10

да

преди 7 години

и как точно майтапа БСП ще се върне на власт,че не разбрахме .. сигурно ще спечели 51% от гласовете ????? :))))))))сигурно ще са 2 коалиция с умрялото ДПС или ДОСТ,което даже няма да влезе в парламента:))))))))безплатни мечти:))))

9

Анонимен

преди 7 години

Единствения начин да се повиши избирателната активност е въвеждането на електронно дистанциоонно гласуване ! Така работещите хора вместо да губят цял ден да се редят с кварталните кибици пред урните ще си гласуват от където искат.

8

Анонимен

преди 7 години

Е не, то оставаше и насила да трябва да ходя да си избирам кой ще прави живота ми все по-безсмислен в тази страна.

7

Пешо*

преди 7 години

Язък!!!Назявах се след още едни избори да ме махнат от списъка и да ме оставят намира.

6

до 1

преди 7 години

Стига с тези заучени простотии. Законът трябва да се спазва. Демократ е този който спазва закона----а не мафиота Борисов и сие.

5

анонимен

преди 7 години

браво на манолова като булдог е

4

Анонимен

преди 7 години

Нормалното се случи. За пореден път се доказа, че за ГЕРБ Конституцията и законите са просто тоалетна хартия. За тях е важно какво ще каже Борисов!

3

Анонимен

преди 7 години

Бай *** дали се е научил вече, че на избори се ходи да избереш кой ще те управлява, а не за да гласуваш за някой който ти харесва. Ако не гласува Бай *** пак ще го упралява някой, дано този *** народ го е осъзнал вече това.

2

2013

преди 7 години

Не на задължителния, да на купения вот!

1

Анонимен

преди 7 години

Нормално, за да се върнат *** на власт трябва ниска избирателна активност. Дано тоя народ е поумнял вече и да отиде да гласува дори и никой да не харесва.