7

Анонимен

преди 7 години

Цялото управление на Мутрата е зловещ експеримент. Ако е пак той, или БСП, зловещият експеримент продължава.

6

Oleg

преди 7 години

До МишелМишел, ти май не си ИТ спец. Според тебе можеш ли да видиш паролата в Linux или Windows. Аз ще ти кажа - не можеш. Защо не можеш? Защото имаш само уникалния идентификатор и от него не може да се получи паролата освен при проба-грешка и изпробване на всяка комбинация. А като имаш пръстов отпечатък няма как да нарисуваш пръста от идентификатора му.

5

Oleg

преди 7 години

НРД нямаше само 2016 г. по време на Москов. Какво му е зловещото , че не разбрах? Освен, че е досадно щото няма как като личните карти някой да ги събере накуп докато правиш нещо друго. Като съм се чекирал, че нещо лошо ли ми се случи? Това са глупости.

4

Нина

преди 7 години

До СТРАНДЖАТАИ това, Странджа, и това. Експериментите продължават...

3

Мишел

преди 7 години

Семерджиев не ми е любимец, но тук е съвсем прав. Тези, които подкрепиха това недоразумение, ми приличат на старците, които хвърлят хиляди левове на измамници. Само, че ние хвърляме самоличностите си, не стига, че могат да откраднат личните ни данни, ами в един момент няма да можем да докажем кои сме!!! И с какъв евтин номер - да се спрат кражбите от крадците ! И как, моля ви се?!!

2

бандит

преди 7 години

Всеки път като се издъня и ме закопчеят искат да ме снимат и да ми регистрират дактилоскопните отпечатъци. Казвам на куките - въз ! Имам си права, нямате право да ме снимате и да ми взимате отпечатъци от пръстите ! Гледат ме като телета ! Викам аре бийте ме и после хелзински комитет и Стразбург. Пак гледат като телета. Бандит да си баце в тая държава! права - фраш, задължения никви !

1

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Зловещ експеримент са направили ония двамата с брадите... - и чичко Ленин преди 100 години...