18

Българина

преди 7 години

Германия се опитва да приеатизира целия ес заедно с еврозоната, който не слуша няма евро, но за германските фирми няма проблем да се раздават пари, все пак печатницата е във франфурт, не е в атина или рим или мадрид . Точно за това искат да ни вкарат в капана всички държави с независими валути. Гермвния иска да управлява европа насила, и вече си показва зъбите, но пак ще яде дървото

17

Анонимен

преди 7 години

ЕДИН ГРЕКСИТ!!!

16

Анонимен

преди 7 години

Меркел вместо да стресира бедните гръцки пенсионери,да вземе да призове немеца да бачка по-здраво ,защото ще се наложи ново опрощаване на 100млрд.евро и наливане на 10ки млрди евро в гръцката бездънна каца.

15

бг

преди 7 години

време е гърците да им кажат -***,много хора плюят срещу гърците ,но хората са си прави,когато са им давали баницата да не са спали от евросъюза,на бунт гърци -Ципрас на бесилото ,и всички след него предатели ,майната им е време да им кажете ,с икономии не става ,виждаме ние на какво дередже сме с тия икономии

14

Шеф

преди 7 години

Една скапана и изкуфяла физичка ще оправи цялата икономика и ще спаси банките, хич не ми се вярва. По ми се вярва, че ще събори всичкото да се обърне с главата на опаки.

13

Анонимен

преди 7 години

Меркел направо ги призовава да се самоубият!Нали вие научихте гърците да живеят на широко и изведнъж такава люта омраза!Не така де, и без това те не могат да преживеят ,че гонят нашия стандарт,а Меркел иска хептен да затрие гърчулята.Тя явно не знае ,че света се дели ,на гърци ,и на такива които искат да са гърци.Е,така поне казват гърците !

12

Анонимен

преди 7 години

Немската машина.Точна безотказна,безкомпромисна и безмилостна.Супер.Само не мога да разбера защо към мюсюлмански мъжки бежанци почва да се държи като разгонено женско куче в период готово за забременяване?Има нещо мнооого гнило в тая машинка.

11

Анонимен

преди 7 години

Бабата е нахална!

10

Меркел

преди 7 години

Ще ви смъкна кожите, златните коронки ще ви взема, ако не ми изпълнявате заповедите! Arbeit macht frei!

9

Ангела Лицемеркел

преди 7 години

Ейййй толкова още ми остава да съм на власт.

8

Джизъсъ

преди 7 години

Га им продававте оръжие срещу заеми от Западналите ви банки като условие да ги приемете в клуба що не ривахте бре Меркел. Сига шъ плащате. Евала на г(в)рък(г)ъ.

7

Анонимен

преди 7 години

Фюрерката пак командори! Безкрайно нагла. Тая ще я оправи само руски ботуш. Bitte, право във зъбите!

6

Циппурас Зарганис

преди 7 години

Яяя, майне либе фюрер! Одма и веднага намалявам пенсиите. Изобщо к'вот кажеш!

5

Санто

преди 7 години

Вика-ей такъв му е на Бойко

4

Алонефтис Хваникурос

преди 7 години

лошо..

3

ДОЙЧЕ ВЕЛЕ

преди 7 години

На снимката - Меркел:По-голям от ей такъв не съм виждала. Затова съм толкоз изтрещяла и внасям амуджи и талибани.

2

Анонимен

преди 7 години

ДА ИМ ВЗЕМАТ ГОЛЕМИТЕ ОСТРОВИ, АКО НЕ ИЗПЪЛНАТ УСЛОВИЕТО.

1

Анонимен

преди 7 години

Мухаа ха ха:-):-):-) Тези европейци ще ме убият от смях:-):-):-)гърция в криза ама вчера имали някакъв си карнавал в няква местност, където са се целили с брашно...лиготии, реват,че са в икономическа криза ама хабят брашното...ЛИГАВИТЕ МОМЧЕТА НА ЕВРОПА