188

до елка

преди 7 години

отвори един речник и виж какво означава думата анексирам.

187

Наблюдаващ

преди 7 години

До Анонимен (244)А Косово поиска ли да стане част от Албания? Референдум проведе ли? Руснаците в Крим тероризирали ли са украинците там, палели ли са им църквите, убивали ли са ги за да им продават органите? И какво общо има САЩ с националната принадлежност на Косово?

186

Анонимен

преди 7 години

Покрай връщането на Крим ще наблюдаваме още сума ти и маймунДжуджелъци.

185

Анонимен

преди 7 години

русия няма бъдеще

184

Анонимен

преди 7 години

До а другите членове? русия се опитва да сложи знак за равенство Косово =Крим но най малкото косово не е станало 4аст от Сащ или Албания - колкото до базата тя е- под наем - не е руска- и договора и изти4а към 2060 ясно бе 4е няма да го подновят

183

а другите членове?

преди 7 години

на договора, например за сащ, великобритания: да се въздържат от икономическа принуда, за да се възползват от техния собствен интерес; да провеждат консултации в случай на възникване на ситуация? а референдумът за независимост на крим от 1992г? двустраният украинско-руски договор за военната база, който украинците прекратиха едностранно? нещата далеч не са еднопосочни, както ги изкарват някои.

182

Анонимен

преди 7 години

До Наблюдаващ сега с 18 години при Душан и при положение 4е дори при Тито Косово не БЕ 4АСТ ОТ СЪРБИЯ а автономен субект в югославия -- Аре кажи какви са правата на сърбия там

181

Наблюдаващ

преди 7 години

До Анонимен (233)Ами значи по твоята логика, Косово е гръцко, нали така... и малко турско.

180

Анонимен

преди 7 години

русия = ко4ина без бъдеще

179

Анонимен_777

преди 7 години

Авторчето от ''Дойче веле'' го е треснала' остра СоРоСоИдна_ИстериЯ... направо са разпенявани от безсилен гняв...кукловодите !? Църкат истерично мишлетата.. църкат !!! Най-итересното Е че ако на7о не бяха започвали прокси_конфл. в Укр. и Сир. , сега нямаше да са така унижени !

178

Анонимен

преди 7 години

До Наблюдаващ давай кажи кога косово е било на Сърбия -рашка- ----- образована ватенке

177

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 236 русия ще е над живея не се бой Пове4ето хора надживяха ссср с неговите 70 години ....

176

Малко история

преди 7 години

чл.5 на Будапещенския меморандум подписан от Русия:-РФ се се задължава да се въздържа от заплахата или използването на сила срещу териториалната цялост или политическата независимост на Украйна, както и гарантира, че нейни оръжия няма да бъдат използвани срещу Украйна.

175

Малко история

преди 7 години

На 5 декември 1994 г. в град Будапеща лидерите на Украйна, САЩ, Русия и Великобритания подписват Меморандум за гаранциите за безопасността във връзка с присъединяването на Украйна към Договора за неразпространение на ядрено оръжие.Документът се подписва в потвърждение на изпълнението по отношение на Украйна на разпоредбите на Заключителния акт на ОССЕ, Устава на ООН и на Договора за неразпространение на ядрено оръжие като държава-страна по Договора, непритежаваща ядрено оръжие.

174

Анонимен

преди 7 години

До Наблюдаващ КОСОВО е БИЛО НАЙ ВЕ4Е --Византийско - БГ го владее към 150 години После Унгарците и Турците .... И ЗА ОБЩО 18 години СРЪБСКО при Душан и така до БАЛКАНСКИТЕ ВОЙНИ -населението е Албанско през вси4ки периоди- сърбите освен да загубят поредната си битка там друга работа нямат - това е положението Ватенке

173

Анонимен

преди 7 години

Джуджето изигра Русия с тая анексия и я върна в 18 век.

172

Наблюдаващ

преди 7 години

До Анонимен (219)И като погледнеш картата на Косово, понеже те мързи да попрочетеш исторически източници - гледайки дори ДНЕШНИТЕ имена на селищата, какво според теб е било Косово? Или и там пpoмития ти мoзък вижда само *** и ватенки?

171

Анонимен

преди 7 години

русия страна без бъдеще

170

Анонимен

преди 7 години

До Наблюдаващ Елцин назна4и Путин да не забравяме и това -- а и верно русия не е Куба руснака е къде къде по лигав и слаб от кубинеца ПОНЕ ЩО СЕ ОТНАСЯ до УПРАВЛЯВАЩАТА каста

169

Анонимен

преди 7 години

До Атласкат няма санкции що ривети