154

история

преди 7 години

Историята се пише от живите, но да не забравяме мъртвите, които допринесоха да се напише историята като дадоха живота си за свободата. Вечна им памет! Честит празник на всички истински българи!

153

Анонимен

преди 7 години

Честит празник !Вечна слава на българските опълченци паднали а свободата на България !Вечна слава и на загиналите руски, украински, полски, белоруски, финландски, латвийски, литовски, естонски, румънски, молдавски и македонски войни загинали за България !

152

Не се карайте днес

преди 7 години

Честит празник на всички!Да сте живи и здрави.В България има място за всички, които са родени тук. От нас зависи да организираме живота си добре.

151

Е

преди 7 години

Честит празник! Да живее нашата хубава България!

150

IC XC

преди 7 години

Честит празник на всички българи!!! Слава на нашите непокорни предци, които са си дали живота ние днес да не сме мю(юлмани!!!

149

Циник до 202

преди 7 години

Абе ***...като пишеш..четеш ли?Или си чукча - писател - не читател!Като гледам какви ги ръсиш - чукча си - от руските!

148

Анонимен

преди 7 години

До въпросчеTI OT RUSKOTO POSOLSTVO LI PI6E6 :))))) RUSKI OKUPANT DOLEN

147

въпросче

преди 7 години

ГОТОВИ ЛИ СТЕ да изпратим 200-300 хилядна армия в кюрдските райони на Турция и да загинат поне 40-50 000 наши български момчета за освобождението на кюрдите и независима кюрдска държава? Готови ли сте да оставите костите си в чуждата земя, в Анадола? Тъй както са направили това за нас руските млади момчета? Оставили жена, деца, родители, дом и семейство заради вас, неблагодарниците?

146

Циник до 199

преди 7 години

Първо - НИКОЙ НЕ СЕ Е ЮРНАЛ ДА ОСВОБОЖДАВА БЪЛГАРИЯ !И второ - ако поназнайваше повечко от собствената си история - щеше да знаеш докъде е стигал българският войник!

145

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 198Е те са ни отнели земите, Англия и Франция. Какво повече да искат и какво да ни натякват? А заради една символично обявена война на Англия и Америка разрушиха София с реални бомби. какво повече да ни натякват? Русия освободи земите ни, а западняците ни ги отнеха в Берлин 1878 и Ньой 1919 г. Носим ви смъртник е казал Стамболийски връщайки се от Ньой,Франция.

144

л=бопитно ми е!

преди 7 години

До изходИнтересно е, дали българите са готови масово да отидат в Кюрдистан, да образуват там 50-100 хилядно опълчение и се борят с оръжие за освобождението на кюрдите и независима кюрдска държава?И готови ли са българите да загинат с хиляди, да загинат толкова хиляди българи за Кюрдистан, колкото руси са загинали за нас българите и за свободна България? Моля, сънародници, коментирайте!Готови ли сте да *** за чужд народ на чужда земя както направиха руснаците и оставиха завинаги костите си тук

143

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен.....винаги когато сме били срещу Русия сме губили....Стига с тая Русия бе умник! Били сме на два пъти и срещу Франция, Великобритания и САЩ. Да си чул от тях, че сме ги предавали на два пъти или, че сме заставали на погрешната страна?

142

Марто

преди 7 години

Да благодарим на русия и за атентата в св. неделя. Помним и няма да забравим.

141

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 198След което западняците ни отрязаха западните покрайнини, Беломорието на което сме имали излаз, а Добруджа оставят на Румъния. Точно тая война срещу Русия разори България и западняците отнеха исконно български земи. Винаги когато сме били против Русия сме губили.

140

Анонимен

преди 7 години

Честито българи! На днешния ден /3 март, 1918 г./ преди 99 години в Брест-Литовск Руската империя капитулира пред България и нейните съюзници!

139

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

преди 7 години

БЪЛГАРИЯ Е ОСВОБОДЕНА ОТ РУСКИ ЦАР А НЕ ОТ КОМУНИСТИЧЕСКА РУСИЯ НА ЛЕНИН СТАЛИН И ПЪРДУТИН!КОМУНИСТИЧЕСКА РУСИЯ Е СТОРИЛА САМО ЗЛО НА ХРИСТИЯНИТЕ ПО СВЕТА КАТО ДАДЕ ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ НА СЕВЕРНА КОРЕЯ А ПЪРДУТЕН ДАДЕ ЯДРЕНО И НА ИРАН РАДИКАЛЕН ДА ЗАПЛАШВАТ ХРИСТИЯНИТЕ С НЕГО!

138

Анонимен

преди 7 години

Исторически факт е, че в първите редици на руската армия, поела към Дунав, основната маса солдати са били украинци, родом от Харковска и Полтавска губерния. И на Шипка основната маса са били украинци. Това е отразено вна църквата в сило Шипка!

137

DK

преди 7 години

затова сме на дъното и скоро няма да се оправимголеми неблагодарници сме и в същото време лакеиот няколко години слушам ,че едва ли не опълченците са освободили България и не е имало никакви руснаци според плевньо пастирката-тотална неблагодарностот друга страна лепваме се за велика сила и лакействаме безропотнозащо сърбите не лакействаха по времето на соца на руснаците и защо Орбан отстоява интересите на страната си сега

136

Анонимен

преди 7 години

ЧЕТЕЙКИ КОМЕНТАРИТЕ И СЪВСЕМ ИЗПАДАМ В УЖАС......ТОВА ЛИ Е БЪЛГАРИЯ И КОЛКО РУБЛИ СЕ НАЛИВАТ ТУК ....ЩО ЗА *** ИМАМЕ ? ЯВНО КОМУНИСТИТЕ ПОСТИГНВАХА ЦЕЛТА СИ ....КАДЪРНИТЕ ,УМНИТЕ БЪЛГАРИ НАПУСНАХА БЪЛГАРИЯ ,НО НЕ В РУСИЯ А ТУК ОСТАНА УТАЙКАТА ,ЯВНО БОРИСОВ ,КОЙТО СИ Е КОМУНИСТ ПО ЛАКОМИЯТА СИ Е ПРАВ ЕДИНСТВЕНО В ТОВА ,ЧЕ ТОВА Е СЕГА МАТЕРИАЛЪТ ! БЕЗРОДНИЦИТЕ СА ТУК ЗА ДА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ВРЕДАТ НА БЪЛГАРИЯ И ДА Я ДЪРПАТ В СВИНАРНИКА ПО ЗАРЪКА НА ПУТИН !

135

БЪЛГАРСКИЙ

преди 7 години

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!!БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!