132

Миро:

преди 7 години

Виждам,че тук тази тема доста се разгорещи,въпреки че случаят е доста нещастен и трагичен!!!Нека всички заедно се захванем в ръце и да сложим край на тези неща-неправилното възпитание и неговите последствия!!! Накрая ще попитам, тези,дето ме апострофират в каква морално-ценностна система да си възпитаваме децата сега!Пак призовавам да се учат на труд,родолюбие,ВЗАИМОУВАЖЕНИЕ!!!

131

Анонимен

преди 7 години

Забележете Веднъж.Бог да прости за тази нелепост. Трагедия за две деца. не го е пребил, а го е ритнал веднъж. Деца бият се, карат се това е толкова нормално, че не може да бъде. Просто е станала една трагедия без умисъл. По добре е такива новини да не се отразяват шумно от медиите. Насажда се един негативизаъм в обществото.

130

Анонимен

преди 7 години

На насилието между децата никой не обръща внимание.За тях няма закони.Това било детска работа.

129

ля ля

преди 7 години

а учителите гледат и нищо не могат да направят! или пък не гледат учителите и пак нищо не могат да направят! къде е проблема ?

128

Анонимен

преди 7 години

Чалгата е новата култура на България. С евроатлантическите ценности, които отричат православното християнство няма начин да не стигнем дотук.

127

Бивша звероукротител

преди 7 години

Е, случи се!Сега като почнат и да се посамоубиват заради психотормоза, на повечето да им се изясни ситуацията в българското училище.

126

Анонимен

преди 7 години

173Винаги има изключения като мен теб и много други. Говоря общо какво се случи с децата на демокрацията

125

Анонимен

преди 7 години

170 Аз не мога да си представя как 11 годишно момиче ще ме ядоса толкова че да я ритам в корема. При бай Тошо даже си спомням че момиче като обиди момче, то си мисли че го харесва и започват игрите на думи и закачките. Агресията от хамериканската демокрация в пълния ви блясък! Ей я на!

124

Анонимен

преди 7 години

родителите в оня строй не можаха да се справят с внезапната демокрация връхлетяла децата им, ...А моите родители как се справиха тогава?

123

Анонимен

преди 7 години

Веднага да се въведе изучаване в училищата -Морал и Право,Етика и Христянска религия !докато върхушката се джавка за парата , народа издивя

122

.

преди 7 години

Що за възпитание трябва да дадеш на малкото си к0пеленце за да рита момичета в корема ? Съд за чалгарите изср***ли това *** и ТВУ за него и не ме интересува,че е дете и аз съм бил дете, не ритах съученичките си в корема и не заплашвах с пергел съучениците си като онова хиперактивното психо дето вместо да го пратят в клиника му сменят училищата.

121

художника

преди 7 години

Покой на душичката му и сила на близките да преживеят този кошмар.А на побойника-убиец: Да му се случи същото, когато някога стане баща!!!

120

Анонимен

преди 7 години

165К'ви правила за подрастващите само? То няма правила за ония които ни управляват, ти искаш да се спазват такива от подрстващите. Всичко идва от горе.

119

Активист на БКП

преди 7 години

Ей заради това ония от Европа не ни щат никъде !

118

Нас

преди 7 години

Това не е демокрация това е анархия !!! Не може в 21 век да няма правила за подрастващите и родители да не носят отговорност !!!

117

Анонимен

преди 7 години

до 160 аааа..бъркаш- родителите в оня строй не можаха да се справят с внезапната демокрация връхлетяла децата им, защото за изведнъж да се почувстваш свободен и да усетиш какви придобивки дава тази демокрация и започваш да се отнасяш в грешната посока...и накрая я превърнаха в свободия!

116

Анонимен

преди 7 години

Миро, какъв личен пример искаш от родителите, като тези родители са на по 30-35 години и са закърмени с началото на така наречената ни демокрация....А родителите на родителите от кого са възпитани? Нали те са възпитали родителите на убиеца, а са живяли в уж "правилният" строй?

115

Марин

преди 7 години

Няма друга реалност. Повечето родители знаят кои са Азис или Бойко Борисов. Повечето обаче не знаят кои са Шекспир Давинчи, Аристотел, Декарт, Айнщайн те не знаят кои са дори Левски и Ботев. Какво очакваме от тях освен да възпитават престъпници и нехранимайковци. Хайде чакам минусите да видя колко хора ще се разпознаят в моите думи.

114

Анонимен

преди 7 години

do 151Миро, какъв личен пример искаш от родителите, като тези родители са на по 30-35 години и са закърмени с началото на така наречената ни демокрация- тоест без морал, без и ценности. От такива очакваш да възпитават децата си? И след родителите идват и ограниочените права на учителите. е..

113

Анонимен

преди 7 години

Територия населена от диваци. Затова Европа предпочита мигранти.