36

Анонимен

преди 7 години

БВП расте със скоростта на развита страна, не на развиваща се.

35

tih velikan 681

преди 7 години

Gladna kokoshka proso sunuva

34

Анонимен

преди 7 години

Скоро България ще остане без работна ръка (на ромите не разчитайте) с тези за нищо не стигащи работни заплати. Заплати под 1000лева и пенсии под 500лв не трябва да има. Иначе последния ще затвори вратата.

33

ЗАКРИВАЙ

преди 7 години

Плаче българчето, че работи на малка заплата,а като стане чорбаджия дава същата заплата на ратаите.

32

Анонимен

преди 7 години

Махнете санкциите бе, да живне тоя народ!!

31

Бизнесмен с Ауди

преди 7 години

Някои съвременни бизнесмени правят голяма грешка - плащат заплати на работниците си! Тогава работниците започват да мислят само как да си харчат заплатите и спират да мислят за работата си.Вместо това, наемаш една готвачка, работниците ядат на място; наемаш една изоставена сграда, ремонтираш я, наемаш чистачки и работниците спят там. Храна, спане, в неделя викам попа да прочете проповед и друго не им трябва! Вече могат да работят по 16 часа на ден и при това са много по-щадтливи!

30

Анонимен

преди 7 години

До До разни пролетарииЗа кого си трупал резерв бе? И ти ли си го трупал? Трупал го е Боце, за да има да крадат такива като теб, а е замразил малките доходи на обикновения човек! Работя за хубави пари, но се дразня когато някой се самозабравя и не вижда и не чува какво става наоколо! Ако не помагам на майка си не знам как ще се справи.Като стане дума за проктче - всичко е ок, но ако трябва да се нахрани народа - врява до бога! Засрамете се! Затова ще гласуват хората за заплати, а не за асфалт!

29

А Н Т И

преди 7 години

Чорбаджия-изедник:Плащам им точно колкото са си изработили.Работещ-беден:Тогава ще крадна колкото мога.

28

Не разбрахте ли,

преди 7 години

че НЯМА РАДОСТ ЗА БЕДНИЯ ЧОВЕК ?!

27

Анонимен

преди 7 години

28 г. можеха да приемат закон, че МРЗ е равна на депутатската заплата , но след като минат изборите президента и избраните депутати не го приемат, а профсъюзите се крият.

26

магистрала

преди 7 години

До АнонименКитай и Южна Корея не са станали това което са днес със социални помощи и пенсии, а със строене на инфраструктура. Дори при корупция по-голяма и от нашата.Като не ще да се образова. Като не ще да спазва нормите за безопасност. Като води нездравословен живот. Като изпива и изпушва всичките си пари, аз ли да плащам? Пълно е с обяви за работа с високи заплати и няма квалифицирани хора за тях. Всички искат синекурна работа без квалификация и да получават заплати за присъствие.

25

Анонимен

преди 7 години

*** то заплатите не растат само в производственият реален частен сектор!В много случаи минималната работна заплата,ще започне да е по висока! :-) Иначе в държавният сектор реално растат!!Въпроса е кой ще ги издържа!! :-) Засега почнахме със 16 милиарден заем!Да видим нататък! :-)

24

до 25

преди 7 години

Точно обратното е неграмотнико. За да влиза нещо в хазната трябва да има потребление. 80% от държавните приходи са ДДС и акцизи. Просто и ясно.

23

Анонимен

преди 7 години

Радев е като НДСВ, а НДСВ е като ГЕРБ и само приказики и накрая НИЩО.

22

Анонимен

преди 7 години

Като критикувате комунистите обиждате над милиард китайци.

21

Анонимен

преди 7 години

Нещо за санкциите не е ли изпелтечил?

20

ВЕЛИКИЙ

преди 7 години

ГЕРБ-мутри, пък БСП-турци, а ся избери....

19

геноцид

преди 7 години

Работническите заплати падат и работниците бягат от страната. В селата пък е катастрофа и има повече кучета от българи.

18

Анонимен

преди 7 години

Има хора ,които ги е срам да кажат че гладуват .Други пък не си купуват лекарства защото не достига пенсията за тях .А някои депутати така се оядоха ,че не вярват да има хора в нужда . Някои пък мислят само за саниране и магистрали . Други пък им вярват .

17

ИСТИНАТА

преди 7 години

Доходите в България изпреварват БВП , но за определени позиции - Политици и Държавни Служители . Така се отваря голяма разлика между Работниците които създават БВП и Държавниците които го използват .