52

бате Ицо

преди 7 години

Много се извинявам, но докато излезе най-после руското лекарство,братята кубинци ще са излекували много стотин хиляди болни от различните видове рак.Досега над 100 000 са излекувани.Моля прочетете следната статия: zdrave.to/zdrave/3547-v-kuba-proizvedoha-vaksina-protiv-raka Така,че ще се радваме да има и руско лекарство,дано и то да е универсално!!!

51

Фелшеро

преди 7 години

Заболяването РАК е набюдавано в стотици варианти, които е изключено да се лекуват с един препарат. Явно се разчита тази "новина" да развълнува само хора с нисък капацитет под шапките. Може причината да е и съответният капацитет и на автора на тази статия...По-интересни бяха статиите за кухата луна, за ужасна епидемия от нелечима болест, от която се умира за 30 минути, за края на света на <текуща дата> и т.н. дивотии...

50

Анонимен

преди 7 години

Много ми се иска това да е истина, но фармацефтичните хищници дали ще го позволят? Едва ли.Търговоята с живота и смъртта е най-големият бизнес. Надминава и оръжейния, и дрогата.

49

скептик

преди 7 години

Много пъти са откривани и покривани уникални неща, като лекарство против рак, студен ядрен синтез, свободната енергия... и вероятно хиляди други. Или пък исползвани единствено за секретни оръжия и средства за манипулация, и контрол на масите, като откритията на Тесла, превърнати в системата за земетресения HAARP(арфа), като инфразвукови излъчватели, които всяват ужас в хората и бяха използвани в Ирак от американците.

48

шутка

преди 7 години

шутка энгельсский стиле

47

Анонимен

преди 7 години

Топлинношоковите протеини не са като ''белтъци на топлия шок''Журналисти, като не знаете как да преведете нещо, попитайте някой, който знае, че ставате смешни!

46

Анонимен

преди 7 години

Поживм - увидим, доживм - узнаем, выживем - учтм.

45

...

преди 7 години

Те руските учени отркиват лекарство против рак на всеки 2-3 г.

44

Анонимен

преди 7 години

Подозрението с раковите образувания винаги е било, че НЕ ИСКАТ да им намерят лек. Каква индустрия е - за чудо и приказ. Протича относително бавно, може и години човекът да е болен, заплахата е смъртоносна - пациентът си съдира кожи от гърба. Скъпи операции, скъпи терапии, скъпи лекарства, скъпо оборудване.Нали някой ако намери лек ще срине цялата тая машина за пари и дране - няма яхти, няма частни острови и т.н.

43

Анонимен

преди 7 години

До пффф"Рак е събирателно название на различни болести"Честито това сигурно ще е най-глупавото нещо което ще прочета днес.

42

Анонимен

преди 7 години

До 64Хаха да спомням си го даже хората в бг го имаха на видеокасети и си ги разменяха :)

41

пффф

преди 7 години

Рак е събирателно название на различни болести. Едва ли някога ще се открие универсално лекарство което да преборва всичките. Най-вероятно учените са казали срещу какво е лекарството, но "умните" журналясти пак търсят евтина сензация с бомбастични заглавия

40

ШАРАН БГ

преди 7 години

"Дано" е написал един човек! Цялата трагедия на нашето поколение не е в липсата на лекарства, а в ЛИПСАТА НА ЗДРАВОСЛОВЕН НАЧИН НА ЖИВОТ !! Това, което е без пари, без болка--ние не го признаваме, не искаме да го чуем. То иска много по вече воля, за да се избягват пороците и вредните навици. Щастливи сме ако можем да изпием кило ракия и на "сабахлем" с магическото хапче да се отървем от махмурлука ! Фармацията троши милиарди годишно и няма насита! Медиците я обслужват успешно !!

39

Дзъ

преди 7 години

Дано

38

Анонимен

преди 7 години

Навремето излизаше един руски доктор в телевизията и лекуваше масово и телепатично. Как го допуснаха таваришите е една мистерия.

37

Анонимен

преди 7 години

Като излекуват човек с рак на панкреаса ади не трета, втора да е да се обадят.

36

Анонимен

преди 7 години

До 61Какво интелигентно искаш под подобна статия? Някакви учини "уверяват" "ще" "когато" и нищо общо със заглавието. Такква ги има с лопата да фи ринеш и накрая нищо. Или понеже са руснаци тоя път трябва да се прихласваме така ли?

35

Анонимен

преди 7 години

Все едно чета плиткоумни украинци тука. Или македонци... Няма ли поне един интелигентен русофоб да се изкаже? Или всичките сте такива?

34

Анонимен

преди 7 години

Единственото откритие на руснаците е че не могат да живеят без да пият денонощно алкохол и антифриз!

33

Анонимен

преди 7 години

Това руско "ще" го знаем до болка.