110

Анонимен

преди 7 години

С парите от КТБ , Борисов може да стане шеф на ДОЙЧЕ БАНК !

109

Анонимен

преди 7 години

ББ се крие зад някакъв екип! Човек прочел една книга през живота си, какъв екип може да събере? Калинков екип разбира се.

108

Марчето

преди 7 години

111,хайде обясни ми. Нищо, че съм ограничена. Обясни ми какво е допринесла тази организация за работническата класа на Земята? Но ми го обясни с простички думички, а не с лозунги.Моля ти се!!!!!

107

Анонимен

преди 7 години

Един искаше да ни натресе партийния секретар за президент , не стана . В Америка още избират министри, пет месеца след изборите .

106

Анонимен

преди 7 години

Българската злоба е позната на света . Преди месеци можеше да имаме Ген. Секретар на ООН, но безумията на Борисов и ненаситната Кристалка показаха какви сме . Сега , след като никой в Брюксел не я искаше , останахме и без комисар ! Криза след криза , ГАРАНТИРАНО от ГЕРБ !!!! А сега злобата за НИНОВА. Делегати от 150 държави, носител на НОБЕЛОВА НАГРАДА ,.......! Засрами се от деня ,, 3 МАРТ " драскачо !!

105

рори

преди 7 години

Напротив Нинова се страхува да излезе на дебат с екипа си от крадци!!! След изобрите ще ни ги натресе!!! И пак ще има КОЙ??? А Бойко, ако не друго поне е открит!

104

марин

преди 7 години

Абе още ли има такива соц. - простотий , откъде се финансират и интересно, каква работа вършат ?????

103

до БГ

преди 7 години

Бойко е този, който се страхува да излезе на дебат с Нинова. Тя ще го смаже. Бойко е страхливец.

102

Анонимен

преди 7 години

Треска ги тресе гербавите. Щом така грозно вият, значи работата върви на добре!

101

БГ

преди 7 години

Нинова, кажи сега, защо се страхуваш, да излезнеш на дебат с екипа си??? Защото те е страх да покажеш Пеевски и мутрагените, които ще ни крадат нали!? Задколисна продажница такава... Чакате да лапнете властта и полсе да ни натресете най-големите МУТРИ!!! ГРОЗНО, ЗАДКОЛИСНО, МРЪСНО, типично за вас!!!

100

Един от Северозапада

преди 7 години

До !По-добре с кокошки да ни занимават, от колко с тиква, мислеща се за..........

99

Един от Северозапада

преди 7 години

Сега, Баце, като сериозен и перспективен играч, трябва да го направят поне шеф на ЕНП, заслужил си го е,колко ли чифта на коленки е претрил в Брюксел...Така , я! Трябва да я "надцака" с нещо, то се видя, със смелост и красноречие няма да може, страх го е, а поне да е с положение в някаква измислена партийна Йерархия, дето членовете и не могат даже на картата да по сочат къде е България, нос радост дават съвети, как да се управлява.Иначе-толковаснимки, с Берлускони, Блеър, Меркел-на халост

98

сминдух енд чесън

преди 7 години

Очевидно левите хора по света са за съжаление,щом опират до услугите на Станишев и Нинова,вероятно изглеждат като големи играчи.Като започнат да им се губят я документи ,я пари всичко ще си дойде по местата.

97

!

преди 7 години

Абе днес празник на България, какво ни занимавате с тоя кокошка

96

Анонимен

преди 7 години

Историята се повтаря. През 30-те години Георги Димитров и Васил Коларов овладяха високи постове в коминтерна но в действителност бяха маши на главореза Сталин. Днес високи постове овладяха Станишев и Нинова, но си останаха маши на руския главорез Путин. Та това е общото, нищо не се променило в тази партия. Слугите винаги си остават слуги.

95

Ха ха ха ха ха ха

преди 7 години

Е, спукана му е работата на Социнтерна, щом опря до Корна и Станишко!:))))))))

94

Анонимен

преди 7 години

Ако повечето българи не гледат телевизията на ГЕРБ И ПЕЕВСКИ, а четат и мислят повече процента за НИНОВА ще стане 57% одобрение !

93

Анонимен

преди 7 години

ЛЯВОТО ПРАВИТЕЛСТВО ВЪВ ФРАНЦИЯ ВДИГНА ДАНЪЦИТЕ ДО 75%, А ЛЯВОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА ГЪРЦИЯ НАПРАВИ ТАКА, ЧЕ ПРЕДИ 2 ГОДИНИ БАНКИТЕ ДА ОПРОСТЯТ ВСИЧКИ С ДОХОДИ ДО 400 ЕВРО, КОЕТО Е ГРАНИЦАТА А БЕДНОСТТА КРЕДИТИ ДО 20 000 ЕВРО- ТУК ПРЕДНАТА ГОДИНА РИТНАХА ЕДНА ТАКОВА ТА ХИЛЯДИ ОСТАНАХА БЕЗ ПРЕХРАНА- ЕТО КЪДЕ Е ТЪНКАТА ГРАНИЦА МЕЖДУ ЕДНИТЕ И ДРУГИТЕ- АКО НЕ ВЯРВАТЕ ВИЖТЕ ИНФЛАЦИЯТА КОГА СА УПРАВЛЯВАЛИ БСП В НСИ- 2007Г 12,5%, НА СЛЕДВАЩАТА 12,8% ТУК ВЕЧЕ ГОВОРИМ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ- А КАКВО РЕЧЕ ДАНС.

92

Анонимен

преди 7 години

Да е честит 3 Март на българите, а на Корнелия - Комунистическия Интернационал !

91

Анонимен

преди 7 години

От Костовист до вицепрезидент на Социнтерна... Колкото тази е червена, толкова и Костов е син (освен венците де). Сега започнахте ли да посхващате малко от родната политическа картинка? Разни дребни душици се пребоядисват за две стотинки повече, докато управлява партията на слугите на номенклатурата и вика 'Не на Номенклатурата'...