120

Селянин

преди 7 години

Нинова открито си призна ,че иска власта на всяка цена е една цел -да е руски сателит в ЕС?! Голям гаф....

119

Иван Тотев

преди 7 години

Пак лъже булката.

118

Колев

преди 7 години

До ПАНЧОПО ВРЕМЕТО НА БАЙ ТОШО В ОНИЯ ЧЕРНИ ВРЕМЕНА НА ТЕРОР И УБИЙСТВА БЪЛГАРИЯ Е ФАЛИРАЛА ТРИ ПЪТИ. МОЖЕ ДА СЕ ПРОВЕРИ.

117

ПАНЧО

преди 7 години

До Помним ви иззроди : ***, ПРЕДИ 1989 Г. БЪЛГАРИЯ НИКОГА НЕ Е ФАЛИРАЛА И БЕШЕ НА ЕДНО ОТ ПЪРВИТЕ МЕСТА В ЕВРОПА ПО ПОЧТИ ВСИЧКИ ОСНОВНИ ПОКАЗАТЕЛИ. СЛЕД 1989 Г . ,СЕДЕСАРО-ГЕРБЕРСКИТЕ ЛИКВИДАТОРИ ЛИКВИДИРАХА ВСИЧКО ПОСТРОЕНО ОТ НАРОДА ДО 1989 Г.БСП СЛЕД 1989 Г . Е УЧАСТВАЛА САМО 6-7 ГОДИНИ В УПРАВЛЕНИЕТО ,КОЕТО ПОКАЗВА ,ЧЕ ОСТАНАЛИТЕ 20 ГОДИНИ Е БИЛА ПОД ДЯСНО УПРАВЛЕНИЕ И ОСНОВНО СДС И ГЕРБ. ЗАТОВА СДС БЕШЕ ИЗРИТАНО НА СМЕТИЩЕТО ,НО БОРИСОВ ГИ ИЗМЪКНА И ИМ ПОДАРИ ВЛАСТ.

116

Анонимен

преди 7 години

Деленето на русофили и русофоби е пречка за трезва преценка на политичесата ситуация.Исторически русия е повлияла на съдбата и развитието на България.НО сега времето е друго,геополитиката е друга и всяко присъствие на Русия в политическия елит на България е вредно и деструктивно.Не сме от този отбор вече и докато се лутаме някъде посредата,ще продължаваме да сме най-бедн,с най-лошо здравеопзване и образование.Д(п)С е овластила цялата държава,в това число и ГЕРБ и БСП.Няма как да се получи так.

115

Анонимен

преди 7 години

Защо ли се занимава с ББ? Може би все пак трябва, за да прогледне народът!

114

Пешко

преди 7 години

До Анонимен 114,е с кандидат Цецка Цачева няма как да се получи. Трябваше да си подкрепят Плевнелиев

113

Анонимен

преди 7 години

ББ беше прав с оставката. Управлява ДЕСЕН кабинет с добра работа в ЕС. Изведнъж гражданите избират ЛЯВ президент?!? Гражданите сами си създават проблемите вече 27 год.Като дойде *** какво? Какво ще стане?!? Ще спре всички проблеми ли? Ще направи 2 пъти повече инфраструктора ли? Какво ще направи? Ще и спрат фондовете и след 1 год сме пак на избори??? Това не в политика на възрастни хора.

112

Анонимен

преди 7 години

Хитрата сврака с двата крака . Те това е г-жа Лъжа .

111

Анонимен

преди 7 години

Предсрочните избори устройват еднакво и ГЕРБ и БСП. Само създават илюзия, че се опозиция, който има грам акъл ще се сети защо е така. По колко пъти ще се плаща за избори, за да може всеки лигльо като види нещо не му изнаса да разрита фигурите по дъската и да иска нова игра и това видите ли ЗА НАШЕ ДОБРО.Айде стига, отвратително е. Отчайващо е още колко много хора продължават да им се връзват.

110

2+2 =4

преди 7 години

Комунистите ни управляваха 45 години насила, а после през повечето време на Демокрацията , директно или индиректно и ни докараха да сме най-бедната страна в Европа. Ако един народ не може да направи пряка връзка между причината(БСП) и резултата(бедността си) е обречен винаги да си остане такъв. Защо другите соц-страни дръпнаха пред нас- ами просто закриха компартиите си или ги навряха на кучето в газа. Но той българина обича да си настъпва мотиката по много пъти.

109

Анонимен

преди 7 години

Иска да управлява България, а говори само за русия. ?!? Алооо говори за инфраструктора, еврофондове, капитали, помощ на младежоте на България, подпомагане на фирмите и производствата?!? Какво ме интересува мен санкциите на русия? Да св оправят там големите ти ли ще ги оправиш? Или просто показваш, кой ти пълни кошницата.

108

Пешко

преди 7 години

Тая явно смята българите за руснаци, щом основната й теза са санкциите срещу Русия. Да вземе да се кандидатира в Единна Рассия

107

Joko

преди 7 години

Има жени , които не могат да си седнат на ***, защото непрекъсато търсят някой.... Стрина Нина е точно от тях !

106

Анонимен

преди 7 години

Баце включи на задна, поднде газ и рязко отпусна съединителя.

105

Анонимен

преди 7 години

Дебат има когато има конструктивни страни. БСП не е конструктивна страна. Само заради КТБ и Пеевски всички трябваше да аа в затвора вече. Не да има претенции за власт и пари!

104

Гражданин

преди 7 години

Защо въобще трябва да има дебат? Ще ни пуснат отново добре познатата плоча с обещанията, и успоредно с тях ще спорят за това кой е червен и кой жълт. Когато дойде ред за избори всеки сменя партия и убежденията си с едничката цел да се докопа до поредното място в народното събрание.

103

Коко

преди 7 години

Тази освен нагла е и досадна.А може би нещо не и стига че е толкова нервна...

102

Анонимен

преди 7 години

А защо ББ да води дебат с нея? Има още поне 6 партии ? Защо ББ трябва да обсъжда, каквото и да било с някой? Това изглежда, като търсене на ПР от това *** ***. ?Защо няма дебат Нинова- Каракачанов????? Мн евтин ПР.

101

позитано 20

преди 7 години

Бойко , прати и Георги Марков да я нареже на котлети за няма минута.