247

до: 311

преди 7 години

Този път империята е друга - путкинова Русия!Не спекулирайте с името на ЛЕВСКИ!И да се появи сега някой като него, *** ще го ликвидират незабавно. Имат богат опит и обучени ***!

246

Дойче

преди 7 години

Хъмм ето защо в ЕС се заговори за ЕС-втора категория.Щото с предатели съюз не се потдържа.

245

Анонимен

преди 7 години

Браво на Левски че е тръгнал даруши османската империя.Набългарска територия няма мястоза османски империи.Събудетесе българи, пак се канят да виограбят.

244

има ли пилот

преди 7 години

Как мислите? Има ли пилот в самолета?

243

срам

преди 7 години

Ние в Русия се срамуваме от русофилите в България. Толкова елементарна *** е срам за Русия.

242

Анонимен

преди 7 години

Що за президент имаме?!? Всяка втора дума му е Крим. Суверена беше измамен за пореден път от петата колона предатели амеропоклонници, но пада му се на такъв суверен да има такъв загрижен за американски интереси президент. Единствената болка на българския президент са измислена анексия и нарушения някакви на Русия, сякаш си нямаме никакви други проблеми у нас. Срам, срам и пак срам с такива предатели по върховете на българската държава.

241

Анонимен

преди 7 години

Радев накрая това което ще разпердушини е платени протестъри извратеняци и платени со-росоиди което ние ще му помогнем да направи.

240

Анонимен

преди 7 години

Оде дойде тая корупция бе Радев и тез санкции, че и нас завлякоха западняците станахме едни консуматори със замразени проекти.

239

Анонимен

преди 7 години

Накрая Радев ще се ядоса, че не щат да отменят санкциите на руските му началници, ще се метне на бойния ковчег МИГ29 и ще распердушини НАТО и ЕС, след което ще поеме ордена "Герой на Русия" лично от свещените ръце на Путин.

238

Анонимен

преди 7 години

Ха ха ха, какъв президент може да бъде един ***

237

Браво Радев

преди 7 години

Събудете се българи от сън мраковен.Основата на слабостта на българския народ е унищожената му духовност и насаждането на разврат и пороци издигнати до ценност.Левски не е герой защото е хвърлил расото с лека масонска ръка захвърлил всички обети които е дал пред Бога и Църквата и под сатанинско влияние тръгнал да върши плановете на тогавашните *** чиято цел била разрушаването на Османската империя. Левски не е икона, не е апостол а слуга на масоните. Левски е отлъчен от Църквата.Добро утро

236

Анонимен

преди 7 години

Тоя ще гръмне като кримска пушка.

235

Анонимен

преди 7 години

За някакво гласуване в Кърджали( - кога ще бъде сменено турскотоиме на този град?) говорят самотурски слугинчета и ***.

234

Анонимен

преди 7 години

Що за президент имаме?!? Всяка втора дума му е Русия. Суверена беше измамен за пореден път от петата колона предатели русопоклонници, но хак му е на такъв суверен да има такъв проруски загрижен президент. Единствената болка на българския президент са санкциите срещу русия, сякаш си нямаме никакви други проблеми у нас. Срам, срам и пак срам с такива предатели по върховете на българската държава.

233

Анонимен

преди 7 години

Де юре Радев е български генерал от резерва. Де факто има манталитет на *** артелчик

232

фанта лимон

преди 7 години

кога ще пуснат тока в Крим ?Татарите не знаят към момента руснаци ли са или пак украинци?

231

Анонимен

преди 7 години

Подкрепям изгонването на товаговедо от президентството.Не можеда повтаря като папагал нарушение нарушение анексия анексия.

230

vmz

преди 7 години

До АНОНИМЕНАми референдума им го организираха от Русия. Ако го бяха организирали от Белгия сега щяха да са Белгийци.За да стимулирам промития ти русофилски мозък да мисли, представи си, че турски залени човечета окупират Кърджали и "любезно " подканят хората да гласуват.

229

Анонимен

преди 7 години

Тези дни Тръмп се примоли оново на Путин да върне Крим и как да го върне след като кримчаните решиха, че Крим е руски и Путин го анексира. Не вярвам Путин да им наруши правата туй да не e Меркелистан.

228

България

преди 7 години

Добрите герои са: Тръмп Путин Радев патриарх Евтимий капитан Петко ВойводаЛошите герои са: протестъри *** Сорос соросоидчета ленин и колкото и да ви е странно Левски и Ботев. Събудете се българи. Левски навремето е действал именно с пари като тези на Сорос и е изповядвал антиправославни ценности и е действал по тогавашните направления на глобалистите. Не случайно комунистите пропагандираха така активно Левски. Левски е отлъчен от Църквата - не случайно