68

Исти

преди 7 години

Българите не са мечки,а вие британци не сте от захар.

67

Берлин

преди 7 години

Факт е, че българи и румънци са най-голямата пaплaч. Тука в Германия са рекордьори по измами със социални помощи. Регистрират някакви деца, които си живеят в БГ или въобще не съществуват. Над 70000 здрави и прави бyлгара живеят като търтеи от труда на немския данъкоплатец. Просят, джобят и т.н. Докато почти всички араби си бачкат. Я по пекарните, я по дюнерджииниците, я по денонощните магазини.

66

Анонимен

преди 7 години

В Британия, ужасно се страхуват от робско въстание и нов Спартак от България. Затова не ни щат, искат богатствата да си запазят, лордовете.

65

Анонимен

преди 7 години

Късно се е подплашила. Който искаше, вече е там. И не българи и румънци са най-многобройни - половината Прибалтика е във Великобритания, пък и поляци има предостатъчно - в прогнозата за времето в Полша споменават и времето в "17-тото воеводство", т.е. на Острова

64

Анонимен

преди 7 години

/продължение/ В момента Англия е в идентично положение. Най-малкото побутване от страни и ще го загазят - огромна част от населението им не се отъждествява с държавата, където живее. Това е проблем за почти цяла Западна Европа, бившите колониални държави.

63

Анонимен

преди 7 години

Всяка държава, изградена с брутален милитаризъм, геноцид и грабежи, рано или късно си го получава. Тойнби /англичанин/ го показва отдавна, дава пример с Асирия /Навуходоносор за който не се сеща/. Няколко века грабежи и бой по всички съседи в предна Азия, плюс влачене на роби. Накрая в Ниневия има повече не-асириици от колкото местно население. Околните държави се събират, як бой и Асирия е прегазена. Никога не се въстановява, в момента има мисля 1 мил. малцинство, определящо се като асирийци.

62

Анонимен

преди 7 години

"Като гледам в самолетите за Лондон винаги с какви българи е пълно, а и българската прислуга, която познавам и работи там, изобщо не се учудвам!"Добре де, и с какво са по-различни от афганистанската, пакистанската и индииската па.плач, дето ги е налазила? Ама от тях не реват полит-коректно?

61

пешо

преди 7 години

Стига се коркахте! Всичко е политика.

60

Анонимен

преди 7 години

Среден пръст за невелика британия!

59

Анонимен

преди 7 години

Тъпата кра*ва е изтрещяла!

58

Анонимен

преди 7 години

Не ни щат затова ни пращат бежанци,както щат ние не сме техен щат заради някакъв техен щат де я речат като на бежанец щат-нещат плащат.

57

пешо

преди 7 години

Англичаните заслужават уважение като нация. Ние обаче, трябва категорично да се противопоставим на тенденцията Бг и Ру да са едва ли не причина за Брексит. Това е повече от обидно. Необходима е реакция на нашето посолство. Необходима е статистика и реални данни в техните вестници и много работа, която не се върши.

56

бай ганю

преди 7 години

ние не искаме по бедни и изостанали у нас те не искат същото у тях кое бай *** не разбира тук?искаме ли ние някой да идва да експлоатира здравната ни система,трудовата ни и социална система,искаме ли тези у нас които не искат да се интегрират и т.н..? нормално е и те да проявяват същата реакция като нас не искат хора които да им тежат изостанали плевели които не могат да си подредят собственната къща сме ние и ние не искаме такива и те не искат такива

55

Анонимен

преди 7 години

Супер. Да заповядат пакитата, негpaтa и всекви други джихадисти. Садик Кан скоро и премиер, а новата британска династията ще е на емир Абдулла. Нека почива в мир Британия.

54

Анонимен

преди 7 години

докато са член на ес, няма как да стане. а относно българи и румънци - абсолютно нормално е, те чакаха няколко години повече от поляци, латвийци, за да работят на острова и сега 'наваксват'. надали някой българин или румънец, знаейки за брекзит, смята да пуска корени; по-скоро мислят да поработят, докато могат. освен това, каквото за българи, такова и за французи - надали англичаните си мислят, че ще се разминат без визи, за да напуснат острова си...

53

Анонимен

преди 7 години

Станаха банално смешни вече. Паундът падна с почти 25% откакто гласуваха за излизане и ще се срива тепърва. Едва ли някой ще тръгне да се мести към държава с неясно бъдеще. По отношение на ползите от Европа, явно имат къса памет за социалните бунтове през 70те. Тогава ги спаси приемането в ЕС. Дано доживея да ги видя лато просяци, където им е мястото.

52

Анонимен

преди 7 години

Но най-интересното е ти на чия страна си....Аз на чия страна съм няма никакво отношение към въпроса защо британците не искат българи и румънци. Въпросът изобщо не опира до вземане на страна. Все пак ще ти отговоря. Не съм на страната на ритащите и блъскащите.

51

Анонимен

преди 7 години

И аз се сещам за една част на "половин България и Румъния", на която най-вече дължим както славата и популярността си по чужбина, така и страховете на местните от идването им. И всички знаем защо, пък ме наречете както си искате...

50

Гробокопач

преди 7 години

Брях тие българи и румънци, голяма заплаха за проклетият Албион. Ми нищо де, вкарайте си още индийци, пакистанци, афганистанци, сирийци, ***, квото ви дойде там и си глейте рахатя. Поне да не бяхте ни разваляли държавата, за да не се оплаквате сега, че "българите и румънците идват";))))

49

Наблюдаващ

преди 7 години

До Анонимен (66)Интересно, защо тогава треперят като квачка за пиленцата си за същите елементи ("ритащите в метрото", "цоцащите от социалните им фондове"), когато безчинстват у нас? Хм? Но най-интересното е ти на чия страна си.