21

Митю баретата

преди 7 години

Важното е, че държавата успя да задържи кадърните бандити и селските мутри у нас. Ако тези ценни кадри бяха изтекли, България можеше и да има бъдеще. Но за това допринесе и целокупният български народ с прословутото си овчедушие. Боли ме фара, аз съм зад граница от много години. Наведената главица... не ми беше верую и не издържах. Ако на народа му беше зле нямаше така малодушно да си трае. Да живее Чоко Боков и останалата ***, долу интелигенцията и рабо5ническата класа.

20

До 1453

преди 7 години

А линейката ксенофобска ли беше...........ХАХАХАААААААА

19

1453

преди 7 години

Бай *** сте всички вие, които гонихте афганистанските младежи в Широка Лъка, и бедното сирийско семейство от Елин Пелин! Аз не се срамувам от либералните ми, европейски убеждения! Освен, че съм бъргарин - аз съм и европеец!

18

1453

преди 7 години

До 20Спри да използваш моя ник!

17

1453

преди 7 години

Откакто съм във форума - само ме псуват!Ама какво да очакваш от първобитни българи, ксенофоби, и расисти....които и понятие си нямат как е в цивилизованите страни! Франция, Германия, Швеция....българите нямат грам съчувствие за клетите бежанци!

16

1453

преди 7 години

"Мисленето не е от силните ви страни"И какво лошо съм казал? Номер 15 е отговорил вместо мен на бай ***, кедето първо той е почнал с провокациите! И фактически се оказва, че вашето мислене не е от силните ви страни:-)

15

1453

преди 7 години

До 15 номер който е използвал моя ник:-)Защо им обръщаш внимание на такива? :-), попита ме и му отговорих:-) не се учудвал защо няма образовани хора в България...Виж днес намаляват лекарите, утре адвокати, учители и тн ще останат само такива като този:-) и Версачета...

14

До 1453

преди 7 години

Мисленето не е от силните ви страни

13

Анонимен

преди 7 години

Здравната ни система ще реши проблема с пенсионерите.

12

1453

преди 7 години

До До 1453"Ако не ви е срам ще ни споделите ли от какъв произход сте?"От български, защо?Или си мислиш, че като съм българин, трябва непременно да съм кух, ракиено-салатен патриотар,който се бие в гърдите като бай *** в банята?И реве "***, булгааааааар".Сега можеш да ме наречеш "турчин, цганин.... патагонец...."

11

1453

преди 7 години

"Ако не ви е срам ще ни споделите ли от какъв произход сте?"ТУРЧИН СЪМ.

10

Sira tempranilo

преди 7 години

Nali ima manastirsko shushukane?

9

Анонимен

преди 7 години

Много от бежанците, дето ги мразим и гоним,сигурно са доктори, и то добри...

8

До 1453

преди 7 години

Ако не ви е срам ще ни споделите ли от какъв произход сте?

7

Анонимен

преди 7 години

заплата - 430 лв . януарска сметка за ток - 160 лева !!! минаваме на фотосинтеза ...

6

Анонимен

преди 7 години

До АнонименМного прави са били, че са си изпъдили децата. И аз така бих постъпил, ако имах деца.Нямам деца за тази кочна комунистическа.

5

Krematorium Hot

преди 7 години

O, opashki ot krotki klienti...?!

4

Анонимен

преди 7 години

Дано сега майките и бащите, който изпъдиха децата си в чужбина разберат, че не са били прави.

3

Циник

преди 7 години

Важното е политиците ни да са обгрижени....имат нужда - тва подагра...затлъстяване на сърцето...алкохолизъм...стрес...МНОГО СЪМ ПРИТЕСНЕН ЗА ТЯХ! А след 5 години...българите, и без туй ще са ДРАСТИЧНО намалели..от социалните грижи на правителствата ни вече 27 години! И да не забравя - останалите лекари трябва ПЪРВО да се грижат за онеправданите малцинства - те са нашето бъдеще! Толкова се стараят - агнят се през 9 месеца - пълно е с шоколадови дечица!

2

1453

преди 7 години

Еми нормално...няма и младо население достатъчно, част от младите са навън, а останалите в България пък ги вълнуват други работи...:(