26

Анонимен

преди 7 години

И сто месеца да ти дадат, все тая!

25

Анонимен

преди 7 години

Никога не е късно да станеш за резил. Старческата злоба на този пенсионер и на другия пенсионер Радев създаде хаос в България невиждан до сега. Браво др. Лъжа , най после се сбъдна желанието на БКП-БСП , с кръв сме я взели , но с кръв ще я дадем . Да обаче не вашата кръв , а на народа . Ура другари избийте народа за да си живеете сами .

24

Мнение

преди 7 години

Как е възможно в този кабинет да има здравен министър неонацист виновен косвено за смъртта и имиграцията на милиони Българи това не ми е ясно!?А Радев се оказа един провал с фуражка назначил неолиберали убиващи България!

23

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Няма спор - Герджикът свърши много работа... - но с отрицателен знак... - едно нищоправене щеше да бъде много по-добре...

22

1

преди 7 години

хайде бре, какво стана? Нали като се махна борисов и всичко трябваше да се оправи за месец??? Или не съм разбрал правилно, ще се оправи за месец за всички червени агенти...

21

кадруване

преди 7 години

Кабинетът на Герджиков направи една кръгла 0 и нищо освен пак нови назначения на свои хора и избори. Това го правеше преди и Борисов и пак нищо.

20

валери

преди 7 години

Марионетка , която направи доста поръчкови поразий , без да си дава сметка, че накрая ще изпере пешкира !

19

Анонимен

преди 7 години

И какво намесвате БСП.. това, че Герджиков е невероятен човек и професионалист, а и юрист, не роменя факта, че БСП са толкова голямо зло, колкото и ГЕРБ.

18

Анонимен

преди 7 години

Герджиков е доста интелигентен човек. Ако такъв можеше да ни управлява 4 г, щяхме да задминем съседите си, а за още 4 щяхме да догоним страни като Полша, Словакия, Чехия. Просто народът тук остана масово необразован (с помощта на управляващите се съсипа образованието, а всяка власт предпочита необразовани хора, понеже лесно се манипулират). Необразованият човек си иска лафовете на Бай ***, обещанията на Каракачанов, лъжите на Волен Сидеров, скритите патерици на Борисов в лицето на Марешки.

17

Анонимен

преди 7 години

Служебният кабинет започна да размества бюджета и да раздава милиони без ясни критерии.В сряда бе одобрен пакет от близо 11.3 млн. лв., които ще отидат основно в културни и образователни институции.

16

Анонимен

преди 7 години

Бай Герджиков е инфантилна пионка. В Арена Армеец се отърка у Гришо. Хората с право го освиркаха. Иначе не е лош човек , ама е кукла на конци !

15

Анонимен

преди 7 години

Е как ще махнете пръстовия отпечатък в задравеопазването за да могат болниците да крадат на воля, това си е чудо за тях.

14

Така е

преди 7 години

Герджик , ти вече направи чудеса. Уволни всички, които Нинова ти посочи.

13

А Н Т И

преди 7 години

Българина трябва да има за водач човек от друг етнос.Цар Борис III е бил такъв и сме били по-европейци от сега.

12

:)

преди 7 години

Бойко явно е дал работа на бая *** да го възхваляват по всички саитове и да плюят по всички други.Все пак не се престаравайте, друго освен посредствен *** няма да гласува за Тиквун така или иначе

11

1123

преди 7 години

Професорееее, много бързо започна да се отмяташ - като букова дъска!

10

късата памет

преди 7 години

Примера с правителството на Софиянски е доста несполучлив. В новата история на България има само две правителства които са с безспорно положителна оценка. Това са на Ренета Инджова и на Софиянски. За жалост и двете са служебни и с кратки мандати. И пак за жалост след Софиянски идва Костов а след Инджова идва Виденов.

9

гробарска

преди 7 години

Аз съм Герберче, обичаммногото пари зелени,Борисовец да се наричам,първа радост е за мене.

8

Анонимен

преди 7 години

Прокжен народ, държавата ни е по-долна от всичките ни съседи.Потънал кораб.

7

Анонимен

преди 7 години

E kak да не направихте "чудеса" бре???? Уволнихте и заменихте с червени тикви: областни управители, главен секратар, министър на отбраната, бордове на пристанища, болници,летища, здравна каса, полицейски шефове............и още и още..........Много сте работливи!!