44

Анонимен

преди 7 години

Колко ви плати някоя фондация от умни и красиви на Сорос за подобни сълзливи статийки,тези са същите които не признаваха Баташкото клане нали..

43

да

преди 7 години

я се разкарайте с тия жалки платени статииот 20 години живеели "отсреща" и били млади:))))))да е ясно едно нещо..ако аз не искам някой в къщата си не значи,че го мразя - просто не го искам в дома си, а къде другаде ще ходи..негова си работа..някой да е чул,че българина мрази бежанците в Германия - ..не ни пука за тяхинтересува ни България

42

Тервел

преди 7 години

В ход е третото ислямско нашествие в Европа, след арабското и османското. Този път, обаче, под прикритието на "бежанци" и с любезното медийно, логистично, правно, политическо съдействие на нпо-рките на Сорос, както и с парите на Саудитска Арабия.

41

Анонимен

преди 7 години

Изобщо не се чувствам длъжна по никакъв начин на никакви бежанци! Защо ние трябва да издържаме и храним чужденци при положение, че за пенсионерите и бедните българи не се полагат грижи? Хората имат право да избират с кого искат да съжителстват и с кого - не! Това е положението!

40

БЪЛГАРСКИЙ

преди 7 години

Кой вярва на тия простотии, че живеели в мир, живеят в мир докато са двама трима бежанците, после като станат 30,40 души ще видите какво е ''мир''

39

балама

преди 7 години

Ето, какво казва президента на Алжир Хуари Бумедиен през 1974 г. в реч пред Общото събрание на ООН. ... Един ден милиони мъже ще напуснат Южното полукълбо на тази планета и ще нахлуят в Северното. Но не като приятели. Защото те ще нахлуят за да покорят Северното полукълбо с децата си. Ние ще победим чрез утробите на жените си.

38

Анонимен

преди 7 години

Когато бяхме братя с руснаците имаше ли подобни резили? Да се заселват араби тук? Сега като сме братя с евроатлантическите извpaтеняци сме на път да бъдем заличени

37

Анонимен

преди 7 години

Да се заделат средства за джамии.От пенсии и заплати.

36

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 34Всяка медия, промиваща мозъци, и всеки джурнялиз, който заклеймява нежеланието на хората да бъдат лъгани и принуждавани коварно, ДА ВЗЕМАТ ИМИГРАНТИ В БОГАТИТЕ СИ АПАРТАМЕНТИ И ВИЛИ. Достатъчно пари получават - да ги издържат, какво са за тях ЕДНО-ДВЕ ДВАДЕСЕТЧЛЕННИ СЕМЕЙСТВА, КОИТО ПО ПЕТ ПЪТИ НА ДЕН ВИРЯТ КЪМ НЕБЕТО ЗАДНИ ЧАСТИ, тъкмо ще удължат полите на жените и "различните" им щерки и ще ги превъзпитат под чадрата. Акбар!

35

Анонимен

преди 7 години

абе 500 години сме си живяли с исляма в мир и спокойствие.. Викам още 500 да ударим

34

Анонимен

преди 7 години

обичам България но мразя днешните "българи". Вие нямате нищо общо с българите от преди 1000 години. Как може да има хора които да искат в тази страна да се заселва некачествен материал?

33

Швейцария и България

преди 7 години

Едно от изискванията за получаване на швейцарско гражданство е през последните 6 месеца да си живял на един и същи адрес там. После се допитват до съседите ти - швейцарци, дали са съгласни ти да получиш гражданство.Не вярвам швейцарците от простотия да са въвели това правило. Сигурно имат предвид нещо и са прави!

32

Анонимен

преди 7 години

плюя на населението в тази прекрасна държава. Наистина че много хора не заслужават да се нарекат българи и да живеят в тази прекрасна страна, трябва да ги заменим, но точно с араби ли?

31

Анонимен

преди 7 години

От 20 г. сме съседи, проблеми до този момент не сме имали===Ето това не разбират всичките тези про-бежански настроени ***: мигрантите от пред 20 г. нямат нищо общо с тези в момента!

30

Анонимен

преди 7 години

*** ще ни превземат.Размножават се като зайци и след време броят им ще нарасне.Това е политика на големите сили,изключвчм Русия.

29

Анонимен

преди 7 години

децата на бежанците ще изселят възрастните хора, след това ще се метнат пари за нови джамии... Българите ще бъдат единствено история от тези земиАгент Лий Джеймс

28

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 22Я па тоя - "краставицата има 99 % вода". Ба си тъпоумника. Кара-вара, все в Русия гледа. Явно му се яде с лъжица хайвер, седи му се на топло, хапва му се тлъст руски борш и печени прасенца, сьомга, гъски, всякакви благинки, ходи му се на риболов, яде му се чиста храна и му се диша чист въздух, че тука вече от ГМО и мръсотия, му се е атрофирал мозъкът и е създал уродливо, болно поколение.

27

анонимен

преди 7 години

Може и да не са престъпници, но след 10-15 г. тези деца ще започнат да се размножават, ще си довеждат булки и женихи и тези 40 ще станат 400. Колко са жителите на с. Баня сега?

26

Анонимен

преди 7 години

Медиите пак се опитват да налагат мнение и да вменяват вина. Колко сте платени и жалки :( , жал ми е за вас.

25

не

преди 7 години

Както каза номер 2 , едните ги разселват по къщи, другите си стоят в центъра. Бежанцолюбителите игнорирате страховете на хората от Елин Пелин. Хората просто не искат сформиране на ново гето/общност подобно на ***, но с по-опасна религия и фанатизъм. Става въпрос не за 2-*** старци, а за бъдеща тенденция. Вижте във Франция и Англия какво става. Във Франция през седмица има безредици и палят коли. В Англия има цели квартали където англичани не припарват. Това ли искате в бъдеще?