12

Ха,ха,хаааааааа...

преди 7 години

МАЙ ХИЧ , не му се вижда края на РУСКОТО ЕМБАРГО!БРАВО НА МАККЕЙНИ!!!!!

11

ха ха

преди 7 години

Кан шансон Пенке ле,ки ли ми т,екуте.

10

Анонимен

преди 7 години

Тази визия, трябва да я е извадил от скривалището на тейковия си часовник :-)

9

смЕх

преди 7 години

Тоя с виетнамския синдром още ли мърда егати изкукалия дядка !?!?!?

8

НЕ РАЗБИРАМ:

преди 7 години

ЗАЩО МАККЕЙНИ НЕ СЕ КАНДИДАТИРА ЗА ПРЕЗИДЕНТ...?!ИДЕОЛОГИЧЕСКИТЕ МУ МОТИВИ СА КРИСТАЛНО ЯСНИ!ЛИЧНО АЗ---ВИНАГИ БИХ ГЛАСУВАЛ ЗА ТОЗИ ЧОВЕК!ТИКИВА РЕШИТЕЛНИ И ПРЯМИ ХОРА----ВИНАГИ ЩЕ БЪДАТ МОЯ ИДЕАЛ!ДЕМОКРАЦИЯТА ПО СВЕТА ---ИМА НУЖДА , ТОЧНО ОТ ТАКИВА ЛЮДЕ!ПОЗДРАВИ ЗА СЕНАТОРА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

7

Анонимен

преди 7 години

Позицията на Маккейн дава някаква светлина в тунела, дано САЩ се съвземат след удара, който сами си нанесоха на последните избори.

6

Дж. АруеЛ

преди 7 години

Някой знае ли що така, ужким демократично избрания Тръмп в най- демократично демократичната демокрация, пък сега едни още по големи демократи, демократично демократстват, че не е демократично избран демократичния президент с демократично избори в най-демократичната демокрация. Или всъщност в тази демократична демокрация, някой демократи са по демократи от другите демократи.

5

Гейбераз

преди 7 години

Тоя ми мяза на Марто Лудото и мИтодитУ....

4

Анонимен

преди 7 години

Завчера руските пранкери Вован и Лексус направиха за смях сенатора Маккейн пред целия честен свят. Тези дни очаквайте тяхния видеоотчет в гиганта за видеосподеляне.

3

Анонимен

преди 7 години

Нормално е да е енгри - за разлика от Трумп целата визия на въпросния сенатор е да спре един газопровод и до там!

2

ГЕРБавия

преди 7 години

МакКейн е изключително достоен човек. Предан, откровен, всеотдаен. Няма размах за национален лидер, но е много по-голям от търговеца-каубой Тръмп !!! ТРЪМП е американският Жорж Ганчев....... Скоро ще го подгонят с импийчмънт, това е спасението !

1

Анонимен

преди 7 години

За каквото ми цитирате постянно тази шизофреник. А и между другото, за каква неприязън ми говори към мюсулманите, като европейските джамиите никнат като гъби. Искат тоямаккейн да ми покажи една катедрала в Ер-Рияд или в цяла Сауди арабия. Или там няма неприязън към всички друго религии, не само против християнството. Маккейн е адвокат на джиновете и на дявола