15

Анонимен

преди 7 години

"Няколко екипа от български учени разработват производството на жълти павета."ХахаххахахХаа това е новината хора.Цъфнахме и вързахме, сега само учените да измислят как да правят павета в жъто.

14

:)

преди 7 години

Този ремонт е като всичко направено от ГЕРБ - скъпо и некачествено. Така се правят сериозни пари. Боко не е станал милиардер с бачкане. Бачкането той е оставил на вас шараните. И да не забравите да гласувате пак за него, че още не е направил 10 милиарда и му е тегаво.

13

смЕх

преди 7 години

Да жълтите павета са символ и трябва да бъдат запазени като такива,но на места където няма интензивно движение. Като пример пред дупетатника ,зад опашката на коня и между шадравана и президентството. Останалата част където са били да се подмени с друга настилка в разумни срокове и наистина качествено иначе след време пак ни чакат прословутите ремонти като в омагьосан кръг.

12

Хм

преди 7 години

Идея - жълтите павета да се сложат по парковете, а улиците да си се направят с асфалт като хората...Умниците от Спаси София да се изпратят в пещери с първобитен строй, като толкова им харесва

11

Анонимен

преди 7 години

Да асфалтират и да се причключва. Голяма работа.

10

Анонимен

преди 7 години

Ами точно за този булевард не виждам вина в ГЕРБ, нито в Бойко, но явно е въпрос на мнения. То не може да има 2 млн.коли в София и всеки да пътува сам, а после да очаквате всичко да е перфектно. *** ни била столицата, улиците ни били калпави и т.н. А вие скъпи съграждани какво правите, за да не е в това положение София ? Все търсим вината някъде другаде. Аз лично не виждам пречка тази част на София да стане пешеходна.

9

Сп??нс

преди 7 години

Време е да започне поетапното затваряне на София за движение на МПС-та. Първа стъпка е да се цифровизира градския транспорт и за 6 месеца ще се натрупат реални данни за ползването му и на тази база ще се решат най- удобните маршрути и интервали на движение. И от то на сетне се забранява движението на автомобили на повече от 25-20-15 години (както е по света) , хората свикват да ходят пеша да ползват колело и т.н.

8

До-3

преди 7 години

Добре и после??? Пак ли фалит на държавата? Колко пъти?

7

на майка му на бойко

преди 7 години

Мдаа видими резултати от ГРОБ

6

БРАВО НА ГЕРБ

преди 7 години

Успяха да разпаднат даже паветата на Царя. Не че сме очаквали нещо друго от тая "П.АСМИНА, ама чак дотам...Сега следва да изтеглят поне 1 милиард дълг за "РЕНОВИРАНЕ" и "САНИРАНЕ" на паветата...

5

Пешеходен?

преди 7 години

А дупетатите ка ще си търкалят тракторите до държавната хранилка - парламента?

4

Партиен член

преди 7 години

Чак учени ще решаватАло хората са го решили проблема.Милано не е далече отидете да видите.В центъра има много павирани улици и не мърдат с години.Просто пътя се прави качествено със здрава основа.Там трафика е в пъти по голям.Тук всичко е виновно само тия дето правят калпаво пътищата не са.

3

Анонимен

преди 7 години

Интересно ми е що за Учени ще разработват технология за производство на павета?

2

Анонимен

преди 7 години

БСП ПОБЕДА!!

1

Щирлиц

преди 7 години

Цариградско шосе кога ще го направите пешеходна зона?Или чакате да ви се нагъне още малко гладкия мозък,та да решите от коя страна да го почнете?