91

Анонимен

преди 7 години

2 години Ушев е чакал да му бутнат нещо, и сега като не са му бутнали, Ушев е подхвърлил фалшиво доказателство.

90

Хм...

преди 7 години

"Обвиняемият Йоан Матев все още се възползва от правата си да не дава обяснения"...Що за "права"? Що за закон? Какъв е тоя закон, даващ право на обвиняемия "да не дава обяснения"???!!!!!!???? Ако е невинен, малко ме съмнява, че ще се възползва от правата си да не дава обяснения. Сбъркан система! Имам впечатлението, че в България се дават повече права на престъпниците, отколкото на потърпевшите/близките на потърпевшите.

89

Анонимен

преди 7 години

СРАМ ЗА МВР.

88

Анонимен

преди 7 години

Сега остава кандидат-магистрата Владо Кузов да гледа делото и идилията ще е пълна.Което не оправдава мързеливите *** в родното МВР, които две години не свършиха НИЩО!

87

Анонимен

преди 7 години

Напънало се МВР-то, родило негодни доказателсвени средства. 2 години милиционерите люпиха семки, сега някой им подхвърли нагласена улика и се правят на велики.Убиват човек послед бял ден, заснет е убиеца на камера, ама що да търсят убиец, като могат да зяпат Фейсбука и да си слагат велики статуси. Мишкиииии!!!!

86

Анонимен

преди 7 години

Знаете ли кой е най- краткият виц за полицаи?"Полицията разследва"На думи - големи Хорейшовни, на дела - пълни мишоци.

85

Анонимен

преди 7 години

Разбира се, че ненамирането на ножа, който е бил в "непосредствена близост" до местопрестъплението е сериозен пропуск!

84

Анонимен

преди 7 години

Ушев пак се е правил на велик, барали са се разследващите по дупките и са си рацъквали фейсбук-а, вместо да издирват убиеца.Всичко що е негодно, накадърно, мързеливо, комплаксирано, което не става и за *** на зелева зала, бива приютявано и хрантутено в МВР.100% има замесени полицаи, работата е от ясна, по- ясна. Няма престъпление, в което да няма набъркан бъдещ, настоящ, или бивш Ушев.

83

Анонимен

преди 7 години

До ПРАВИЛНАТА ВЕРСИЯДа и причината за смъртта е смърт.

82

Анонимен

преди 7 години

Убиецът май е от "правилна" герберска фамилия?

81

ПРАВИЛНАТА ВЕРСИЯ

преди 7 години

основната версия е ОТНЕМАНЕ НА ЖИВОТ чрез УБИЙСТВО!

80

сминдух енд чесън

преди 7 години

Основна версия е грабеж но няма нищо откраднато,ми пуснете го да ходи да си гледа правото,все пак ще става един от вас.

79

Чудомир

преди 7 години

Колкото и да ми се иска да е убиецът,този младеж е невинен до доказване на противното!Типично по български всички вече го наричат убиец,а той е само заподозрян.Типично по български всички го мразят ,че е от заможно семейство.Типично по български всяко чудо ще бъде за три дни.....

78

Пак

преди 7 години

да го напиша за първосигналните.Имаме заподозрян,задържан (евентуално),следствен,подсъдим и след потвърдена на последна инстанция осъдителна присъда,някой може да бъде наречен УБИЕЦ!

77

Фокс Мълдър

преди 7 години

До Браво!, А твоят принос какъв е?

76

Браво!

преди 7 години

Абе дечурлига,всичките сте Шерлок Холмс или Поаро.Защо веднага не казахте на полицията всичкотуй което сте написали тук.Щяха да го арестуват след два часа.Ама вие си мълчахте-две години .И сега хоп,хайде да помогнем на другарите.Хитро поколение сте вий,всичко знаете,силни сте само че пред.........клавиатурата.Иначе като ви чета ,,*** за зеле" не става от повечето от вас безпардонни многознайковци. МАЙКЪЛ до МАЙКЪЛ !!!

75

Анонимен

преди 7 години

'оръдието на убийството' е нещо съвсем нормално за бг 'журналистиката'. вчера един по радиото каза за този случай, че прокурорът обмислял да поиска мярка 'постоянен адрес'. :)

74

Анонимен

преди 7 години

Все по-рядко се срешат, толкова красиви мъже в нашата държава, дано да е невинно момчето, стискам му палци!!!

73

Анонимен

преди 7 години

Баща ми богат, митничар, майка му и тя. Отвън паркирани джипове, коли, живее в къща. И въпреки всичко ще обира хора, та и ще убива. ***, убиец, синоним на всички антиховешки качества, сатана...

72

Анонимен

преди 7 години

заглавие на статията" защо йоан УБИ георги?'съдържание на статията: специалисти от мвр и прокуратура обясняват, че още нищо не е сигурно, не е доказано, не се знае мотив, днк, няма започнато дело, засега има заподозрян и ВЕРОЯТНОСТ???какво правим, бе хора? философстваме на тема живот, вселена и всичко останало?