88

Анонимен

преди 7 години

Батко съвсем се е спръндзал. На нищо не прилича, блед, отпуснат, отчаян. Как да се усмихва, далаверите изплуват като мъртви риби в отровена река. Затвор го чака или изгнание на някой остров с торби пари, да се услушва,не идват ли бандюги да му светят масълцето. Иска власт отново но нема да стане. Много лъга и още повече ограби и ни заби в тинята. Кво ще прави с тези пари като не може да похарчи сам и 50 цента.

87

Питам

преди 7 години

От кога България определя кога,, къде и как НАТО да си върши работата.все едно Корнелия до обеснява как да я пази НСО.Лудост.

86

ha ha

преди 7 години

Нито ще гласувам за крадливата сврака, нито за балата птица/***/.... Или за Патриоти или за Марешки....

85

Лошото и хубавото...

преди 7 години

Лошо е , че Нинова ще бъде следващия премиер, най вече за по изостаналате част от населението, които гласуват за ГЕРБ. Хубаво е, че тя не може да изкара повече от 3-4 последователни мандата , като премиер.

84

Анонимен

преди 7 години

Лъжата и посредствеността решили да седнат и да си поговорат.

83

Анонимен

преди 7 години

Толкова думи, думи на Нинова и Р.Радев че ще правят неща само в защита и интерес на българите и бам-стотици танкове пристигнаха от нато . Срамота !Е, с тази постъпка че са дали зелен фар на сащ няма да накарат хората да гласуват хората за тях . Издиниха се , а Р.Р излезе битер Плевньо

82

Анонимен

преди 7 години

ББ си мислеше, че подавайки оставка ще се отърси от реформаторите и ще има мнозинство в Парламента.Ха-ха-ха.Някоя ясновидка отново го е подвела.

81

Анонимен

преди 7 години

"Той обвни социалистите, че използват "каруцарски речник", както го наричали в Банкя."Точно Боко ли е тръгнал да съди другите за това хахахахВ Банкя май по-скоро считат каруцарския речник за синоним на правоговор, съдейки по махленските изрази на Тиквата.

80

свинаря

преди 7 години

Соломон Паси каква роля играе в служебното правителство? Гледам го говори някакви глупости и се чудя да не се е намърдал пак в парламента.

79

Анонимен

преди 7 години

Баце ще загуби с поне 7% в София срещу Нинова.

78

Анонимен

преди 7 години

От сблъсъкът БСП-ГЕРБ, печелят бившите реформатори и патриотите.Наистина трябва да си пълен *** за да гласуваш за двете големи партии плю-ейки ги.

77

Анонимен

преди 7 години

Боцко бая се е подул от сблъсъка.

76

Анонимен

преди 7 години

Какви *** пишат тук. Стотици блокове са санирани и некъв форумен *** пак мн умен и мн разбира. И от цени и от всичко. Вие сте пълни неудачници бе хахахахахх

75

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

До Новите лъжи на БСПНяма значение на колко годни е Тома Томов. Всичките в ГЕРБ нямате толкова акъл, колкото само той.Нямате умни хора в ГЕРБ. Това е истината !

74

Българина

преди 7 години

Австрия ще дава бинуси за наемане на местни граждани а не на тюрбани, освен това забраниха финансиране отвън на нпо та.в италия в джамийте вече ще се проповядва на италянски. А борисов е *** и недалновиден лицемер. Всички предприемат стъпки, само ние крачим в обратна посока, особено след като регистрираха дост! Тоя не искам да му слушам обясненията

73

Анонимен

преди 7 години

Според-зависи е добра стратегия стига да е национално ориентирана.Ако всички тези бо-клуци бяха като ци-ганката и вземаха, но заделяха и за ци-ганчетата т.е. за нас, а не само за тях, нямаше да сме ман-галска държава.

72

Анонимен

преди 7 години

Запомнете го този като ви питат внуците на развален български що живеят по испанско.

71

Анонимен

преди 7 години

Мутрата в момента пелтечи по НОВА за санирането.Не може да обясни защо цената е 12 ПЪТИ по-висока от пазараната.

70

Анонимен

преди 7 години

И в крайна сметка каво излезе? И да се дуе и не, по време на празната кратуна е договорено НАТО в Черно море. Обаче седнал други да обвинява. Абе патологичен лъжец.

69

Анонимен

преди 7 години

ОТ КОГО И ОТ КАКВО ЩЕ НИ ПАЗИ НАТО НЕ МИ Е ЯСНО?ЗА КАКВО СА РАЗНИ ОРЪЖИЯ..ТАНКОВЕ..КОРАБИ..САМОЛЕТИ И РАКЕТИ!?ЗА КАКВО Е ТОВА ОГРОМНО РАЗХИЩЕНИЕ НА СВЪРШВАЩИТЕ ЗЕМНИ РЕСУРСИ?МИЛИОНИТЕ ОРДИ ОТ АФРИКА И АЗИЯ ПРЕВЗЕХА КОНТИНЕНТА С ГОЛИ РЪЦЕ!