13

Анонимен

преди 7 години

"Еврокомисарят за защита на производителите Вера Юрова не обеща днес европейски регламент, докато не е ясно каква част от пазара е засегната от различното качество на еднакви стоки."Егати "защитата" на потребителите. В лицето й навират доказателствата за злоупотреби, а тя се ослушва.

12

Анонимен

преди 7 години

"Еврокомисарят за защита на производителите Вера Юрова не обеща днес европейски регламент, докато не е ясно каква част от пазара е засегната от различното качество на еднакви стоки. Тя призова всички държави членки да събират информация по въпроса и да я предоставят на Брюксел, за да може той да прецени нуждата от такова законодателство."Тоест брюкселската па ча печели време в полза на западните производители. Докато приключат проверките, временно ще си оправят продукцията. После пак постарому

11

Анонимен

преди 7 години

До С. ДолчинскаВсичко е въпрос на вкус. За нас немските колбаси са безвкусни ама те си ги харесват. Аз живея в Италия и съм давал на италианци да "дегустират" наш суджук/върховен от всякъде за мен/. Е, не бяха очаровани, честно казано.

10

Анонимен

преди 7 години

Да, полските продукти са ужасни, особено гъбите които не се развалят!

9

Анонимен

преди 7 години

Какво искате, бе хора? Ако вие самите произвеждате, да речем, домати, и ви се обадят търговци от Германия и от Гана; първите искат да купуват доматите ви по три евро килото, а вторите - по три ганайски седи, то вие кои от доматите ще пратите за Германия и кои за Гана?Няма нищо лично.

8

Грешен призив

преди 7 години

Брюксел трябваше да контрира с:1.Кокошките дали са щастливи2.Прасетата да ритат футбол3.Говедата да стоят на климатик4.Прави ли се био гориво от храна ако не то раната е в излишък и мит'ряла става придирчив!

7

Анонимен

преди 7 години

У нас ядем и чехски и полски *** освен западни !!!

6

Въпрос

преди 7 години

То хубаво ще докарат качествени храни и в България, то това не е проблем за производителите, ама кой ще ги плаща?

5

С. Долчинска

преди 7 години

Живея в Мюнхен, и мога с ръка на сърцето да кажа, че най добрите местни специалитети са от Италия, и някои от Испания! Немските не че са лоши но нямат същия вкус. Австрийските също са на ниво, но купени от Залцбург, Грац , Виена... Всичко вече е парцелирано, какво остава за бедния пазар в България... ***-менте! Проблема е че ако същите неща влязат тук, много малко хора ще могат да си го позволят, от там губи производителя, и търговеца! Ниска покупателна възможност, за съжаление... от там е

4

Анонимен

преди 7 години

Брюкселските зелки за нищо не стават!

3

Европейска комисийо!

преди 7 години

Ние ли да видим какво ядем?!Ние сме наясно, че 90% от онова, което се продава по магазините, няма нищо общо с нормалните, естествени храни! Това личи по вкуса, вида и аромата на продуктите.Но защо апелът ти е отправен към нас?Толкова много европейски институции си тикат носовете във вътрешнополитическия ни живот и ни ругаят за това, че не сме достатъчно грижовни спрямо онези, които не работят и безчинстват, а ние ги храним! Апелирай към тези институции да се погрижат и за градивните граждани!

2

Анонимен

преди 7 години

Статията не казва нищо ново. Просто министъра се прави на много загрижен за пред хората. И баба и дедо знаят , че в града е пълно с ***. Щото като им дойдат на гости на село се скъсват да ядат , влачат за града и купуват.

1

Пойрязов

преди 7 години

При нас вносители и производители кихат дупетатити да не приемат железни и закони и стандарти, защото после ще трябва да кихат на много повече инспектори минспектори ппо цялата страна за да нарушат тези стандарти.