80

Анонимен

преди 7 години

НЯМА ТАКЪВ БЪЛГАРИН. ТЕЗИ, КОИТО ПИШАТ ТУК МОГАТ ЛИ ДА КАЖАТ ТОВА?Да ама не.

79

Анонимен

преди 7 години

НЯМА БЪЛГАРИН, КОЙТО ДА КАЖЕ:Да ми умрат децата ако някога съм откраднал нещо.

78

учуден

преди 7 години

Нещо мирише тази история:1. как така кремът не е маркиран срещу кражба?! 2. ако не е маркиран, тогава скъпите стоки стоят заключени, както скъпите питиета, дето са по 400 евро и повече, това е с цел не толко кражба, ами да не бара всеки и най вече някое дете да не го счупи3. ако тя е поискала да "пробва" крема, тогава магазинерката отключва и седи до нея, докато реши дали го купува или не

77

Анонимен

преди 7 години

Ей, поне поляците са свестни - за тях дипломатическият паспорт важ само ако си действащ дипломат!

76

Антифен

преди 7 години

Комунистка да не крадне нещо бива ли?

75

анкета

преди 7 години

Елена Поптодорова е достойна за премиер!Да (+)Не (-)

74

До Пич

преди 7 години

Хайде стига с тази семейна трагедия. Почти всички имаме някаква лична драма. В далечната 1977г при катастрофа загубих синът и съпругът си. Бях само на 24г. Сама отгледах дъщеря ми, която бе на 8м. Без жителство само с гимназия успях да завърша висше образование, да си купя жилище и да образовам детето си. И през ум не ми е минавало да се "разболявам" от депресия, клептомания и др. модерни болести. Извинявам се, че давам себе си за пример. Изпитвам непреодолимо омерзение към ренегати и крадци.

73

Рави Рави

преди 7 години

Ако е взела ,за да даде на преследваните от Холокоста-не е кражба!!

72

О,я стига !

преди 7 години

изобщо не ме интересува тази -кво ми я врете в ушите от пет дена Какво сава с вестник "прас прес " ? свободата на словото ? А ?За Референдума никой нищо не говори - забравиха ли го ?

71

Минчо

преди 7 години

До Анонимен 80Тази не е българка, а, както изглежда, и ти !

70

Мими

преди 7 години

До ПичКлептоманка, ама не е грабнала нещо за 5 лв. ... Удобно извинение! С такава диагноза не може да заема високи постове. На нас, обикновените хора ни искат медицинско свидетелство, включително със заверка от психиатър, свидетелство за съдимост и пр., а за тези, които формират мнението на света за българите не важи!!!

69

ШибиРиби

преди 7 години

И за капак в статията ибахъмамъта на българския търговец който маркира от фъстъците до скъпите стоки хахамухабуха

68

Анонимен

преди 7 години

И с крем и без крем си е "стара барака"Може да си купува млади гаджета на килограм,защо се излага?Ама те комунистите така са свикнали-все да е без пари за тях.

67

Тинев

преди 7 години

Слава на БКП-БСП-ГЕРБ.

66

Анонимен

преди 7 години

Сега всички са наясно, че българите сме долни кокошкари от последния ц-иганин до топ дипломат. Със скъпия си крем тази омаза цялата ни държаница от-до

65

Анонимен

преди 7 години

До Илияна

64

Илияна

преди 7 години

До Ммм, моля Ви да обърнете внимания на другите коментари с хиляди грешки в правописа. Аз много добре зная с каква буква се пище сделка. Но сте злобар личи си.

63

питанката

преди 7 години

Не е нужно да се замазва от всички страни тази срамна история. Кражбата си е кражба!! След като е "изнесла" без да иска крема, когато се прибрала в България и е разопаковала багажа пак не е видяла, че е в чантата й, не е забелязала колко злоти са й "повече". Обясненията на "наглото Ленче" са съшити с бели конци, но защо толкова други й пригласяха. Посрами България!!!

62

Анонимен

преди 7 години

Bez da te odobri CIA i evreiskoto lobi nqma kak da budesh diplomat v Usa. Odavna si e prodala dushata.

61

Анонимен

преди 7 години

До ПичТя трагедията е за България, не е лична. Щото освен че изложи страната, се е опитала и да се измъкне с дипломатически имунитет, което пък е мега нагло! Ако е болна, да се лекува в специализирано заведение, не да бъде назначавана на държавна служба, за да ставаме за смях по света!Смятай какво мислят за българите по света, щом дипломатите ни крадат по магазините. Горките бедните те, нямат пари за кремче на Герлен... Щото баба и все Герлен е ползвала... Ами така е като се самозабрави човек!