14

Анонимен

преди 7 години

да се уволни некадърното служебно правителство, което се занимава само с чистки по поръчки на комунистите, вместо да решава въпросите на деня за България.

13

???

преди 7 години

Нали уж всички символи на коммунизма бяха незаконни, защо председателството ще се провежда в най-големия от тях НДК? Няма по подходящо място построено от "демократите"?))

12

Анонимен

преди 7 години

"Най-бедните държави правят най-разкошните приеми и коктейли"Стара дипломатическа мъдрост. Дават ли ти кетъринг, коли, хотели и т.н., ти какво ще кажеш: "Ама, искам колело?" Ако ти дадат колело, колело ще караш :) Но, понеже искаме да покажем на всички какви сме турбовървежни...

11

Галин

преди 7 години

Не ме интересува с какво ще ги возят, нито ме интересува къде ще спят....ако искат да отидат на лъвов мост, там е най-добре....интересува ме дали НДК ще получи качествен ремонт, да не стане като централа гара...

10

Анонимен

преди 7 години

Да мъинят тоя *** от НДК -то!

9

Анонимен

преди 7 години

Е това е !евалла ! За 8 години стигнахме дъното,сега ще го пробием !

8

Анонимен

преди 7 години

БиБитко хубави неща говореше, колко НИ дал, колко НИ направил, как сме се видели в пари, как строил и пътищата му Слънце, пречиствателни станции, колко ремонти НИ направил и много празни приказки. А всъщност държавата е в колапс. Където пипна Герджиков, руини, измами, кражби, корупция, разруха, смърт!! Да, на час умират по 6 човека!!! Доктор Менгеле, който за да открадне 5 милиона сложи ваксини на децата с 200 пъти повече живак. И БиБитко го покри защото разделяха плячката. Nice, a??

7

до №1 и №6

преди 7 години

Гербава им работа ,а не българска работа явно взимате себе си за мярка.

6

За 5 дни

преди 7 години

Герджиков ще оправи работата!

5

Имам решение

преди 7 години

Конфискуват се средства на известни мутри и престъпници (Цеко Боков, Сребро Бомбата и други) за сметка на държавата. Парите отиват за развитие на промишлеността и в колкото е нужно за председателството ни. Мисля, че българският народ в мнозинството си ще е съгласен. Ако на някого не му стиска, не мен ми стиска - дайте ми власт и ще оправя България за 1 месец.

4

Анонимен

преди 7 години

Значи правителството на Баце забатачило нещата, обаче, ако го пипитат със сигурност ще каже, че виновен е "експеримента Орешарски".

3

Анонимен

преди 7 години

Ето Видимите резултати на Батко Буби от Б, хаос, кражби, калинки, простотия, лоша организация. Нали каза, че оставя държавата в "перфектно състояние"? Е, така е, нали?

2

паляци

преди 7 години

ха, ха, ха . . . .

1

Цирк

преди 7 години

Това се казва Българска работа. ...