21

Анонимен

преди 7 години

АБЕ ЩО СЕ ЗАБЛУЖДАВАТЕ ЧЕ НЕЩО ЩЕ СЕ РАЗБЕРЕ? ГАРВАН ГАРВАНО ОКО ВАДИ ЛИ БЕ? ТА НАЛИ ТОЗИ Е ЧОВЕК НА ЦАРО ПЪДАРО А ТОЗИ ПЪДАРИН НАПРАВИ ЕДНА СЕЛСКА ТИКВА ЖЕНЕРАЛ. Е МИСЛИТЕ ЛИ ЧЕ ТОЗИ ГЕРЖИК ЩЕ ИЗВАДИ КИРЛИВИ РИЗИ И ОЩЕ ПОВЕЧЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА НЕЩО НРЕДНО? АМА СТЕ НАИВНИЧКИ! ТО ЗАТОВА ВЕЧЕ 27 ГОДИНИ ВИ ОПЪВАТ НА ЗАДНА ПРАШКА И ВИ НАПРАВИХА ОТВОРИТЕ КАТО ТАРАМБИКИ. НЯМА ВИНОВНИ НЯМА АЙДУЦИ ВСИЧКО Е НА 6. А ВИЕ ПАК ДА СИ ИЗБЕРЕТЕ ДЕЦАТА НА КОМУНИСТИТЕ МУТРИТЕ И СЕЛЯНЖЪРИТЕ! ДА НЕ ЗАБРАВИТЕ? ЕЙ!!!!

20

Анонимен

преди 7 години

Не помня Герджиков да е обещавал машини, но имаше едни други дето обещаха гласуваха си машините и си подвиха опашките. Питайте тях къде е заровено кучето. Мачкай Герджиков.

19

камен

преди 7 години

Герджика има една цел - да доведе на власт динозаврите от бившата тройна - бсп ,ндсв и доган - затова са недомлъвките , лъжите и увъртанията , не могат да изровят действителни нарушения !

18

Анонимен

преди 7 години

ей, няма угодия :)..човекът решил след хиляди проверки, извършени за 2 седмици, веднага да каже какво са установили, за да няма скрито покрито, те тръгнали вече и решение да му искат. ако беше замълчал за още месец, вероятно щяха да го обвинят, че прикрива някого и нещо. припряна работа.

17

Анонимен

преди 7 години

Герджиков да ви каже къде е заровено кучето ??? А защо не попитате този дето го е заровил г-да политолози нали е демокрация питайте бе. Aман от платени политолози.

16

Циник

преди 7 години

Има ли наистина наивници, които вярват, че някой от тлъстаците ще бъде наказан, или имуществото му конфискувано? Кучетата са огромна глутница...и за 27 години са дълбоко заровени!

15

Анонимен

преди 7 години

Сега е момента Цвъки и Боко да облекат раираните дрехи!

14

Тикуний Ленторез I

преди 7 години

А дано да видим едно цялл правителство в затвора!

13

Анонимен

преди 7 години

Тоя плазмоид досега все с машини е гласувал, като много разбира нека той намери машини. Мачкай Герджиков.

12

Анонимен

преди 7 години

Герджиков, целия Народ иска Борисов да бъде разследван заедно с министрите му, като се обърне специално внимание на Ненчев и Кунева!

11

Анонимен

преди 7 години

В лудницата идва объркал адресите агитатор от БСП и започва да чете лекция пред болните.- Успехите на правителството... Приватизацията бележи... Расте доверието на международната...Всички възторжено аплодират, само един си стои тихо в ъгъла.Агитаторът пита:- А вие защо не ръкопляскате?- Аз? Аз съм санитар...

10

Отвратен

преди 7 години

Ревизьора Герджик да върне назад да правителството на Орешарски , да се сравни какво са правили двете партии , и коя е по корумпирана. До сега е ясно че този прави всичко възможно да върне БСП на власт.А нали единственото задължение на служебното правителство е да осигури следващите избори ? Тук обаче се очертава пълен провал , що се отнася до машинното гласуване.

9

Анонимен

преди 7 години

Основната задача на служебното правителство е да проведе ЧЕСТНИ избори. Първото нещо за това е да се сменят областните управители на ГЕРБ, иначе честни избори няма да има. Дали има или няма машини за гласуване, изобщо не е проблем и поставянето му тези в студиото, навява някакви мисли за манипулация и прикриване на проблема.

8

Анонимен

преди 7 години

Мачкай Герджи

7

Анонимен

преди 7 години

Защо Герджиков да търси машини вие 6г. защо не нaправихте електронното гласуване, мачкай Герджиков спри им кражбите нека реват.

6

До Герджиков

преди 7 години

Герджиков, стигни до края!!! Кажи Борисов какви ги е вършил!!!! Този път искаме политици в затвора!!!!

5

:) :) :)

преди 7 години

Аз мога да ви каже, какви са ни проблемите:- *** и търпелив народ, който гласува със задните си части за мутри, комунисти и всякакви подобни ***- крадливи управляващи, които добре знаят, че могат да си правят каквото си искат.. и го правят- добрите ни "приятели" в Брюксел, Вашингтон и Москва, които се редуват да ни прецакват

4

късата памет

преди 7 години

То беше ясно, че ако има системен проблем няма да го посочат. Нали ако те вземат властта след 2 месеца и те ще си хранят от същото канче. Както вече над 25 години се получава, ще има яко пушилка до изборите, а след това по стар комунистически обичай " било каквото било от тук нататък каквото си беше ".

3

Анонимен

преди 7 години

Ще стигне и по-далеч ако има време.Все пак основната му задача е да осигури честни и прозрачни избори.При положение,че ГЕРБ имаха няколко месеца да прикрият далаверите,само за две седмици е трудно да се стигне до край.

2

WTF????!!!!

преди 7 години

Сега служебното правителство ли е виновно, че Тиквун Бей не си е свършил работата и не е подсигурил машини за изборите? Как се намират такова количество машини под наем за 1 месец???? Този "политолог" нормален ли е?