141

др.

преди 7 години

начи, тва СЕТА не е за ГМО продукция, ама както и да е - земете и прочетете, та - другарите зърнопроизводители и сега изнасат целата си продукция навън, а техни фирми внасат нискокачествено зърно и заготовки, които вие купувате като хляб. начи кярите от СЕТА като получавате качествена продукция на по-ниска цена, а не *** от турските и гръцки борси, и 25 годишни месни продукти от резерва на западните страни. всички качествени бг продукти заминават за износТ! всичко друго, е болшевизъм

140

Мали-и-и-и

преди 7 години

Много лъже тая,вече май го прави подсъзнателно така, лъгането й става първа природа. Лъже, маже, дано некой неграмотен баламурник се излъже да гласува за червените милионери, които много страдат в лимузините си за бедния български народ.

139

Анонимен

преди 7 години

Кожодерите на народа в луда истерия,в шок,в транс.Има защо.

138

Лука Брази

преди 7 години

ПОИМЕННО ... 1. СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ ... 2 .....

137

св.св.Маркс и Енгелс

преди 7 години

Другарко Нинова,предателите чиито имена искате после какво ще ги правим??? В БЕЛЕНЕ ЗА ХРАНА НА ПРАСЕТАТА ИЛИ ЩЕ ГИ ПРЕДАДЕМ НА ДР. ПУТИН, ДА СЕКАТ ДЪРВЕТА НЯКЪДЕ В СИБИР???

136

св.св.Маркс и Енгелс

преди 7 години

До смех-Да обаче БСП и другарката Нинова получават пари от Руссия,а не от Канада-така че реакцията е напълно обяснима...

135

ас

преди 7 години

не харесвам бсп, но тук са прави. дори и само на приказки, поне го заявяват. в чужбина това стана известно още преди година но тук всички медии мълчаха.

134

anonimen

преди 7 години

нинова ти да не се конкурираш с ионко по простотия мине се не мине токуизръси некои масал не съм видял нищо кучето си върви керванът си пее и ти и тои борите корупцията пита се в задачата чия корупция за толкова години не съм видял нищо смислено искам да го питам тоя оратор 31 часа от тях дали и половината се дават щото две трети и на магистрала не сме ги виждали камо ли другото тоя в кои свят живее нея дая питам бсп колко се изнесоха в герб тя си знае каква работа свърши едни тунели от 30

133

Анонимен

преди 7 години

*** и се гърчат другарите, ох, кеф!Първо им избягаха работниците, а сега ще им избягат и бизнесите.

132

Кирил Софийски

преди 7 години

Само дето не са предатели а продажници ! Има ли политик в България ,които да не е продажен ?!?! А тези там дето се намърдаха са най продажните!

131

смех

преди 7 години

Лошата Канада с 33 000 000 население е с по-голям БВП от "велика" Русия.

130

лошо Корнелио лошо

преди 7 години

таварищке Лъжа как така остави синчето ти да живее и се храни в САЩ които са заразени от ГМО и други болести да беше го пратила в Маскве на чист въздух и биохрана нищо че консумират за настроение лосиони одеколони и др

129

Ай сиктир

преди 7 години

Аз съм сигурен, че 99.99 процента от пишещите по-долу нямат никаква представа какво е това СЕТА и с какво се яде. Така че, ай сиктир.

128

Анонимен

преди 7 години

Говори се че в България пазарът е най евтин- ПОМИСЛЕТЕ ДАЛИ ГМО ЩЕ ДОЙДЕ В БГ ИЛИ В ЕВРОПА- ТУК МИН ЗАПЛАТА 220 ЕВРО В ЕВРОПА МИН ЗАПЛ. 1480 ЕВРО- ТА ХАЙДЕ ДА НЕ ДРАСКАМЕ С ЪЗЪТ СИ, А САМОЛЕТНИТЕ БИЛЕТИ ЩЕ НИ ОТВЕДАТ ОТ ТЕРИТОРИЯТА НА ЕВТИНИТЕ РОБОВЛАДЕЛЦИ- ЕЙ ТАЯ Е БОЛКАТА. МНОГО ХОРА ОТ МИНАЛАТА ГОДИНА ВОДЯТ ПРЕГОВОРИ ЗА РАБОТА И ИМОТИ В КАНАДА- В СВЕТА НА ИНТЕРНЕТА И ДОСТЪПА ДО ВАЖНИ ДОКУМЕНТИ- ОПОРНИТЕ ТОЧКИ УВИСВАТ КАТО ПРАЗНИ ***.

127

пенсионер

преди 7 години

До Анонимен-65''Простотията ходи по хората,не по гората''

126

Анонимен

преди 7 години

Още една врата пред Българите, които искат да си пробват късмета за по добър живот, червените робовладелци не могат да преживеят факта, че робите ги напускат. Тук Българинът мързелив и неграмотен, по света работлив, коректен, точен, търсен- Нинова, как ще ни направите 8 милиона, когато и тия дето бегат от войната, се изнасят панически от територията на разпределителите на порциите, тук остават дворците ви, сараите ви, спа хотелите, ама кой ще ви обслужва, кой ще ви работи..

125

Крава Червена

преди 7 години

Ревете защото Гергов е окупирал тоя сектор фуражни заводи,свинарници,краварници.При евентуален внос ще ядем по-евтино и монопола на соц, партията се разпада .Сега в саламите ни ко има *** месо слагат ли *** фусто дебела ?

124

Минимална заплата

преди 7 години

След това чудо нищо не можем изкара в чужбина, само ще ползваме ***

123

Еха

преди 7 години

Така като гледам коментарите, добре са стегнати редиците в ГЕРБ. Давайте можете още. Хахаха

122

Опорник Точков

преди 7 години

Още нямаме опорна точка защо синчето на другарката Нинова е в САЩ. Това не стои на дневен ред тъй като късопаметния електорат не се замисля много над това.