132

Анонимен

преди 7 години

На Батце силата му не е да спори с хора, които не му се слагат, когато усети критичност в отсрещната страна, се зачервява като домат и му иде да размаха бухалката, като едно време.

131

хахехи

преди 7 години

Не плашете Баце, че току-виж вдигнал кръвно точно преди изборите. Ние си го знаем, че не разбира от нищо. Като си помислих думите "кражба" и "лъжа" веднага направих асоциация с ГЕРБ. А думите "винетка" и "билетче" каква асоциация събуждат у вас?

130

Анонимен

преди 7 години

Само диктатори и СОБСТВЕНИКА на ГЕРБ управляват сами, назначават президент, предават застрашени хора на Ердоган , не зачитат закона, няма съд и прокуратура,.................. На дебат ще умрем от страх и смях ! Цирка ще бъде пълен и за последно !!!!

129

Анонимен

преди 7 години

Бившето 143 стана 142.Някой много ловко трие и размества, така обърква дискусията между форумистите.*** търси кой на кого отговаря!

128

До 143

преди 7 години

Нито е знаеща, нито е можеща.Нагла е - това нейно качество е било оценено, обещани са и конкретни неща и тя ще прави всякакви безпринципни май/му/н/джулъци, за да докопа обещаните бонуси.

127

Анонимен

преди 7 години

Дали Нинова не е поискала да говорят на английски , горкият собственик на ГРОБ !!!!

126

бивш пожарникар

преди 7 години

Лоша работа е когато имаш *** човек срещу себе си.Нищо не се разбира от бръщолевенето му..Лошо е когато държавата се ръководи от един *** мутрагеньо.Как все пак е успял да стане приближен на баи Тодор и партиен член.

125

Анонимен

преди 7 години

Между другото, при направено изследване при жертвите на телефонните измами, всички измамени твърдо вярват в Бойко.Пита се, има ли разлика между телефонна и телевизионна измама !?

124

СТРАХ!

преди 7 години

СТРАХ ОТ МОЖЕЩА И ЗНАЕЩА ЖЕНА НИЩО ДРУГО, ДРУГОТО СА ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ НА НЕПОДГОТВЕН ЧОВЕК

123

Анонимен

преди 7 години

Снегът се стопи и пълним дупките по новите пътища, плочките се разхлопаха,,санитарните"панелки текнаха, това са постиженията на ГЕРБ, за това се харчи огромен ресурс.Инвестициите са смешни, средното образование граничи с неграмотност, здравеопазването е гибел за населението, монополите безчинстват, като башибозук, косвените данъци ни обременяват непосилно, предприемчивостта не се толерира, за това пък администрацията е раздута и мародерства, така наречения,,бизнес"се храни само от държавни и об

122

Анонимен

преди 7 години

Борисов продължава да се излага с пълна сила. С отказа за показва, че е едно безобидно момченце, което не му стиска да се изправи срещу Нинова. Не съм и фен на Нинова, но тя показа за втори път, че е повече мъж от Борисов!

121

край

преди 7 години

Тия двамата да земат да се земат и да мирясаме. При мажоритарни избори тия ще станат едно неприятно семейство от Банкя и нищо няма да ни зависи от тях.

120

Анонимен

преди 7 години

До До 130Е, в дебат с Бойко няма как да чуеш смислени неща! В някой друг живот може и да имаме удоволствието...

119

Кратун

преди 7 години

Той Баце затуй напоследък само жени назначаваше и то все такива, дето не спорят.... Чакай от такива да вършат работа. В ГЕРБ всеки чака Баце да му каже какво да прави....

118

Анонимен

преди 7 години

До БАБА КУНАНяма да се изненадам, ако отиде на дебат с гаубицата (за всеки случай) :)

117

До 130

преди 7 години

Нито съм ГЕРБер, нито Б.Б. ми е кумир.Предчувствам какво ще стане и ме е яд, защото за 27 години не-тоталитаризъм не можахме да създадем друг стил на поведение.Където и да отидеш, виждаш, че продължава да бъде толерирана простащината и пр_им_и_ти_ви_зма, както през предишните 45 години. В такава ситуация вирее тарикатлъкът, а не достойното, сериозно поведение.На предизборен дебат искам да чуя сериозни концепции, а не празни обещания и обвинения-общи приказки, изкрещяни като на Женския пазар.

116

БАБА КУНА

преди 7 години

БОРИСОВ ВИНАГИ СИ Е БИЛ ЕДИН ЖАЛЪК СТРАХЛИВЕЦ!!!

115

Анонимен

преди 7 години

До Пак повтарямКак кумирите падат! Знаете, че ще изглежда смешен, и ние знаем, но много искаме най-после маските да паднат, а не да гледаме шоу с втори състав на спектакъла. Бойко или е лидер и отива на лидерски дебат, или просо се страхува (както и вие). В подобни и по-тънки ситуации един мъж не може да бъде заместен от друг .... или??? Впрочем, той мъж ли е?

114

Анонимен

преди 7 години

Какво има да дебатира с тая хистеричка? Да излезе да и опука два шамара, че да се кротне малко.

113

33

преди 7 години

Балонът се спука! Видяхме, колко е мъж е ББ. Отказа му показва, какъв човек е управлявал държавата ни в 21 век. Неграмотен, ограничен, некомпетентен /да не говорим, че в съвременния свят трябва да знаеш поне един чужд език/, знаеш само аз, аз, аз..... И тук ме учудва хората, как може да гласуват за този човек. Разбирам, тези които са около него все пак те имат материален интерес, ами останалите българи. Отделен въпрос е как е създаден, с медиен пи ар, като гл. секретар. Жалко за Б-я!