20

Анонимен

преди 7 години

До 20 Има разлика от повечето мюселмани в Русия, и във Франция ,и тарамбуките заливащи Европа!

19

Анонимен

преди 7 години

Понеже не сте фенове на Волен (или ви е срам да си признаете за мене е все едно) Първи Волен употреби израза с/росоид от тогава е в устата на всеки атакист (освен на тия дето се върнаха в ДПС. ) И въобще всичките ви термини са от телевизия Алфа. Нямате дори капка фантазия да промените поне една реплика на Волен. Цитирате вожда едно към едно. Па после като ви го кажат " А не, ние не сме атакискти, така мисли народа" Срам ли ви или кво Волен нали е велик. *** май вече сте завили към ДПС

18

Анонимен

преди 7 години

Льо Пен е френският вариант на Сидеров. Популистка финансирана от Кремъл. Добре че подобно на Сидеров няма да вземе повече от 2-3%.

17

Селеменко

преди 7 години

Имаме два избора, да останем с европа или да идем да живеем в Русия? + - моля

16

?!?!?!?!?!?!

преди 7 години

И за какво я санкционират?!Заради това, че популяризира истината относно безобразията, които върши ИД ли?Какъв е изводът тогава? Да подкрепяш идеята за информационно затъмнение, за да си нямаш неприятности!

15

Тео

преди 7 години

Тези хора са се самозабравили - реално и правят услуга. Инстинктът за самосъхранение е първичен инстинкт а Льо Пен е човек, показал истинската, грозна страна на тероризма. И фактът, че целия ЕП е решил да и смъкне имунитета заради публикуването им, и заради биенето на аларма за това, което се случва, само ще консолидира електората и! С безумните си решения Европа е на път да създаде нов Адолф Хитлер, но играчките на разположение на главните играчи са значително по-мощни вече!

14

Анонимен

преди 7 години

Ха ха ха не бяхте фенове на Волен па как наскачахте да защитавате мечтата му да се сближим със СССР.

13

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 26 Кво да ми влиза и излиза бе неудачник. В момента в който псевдо патриоти като тебе и шефа ти Волен завият към СССР паля и отивам в Европа. Ти ходи в Сибир, там е рай

12

де де

преди 7 години

още малко ще изкарат, че тя ги е обезглавявала- ама мой и да резне нечии кратуни.

11

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 21Да би тия ги разправяй на леля ми. Единствените промити мозъци които слагат Българските интереси след руските са феновете на Волен. Але извини се и си лягай

10

Анонимен

преди 7 години

Става въпрос за Франция а не за Русия бе идьиоть!

9

Анонимен

преди 7 години

абсолютна политическа намеса, но 'срещу свои'. явно работата е сериозна.

8

Анонимен

преди 7 години

Естествено ,че ще я съдят във Европа неможе да се показват ,,подвизите"на главорезите от ИД ,не може да ,се обижда една мирна религия,а и населението вземе ,че се настрой срещу мюсюлмльманите заливащи Европа.

7

Анонимен

преди 7 години

Че то във Франция не останаха французи, които да гласуват за нея. Пълно е с та рам буки. Язък.

6

Анонимен

преди 7 години

Дори да махнат Ле Пен пак не могат да спрат националното движение и друг ще дойде. Изпуснаха злия дух от шишето и сега се гърчат като спаружени хyйове и ЕП и Фр.

5

Гошо

преди 7 години

Кака ни Марин е последната надежда на нейната противна ,претопена омърсена нация .Докараха маймуни от колониите ,докараха резани от Северна Африка и ето .За 2016 са родени повече черни бебета от колкото такива с европеидни черти.ТРАГЕДИЯ

4

Генов

преди 7 години

До АнонименТо тъпотията често е от умствена недостатъчност, но при тебе е пропита във всяка клетка.

3

Анонимен

преди 7 години

До вива ла франсСамо можем да си мечтаем да сме закъсали като тях

2

вива ла франс

преди 7 години

И с нея и без нея франсетата са закъсали здраво и няма да се оправят скоро, ами тарамбуките ще си правят квото си искат.

1

Анонимен

преди 7 години

Много нагла . Плюе срещу ЕС, взима рублите от Русия, обаче си взима и заплата от ЕП. А явно е и фен на терористите.