26

насам-натам

преди 7 години

Те ли да не му дават урок ? зА ащо ТОЙ отива да агитира ТАМ, а немците не агитират в Турция? Защото, баба, В германия се живее добре и агаларите бягат натам, а никой не идва в Турция.

25

Анонимен

преди 7 години

"Турция упражнява систематичен натиск върху нашите граждани, това е неприемливо", бих допълнил аз.

24

До Аз

преди 7 години

"Ще дойде ден, в който горчиво ще съжаляваме, че превратът в Турция не успя..."Нали преврата викахте, че е сценарий...? На нас ни викате ориенталци...но в сметка на това вие се въртите :-):-):-)

23

huk

преди 7 години

Turci&Bulgari..nad vsichki

22

месара

преди 7 години

та кога в тирция е имало демокрация ?! Тази дума за тях е непозната , а пък с управлението на ердоган става ясно че няма да има такова понятие демокрация - който е против него , или разстрел или в затвора с оправданието че са терористи !

21

Анонимен

преди 7 години

До въпрос Ами да, оставили са такава пасмина като вас да съществува даже и след 560 години владичество.

20

Анонимен

преди 7 години

До бръм.Имаш температура, бълнуваш.Погледни историята. При натиск от изток народите са се движели все на запад.Имай го на предвид де.Когато се окаже,че някои места не са турски,тогава може да се окаже,че някои места окопирани поради различни причини от съседни на Турция страни не са техни.Нали всеки народ ще има право на самоопределение и селфдетерминация?Всеки трябва да си помисли какво си пожелава, може и да не е за добро. Особенно за ***."Я не сякям дя съм добре,я сакам Вуте да е зле"

19

huk

преди 7 години

.TURCIYA&BULGARIYA...ZAEDNO PO SILNI

18

huk

преди 7 години

Turciya e voenna s'ils no.1 v EU!..Kato takava...vseki pour za protivopostavyane e obrechen n'a proval!. Bulgariya ils v liceto n'a Turciya..edin iskren sused!..Da se strahuvat vragovete ni....gurci...zapadnite chakali..USA

17

до 11

преди 7 години

С войни, турските орди от Азия разбиват Византийската империя и се настаняват на територията и.Добре, че много паметници от онова време са съхранили.

16

бръм...

преди 7 години

Ванга е предрекла разпадането на Турция на 3 за в бъдеще.Тя е дестабилизирана от всички посоки.Армията с американско въоръжение я крепи.

15

българка

преди 7 години

До 2 - аз още на следващия ден съжалявах, че превратът в Турция не успя ! А що се отнася до Германия - там имат големи проблеми с турците и кюрдите. Имам предвид, че между самите турци и кюрдите има голямо напрежение и Германия обира луфта. И наистина трябва да се премахне двойното гражданство - има такова предложение и след като отстранят изкукалата Меркел и това ще се случи....... и - кой откъде е.

14

Мънго Джери

преди 7 години

С търпението си германците не постигат нищо друго освен нарастване агресията на Турция ! А окупацията на северен Кипър 40 год вече показва колко са "миролюбиви" ! За кюрдите да не споменаваме...

13

Наблюдател

преди 7 години

Търпението на тия показва че са тотално повредени. Трябваше незабавно да изгонят турския i d i o t !

12

Tr

преди 7 години

Арменският геноцид бе извършен от немски генерали. Хора, изгорили милиони в газови камери не бива да казват на нас, живели векове в мир и разбирателство със десетки народи, какво е демократично.

11

Мунчо

преди 7 години

Глупави, глупави, германци не всичко е икономика!

10

Ха ха

преди 7 години

До ЕдинТе и българите не ги искат.

9

въпрос

преди 7 години

дали ли са нещо положително турците на световната цивилизация ?

8

Анонимен

преди 7 години

Е, то може и трудът да ги направи свободни, що не.

7

xax

преди 7 години

Германия не може да научи Турция на нищо ново. Това дето германците го правят чак 40-те години, турците са го направили ехееее още през Първата световна. Да, с друг народ, но все пак поне 25 години по-рано.