41

Анонимен

преди 7 години

Как ще се съгласи на дебат след тази излагация с Елена Поптодорова. Една от многото членове на БКП присламчила се към ГЕРБ. Наравно с лидера Борисов, Цветанов, Цачева и др. Много ми е смешен този като каже: "ония комунистите".

40

Анонимен

преди 7 години

Остава факта, че Борисов спокойно можеше да приеме предизвикателството и да излезе сам срещу Нинова, но явно не му стиска.

39

Анонимен

преди 7 години

Бойко ще прави промоция на Кандидат пандизчии !

38

ИЗБИРАТЕЛ

преди 7 години

до BGN-имаше един виц -всички се съмняваха,че е глупав,но когато си отвори устата съмненията отпаднаха!!!

37

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 37Нали аз това питам бе колега!За какъв *** ни е Тиквата,като друг както казваш ти"Комондва" Държавата?

36

BGN

преди 7 години

Интерсно какво лошо видяха Тръмп и Клинтън, че не излязаха с екипите си, ами застанаха един срещу друг.......... при това цели три пъти !

35

Попов

преди 7 години

И двете партии сте маскари ,не сте за управление а за затвора!!!

34

Анонимен

преди 7 години

Това с министрите звучи като да сложиш тигана преди да си уловил рибата. А пък Бойковите министри утре може и да са на топло! Както са ги абонирали за прокуратурата ....

33

КНСБ

преди 7 години

Тази безподобна пъзла Нинова се изложи страхотно и сега нейните анонимни фенове се изпотрепват да доказват колко много я бивало ?! Тя е едно нищо без покритие и се мъчи да ни заблуждава тотално и с всички възможни средства?! Аман от нея и нейната партия,която толкова години докарва на народа си само беди и беднотия! Срам и позор за ***!!!

32

До Странджата

преди 7 години

Странджа, само докато ти видя името над поста и ти удрям минуса без да го чета!

31

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 35Министрите командват Държавата , а не експерти . Др. Лъжа няма нито един нормален експерт за министър и затова се крие .

30

ИЗБИРАТЕЛ

преди 7 години

До Анонимен 32Сбъркал си.Нормално е да има дебат между лидерите,но тук вероятно ще е монолог.И след като сам се отказваш от властта 2 пъти не е нормално да я искаш пак!Аз личо несъм за Нинова!

29

Анонимен

преди 7 години

Тиквун ли ще ръководи държавата или експертите?Питам само,щото ако са експертите,за какво ни е Тиквун? Само щото е много убаф ли?При неизкаран нито един цял мандат,от четири такива,то спокойно на негово място може да бъде и бат Сали даже!

28

33

преди 7 години

Действително в своята безпомощност, този човек многократно всеки ден и час изпочупи всички тъпомери. Не знам, но все повече и повече ми заприличва на съвременния Бай ***. Че е *** *** е , че е страхлив страхлив е ! Чудя се с какво ги държи тези около него? Или ги избира да са по *** от него или с пари. Друго обяснение няма. Въпросителната е за другите, за народа ,който гласува!!!

27

Анонимен

преди 7 години

Не минава ден без този да изръси куп тъпотии!Изпочупи всичките тъпомери приматът!

26

Анонимен

преди 7 години

До избирател 31Твоята селска хитруша Нинова няма нито един нормален човек за министър включително и тя не става за нищо .

25

избирател

преди 7 години

боко ТРЪМП беше сам срещу Хилари на дебатите и не го беше страх!Бъди поне веднъж мъж!!!

24

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Борисов иска невъзможното от Нинова... - ами, че то цялото Позитано не можа да излъчи един, единствен кандидат за президент, а сега цял екип от министри ли...

23

Анонимен

преди 7 години

Ще гледсм с удоволствие поосрaните физиономии в НДК пред щaбa нa герб ГепиЕвропейскиРaзкaрaйБългaрите

22

Анонимен

преди 7 години

До 100 Кила 24А ти какво искаш Румен Гечев да е министър на икономиката , който при Жан Виденов фалира банките и Държавата . Разбира се , че Борисов е прав трябва да се знае кой кой е , а не после да гласуват за Пеевски .