35

3 март

преди 7 години

Така и турците с българите преди 140 години.

34

Анонимен

преди 7 години

Човека изпълнява изискуемите от корана изнадилвания на жените на неверниците и рязане главите на самите неверници. ....Явно сте запознат. Бихте ли казали къде точно в Корана се изисква това и каква е бройката.

33

Умен

преди 7 години

Типичен Меркелист.

32

До 49:

преди 7 години

Това е главорез произведен от глобалистите които управляваха чучелото Обама и искаха да ни натресат паркинсоновата баба с тумор в мозъка за да може да направи още войни и така с един куршум много зайци - хем да върви военната индустрия, хем да има хаос в Африка, Азия и Европа за да струват зелените хартийки много.А иначе този *** е бил тъпкан с дрога, такива хапове произвеждаме и ние в заводите на един футболен бос и затова ИДИЛ не ни закача.

31

Pe6o

преди 7 години

Na tiq v Germaniq ili 6veciq ubeji6te da im se dade. Merkel i Bulgarski helzinkski komitet 6te gi posre6tnat s hlqb i sol.

30

Анонимен

преди 7 години

""Антитерористичните агенти на ИД"" aaaaaaaaaaaaa.......

29

Анонимен

преди 7 години

Да му бъдат отрязани първо долната глава и след седмица мъчение и горната, ако издържи до тогава разбира се.

28

Анонимен

преди 7 години

Тоз Коран трябва вече наизуст да го знае от толкова четене...Цевта му на дръвника и курбан за кучето.Цялата И.Д. е изтъкана от такива примитивни индивиди...от такива Амеби.Коя нормална жена ще му пусне освен ако не я изнасили.И като си помисли човек че и него майка го е раждала...егати гада...

27

Аноним

преди 7 години

Този *** няма как да принадлежи към някоя религия.Няма религия,която да изповядва насилие.

26

112233

преди 7 години

Единствения начин (за съжаление или не) да бъдат спрени такива като тези е да бъдат убити бавно и мъчително и то публично от същите тези язидски момичета. Това за ИДИЛ е най-страшния кошмар. Тогава останалите може би ще се замислят преди да се правят на такива "герои".

25

666..СУПЕР!

преди 7 години

АЙ АЛАХ ГО ИБАХ.....!НА МОХАМЕД В УСТАТА ***....!АЙ ИСЛЯМ СЕКИДЖАМ *** КОРАН...!АЙ СИКТИР....!

24

Анонимен

преди 7 години

До "хубава работа "ама циraнска (турска "Хубавата работа е на Сащ и на запада! А за хубавата работа, където ти си написал, както е тръгнало още малко ви остава да сте малцинство пред тези два етноса!

23

Рали1

преди 7 години

Като гледам снимките и ме обхваща една тттоллеррантностт....Стискам зъби като чета статията.От гняв и ужас.Майка съм ,но си мисля такива като тези какви майки са ги раждали! "Постепенно станал все по-ефективен, без никога да се колебае дали да убива."-и как по-точно това из.ча.дие ще стане добър човек?

22

Анонимен

преди 7 години

Продължавайте да обезверявате кроткия българин, а утре, като дойдат тия и насам, кой ще ви пази заграбеното? Или тогава ще ревете за национализъм /късно/, сплотяване /късно/, род и родина /твърде късно/?

21

XM...

преди 7 години

.....БЕЖАНЕЦ..

20

Анонимен

преди 7 години

Kланяхте се на Израел... ето какво ви докара Израел! Вече коя поредна година си говорите за проблемите...

19

Анонимен

преди 7 години

Тези ли реваха 9 месеца, че не им давали "безопасен" коридор да се изтеглят от Алепо? И правеха едни сърцераздирателни селфита и постваха в тутър гневни коментари, как уж умирали от глад?

18

Киро Хикса

преди 7 години

Анонимен написа: "Интересно тукашните мюфтии какви поразии забъркват. То ще си проличи скоро де."Интересно или безинтересно, то се знае- всяка джамия е джихадистки индокринационен център!

17

Меркел

преди 7 години

Веднага да го пратите в Германия. Ще го посрещнем с бира и вурст!

16

БХК

преди 7 години

Ще го номинираме за мъж на годината