяй и заплахите от тероризъм. И ти самият едва ли би искал да те връхлети камион, докато се разхождаш или някой да взриви бомба точно до теб или до някой от близките ти. Хората са наплашени.

33

Анонимен

преди 7 години

"Правителството обмисля промени в условията и реда за интеграция на бежанци с международна закрила."Я! Правителството можело да мисли? Ти да видиш! *** верно ли?

32

Какво мъдруват?

преди 7 години

Да вземат пример от Полша - там приемат само семейни бежанци-християни, при условие, че и двамата родители имат минимум средно образование и не повече от три деца.При това, посочен е точният брой на семействата, които поляците са склонни да приемат и този брой никак не е голям!

31

Анонимен

преди 7 години

До BURZUMСус ба, ач кьопек

30

просто бизнес

преди 7 години

до 35България се превърна в Аврамов дом.Защо го стреляха Митьо Очите ?За парко място ще да е било, да знаете !

29

до 30

преди 7 години

Всички в Мин.съвет са негови хора, та нали той ги назначи ?

28

До 6

преди 7 години

Не е тук мястото да кажеш какво искаш !!!

27

БЪЛГАРСКИЙ

преди 7 години

В България няма място за такива бежанци, имаме си предостатъчно от тоя вид и религия.... Да се разкарат!

26

Анонимен

преди 7 години

Ясно, бежанците и външните мигранти са оправени. Почти. Даже и без ограда.А с вътрешните кв'о ста'а?Идат на тумби, окупират някое някъде и то ... почва да изчезва. От картата де. От география преминава в история. И чисто теоретично, ако се вземе и приложи същия аршин - кметовете да се развеждат, как точно и кога може би ще стане?За едни приятел питам...

25

Една жена

преди 7 години

До Анонимен 16Президентът призова да бъде отменено ПМС 208 от 2016 г., но той не може да го отмени! Прието е от Мин. съвет, и само Мин. съвет има правомощието да го отмени!

24

Анонимен

преди 7 години

Всички бежанци да се предават на Български Хелзински Комитет, те да ги настаняват, хранят и обличат. Средства не са им нужни, те и без това през годините са прибрали маса пари от чуждите фондации.

23

смЕх

преди 7 години

Какво да се очаква когато един безработен българин който е и без жилище и няма право на всичките изброени екстри за така наречените бежанци,да ги посрещат с хляб и сол ли ??? За пореден път така наречената държава в лицето на наведените ни политици е мащеха за българите и да не се учудват,че хората ги ненавиждат.

22

ХЕЛЗИНСКИТЕ ЛАПАЧИ

преди 7 години

на СОРОС нещо са се покрили да ни увещават за правата на човека. А правата на БЪЛГАРИТЕ?!