10

Чистка трябва

преди 7 години

Ако някой тръгне да чисти МВР няма да му стигне година,там има цели фамилии и родове заели служби от години и смучат само като пиявици,ами синдикатите и техните роднини,пълен бардак е там за това потъват парите като в черна дупка.

9

лолита

преди 7 години

Костов превърна МВР в статистическа служба, която да бълва прекрасна статистика с която да се хвали БАЙ Х. Не тайна, че Костов е лично протеже на ББ и като такъв няма как да организира честни избори.

8

Анонимен

преди 7 години

Г-н Костов, вървете си и не правете циркове. Незаменими хора няма. Дано заместникът Ви е по-добър професионалист.

7

Ко рече

преди 7 години

Главния секретар не е говорител, по принцип. Все ми е тая дали е Костов, Драган или Петкан главен секретар, но определено се вижда че БСП си редят пешките за печелене на изборите. Имам въпрос на който моля да ми помогнете да си отговоря! Служебното правителство не се ли създава за да бъдат организирани честни и почтенни избори? Защото това което чуват и виждат ушите и очите ми са долни хора плюещи се един друг и правещи БЪЛГАРСКИЯ НАРОД НА ***. ПИСНАЛО МИ Е ОТ НЕЩАСТНИЦИ ДА МРЪТ В КОФИТЕ.

6

бай Спиро

преди 7 години

Назначенията в нашата "мила родина" се решават на маса или на ловни излети. Като му гледам суратя на Костов, явно има добра банкетна култура, но поради махмурлък е пропуснал някой важен ловен излет. Лошо няма, предполагам е захлебил достатъчно.

5

реалист

преди 7 години

Щом е от ГЕРБ да го махат, да видим как се печелят избори без свои хора. Този да се сърди на ББ, защото той си подаде оставата без да има нужда. Отнася се и за областните.

4

Анонимен

преди 7 години

Винаги съм се чудил на този израз -на четири очи...А как се води подобен разговор като на повечето във властта очите им са отзад по-ниско от гърба?

3

косето

преди 7 години

Ей така си се натискат на четири очи, а после реват......

2

Поаро

преди 7 години

Ми този човечец, не може да говори камо ли да е главен секретар!

1

Темида

преди 7 години

БСП голямо недоверие към текущите. Нищо ни вярваме в тях.Кой не скача е Гербарист.Айде чакаме ви другари да разсипем заедно останалото от жалкото подобие на нация/държава