31

Плява

преди 7 години

Някакъв платен партиец пише през няколко коментара, как не можело децата и родителите да определят кадрите в училищата !!! А кой да ги определя господин ***? Едни и същи некадърници по наследствена линия ? Точно те са тези които могат да определят. Би трябвало хората да определят кой ще ги управлява. За нас политици, за децата учители и директори. Всички познават и обичат уволнената. Отношението към парашутистката го видяхме !!! Такива хора са ВРЕДНИ също като теб *** !

30

Анонимен

преди 7 години

Това русото дете не е дете на някой полицай,тя е дете на здраво мислещи и подкрепящи родители дъщеря си.

29

а дано

преди 7 години

Нека , ако са останали поне наченки от сериозни журналисти, и така изложените факти са верни, да бъде проследено развитието на въпросната съпруга връзкарка, както и на тези които са и давали протекциите си. Заради такива хора образованието е в този си вид. Заради такива хора и цялата държава е така. Нека почнат малко от малко да изгарят един по един, тогава другите може да се замислят !

28

Анонимен

преди 7 години

Това дете ,както и другите ученици си търсят правото на глас.А ти уважаеми граждани но само можеш да съжаляваш че нямаш такова амбициозно дете

27

Анонимен

преди 7 години

Това перхидролено лелче на снимката под заглавието дете ли се води?

26

Демократ

преди 7 години

Браво на децата! Урок по демокрация! А синдикатите са мафия, която вместо да защитава интереси се съюзява с управляващите срещу постове. Справка - дъщерята на Такева областен управител, жената на Юлият Петков - печели конкурс. Много кадърни!

25

Бг

преди 7 години

Браво на децата. Само така - всички като един - така се отстоява истината.

24

До Сократис

преди 7 години

Надеждата ни е в децата. Започнат ли и те с робското мислене, за което явно ти говориш, това ще ни е края.Бунтувайте се деца, отстоявайте свободата и правата си!

23

Преди толкова години

преди 7 години

Аз съм завършила училището преди повече от 17 години, но и тогава г-жа Парцова работеше там. Помня я само с добро. Жената е дала живота си за училището, направила го е това, което е, и сега идва парашутист, който я уволнява. Не мога да си представя разочарованието ѝ.Който е учил преди 2000-та година, помни актовата зала, голямата върба на пейката пред входа, тогава нямаше бяла дограма на входа, розите отпред, игрищата, джанката на единия от входовете.

22

murkukuru

преди 7 години

Директорката изглежда доста гузна, очевадно лъже, а оправданията й са смешни. Обикновено така става като назначат дребни душици на отговорен пост. В случая обаче не е предвидила децата - тях няма какво да ги изплаши или заплаши, докато както се вижда учителите се спотайват като мишки, което си е нормалната българска картинка.

21

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен12Това да се разбираш с децата и да умееш да ги мотивираш не е въпрос на ценз и не се учи в училище и е много по ценно от някаква дипломи или завършена специализация. В тая държава всеки може да завърши всичко (за пример "Златките" а и всяка манекенка има поне по 1 висше).

20

Бау

преди 7 години

Браво на децата. Явно наистина я обичат. Което е много трудно постижимо в днешно време. Връзкарката да бъде уволнена.

19

Аха

преди 7 години

Демокрация! Глас народен, глас Божи!

18

Сократис

преди 7 години

Учениците посещават училището за да се учат от учителите а не те да учат тях!Тяхното мнение по кадровите въпроси на училището е недопустимо а тези пози от момеещи се непълнолетни ученички със самочувствие на вече пълнолетни,по-скоро задават въпроса-Защо журналистите им дават думата и защо не са във класните си стаи където им е мястото?!Практиката въпросите да се решават в дворовете на училищата,тротоарите и улиците пред репортери с микрофони трябва да се преостанови НЕЗАБАВНО!

17

Анонимен

преди 7 години

Яката дупара кой ще я бара?

16

Анонимен

преди 7 години

Калинка до калинка майно льо....

15

Масова практика

преди 7 години

Стана масова практика в последните дни деца и родители да решават съдбата на директори на училищата! Много по-добре ще е децата да бъдат възпитавани от родителите в добри и общочовешки ценности, а не как да изопачават истината и да повтарят многократно атрактивни лъжи! Примери от няколко седмици: СУ "Св. П. Евтимий", гр. Пловдив, ОУ "Иван Вазов", с. Калояново, Пловдив, а сега и 81 СУ - Гр. София.Е, стига вече!

14

анонимен

преди 7 години

До 3Ти пък, как се сети за ПКС-то? Много важно, какво като ги имам, от 2011г. не съм учител! И не ми липсва училището, въпреки, че 17 г. бях там!

13

Костадинов

преди 7 години

Браво на децата , .... имат право да изразят своя глас ! Отново се сблъскваме с едно и също: - Назначават Х директор и за половин година целта му е да "СЧУПИ" за да създаде ... но има основи , за които забравя , ... ЗАЩО ! Учител е призвание ! ....и преди да обсъждате външен вид, ... ВИЖТЕ -правото ДА бъдат чути - НАШИТЕ , ВАШИТЕ , ТЕХНИТЕ , ... деца!

12

Професор

преди 7 години

Пишман-директорката е недостойна връзкарка, използвала служебно положение за разчистване на сметки! Отстранява много по-заслужилата да бъде директор Парцова и ще сложи на нейно място някаква своя ***, за да окаже гнусен тормоз над даскали и ученици по-късно.Такива са 95% от сегашните директори на училища - връзкари, които само крадат и мачкат добрите учители! Трябва да се премахне делегирания бюджет и да се обявят нови конкурси с мандат не повече от две години, за заемане длъжността Директор