293

Анонимен

преди 7 години

До един тамСпоред статута на Кипър от 1964 г. той няма право да се присъединява към Гърция, Турция или друга държава. Черните полковници направиха преврат и искаха да го присъединят към Гърция. Става ли ти ясно или си русофил, за който истината не е от значение?

292

Анонимен

преди 7 години

Едно е да правиш нормален референдум и съвсем друго е такъв да се прави от чужда държава с въоръжени войници по улиците!И на всичко от горе същите тези да лъжат че не са техни войници,(зелените човечета)!

291

един там

преди 7 години

До руска дезинформация,То защото в Украйна нямаше преврат-не! Какво му е различното- в Кипър кипърските турци не искаха гърци да ги управляват и се отделиха, а в Крим криските руснаци не искат бандеровци да ги управляват и се отделиха и те!

290

Анонимен

преди 7 години

САЩ да се върнат на Великобритания.

289

Анонимен

преди 7 години

Украйна върна Крим на Русия. Хрушчов даде Крим на Украйна и никой не му каза да върне Крим на Русия. Къде бяха Тръмп, Меркел и другите? Украинците защо не върнаха Крим на Русия след разпада на СССР?

288

Анонимен

преди 7 години

Русия е грешка, която скоро ще бъде поправена!

287

Анонимен

преди 7 години

"Най-глyпавото руско оправдание за анексията на Крим е, че САЩ са щели да направят база."Децибелите на воя и квиченето, нестихващо от години показва, че точно това са си мечтали.

286

seira

преди 7 години

НЕ РАЗБИРАМ ЗАЩО ВСИЧКИ "СЕ ПРАВЯТ НА ОЩИПАНИ"!РУСНАЦИТЕ СЪЗДАДОХА УКРАЙНА.ЗА ПЕРИОДА НА СЪЩЕСТВУВАНЕТО Й, РУСНАЦИТЕ ИНВЕСТИРАХА В НЕЯ НАД 500 млрд. ДОЛАРА!!!ОГРОМНА ЧАСТ ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НА КРИМ Е РУСКО.КРИМЧАНИ СВОБОДНО ИЗРАЗИХА ВОЛЯТА СИ ДА СЕ ВЪРНАТ В СЪСТАВА НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ.НЕ КОМЕНТИРАМ ВОЕННИТЕ БАЗИ И Т.Н....ЗАЩО ТРЯБВА ДА БЪДЕ ВЪРНАТ КРИМ НА УКРАЙНА, КОЯТО ВОДИ ОТКРИТО АНТИРУСКА ПОЛИТИКА?!

285

Анонимен

преди 7 години

Косово е автономна република в границите на Югославия. Прочетете конституцията и от 1975г.

284

Анонимен

преди 7 години

До КуКуТи лъжеш, Косово е признато от ООН и от 109 държави членки на ООН. А Крим от руската *** , Армения, Венецуела и Зимбабве. А и от Ванауто или както там се казва.

283

Анонимен

преди 7 години

А Кравария цялата трябва да се върне на Британската империя. Погазвайки всички международни закони ту едностранно обяви независимост. Не само това, но и организира терористични групи на своя територия и поведе кървава война срещу законните части на нейно величество Кралицата /или краля, или къвто там третополов наглосакс е командвал по това време/, дошли да усмиряват разбунтувалото се население.Време е тази несправедливост да се поправи. Като първа стъпка - санкции за сепаратистите.

282

Анонимен

преди 7 години

Кипър никога не е била в НАТО .Ако не беше НАТО щеше да има война между Турция н Гърция

281

баба НИНА

преди 7 години

ТОЗИ СЪД В ХАГА КОГО СЪДИ,НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ, ЧЕ ВСИЧКО Е АЛА БАЛА.

280

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен....ако американците...военна база в Крим......Най-глyпавото руско оправдание за анексията на Крим е, че САЩ са щели да направят база. Три години ореди анексията Русия и Украйна удължиха до 2049 година арендата на руската база в Севастопол. Американците на плажа ли щяха да бъдат умнико?

279

КуКу

преди 7 години

До Анонимен 327Пишеш пълни глупости , Косово не е признато от ООН , нито дори от Ислямската Конференция , да не говорим , че и 4 държави от ЕС и НАТО не го признават .

278

БАБА БУНА

преди 7 години

АКО ТУРЦИЯ ЗАВЗЕМЕ ЧАСТИ ОТ БЪЛГАРИЯ ДАЛИ НАТО И САЩ ЩЕ СЕ НАМЕСЯТ В ПОЛЗА НА НАШАТА СТРАНА.КАТО СПРЕТНАТ НЯКОЙ РЕХЕРЕНДУМ И АЙДЕ,

277

Анонимен

преди 7 години

Ди БобиНе само международни наблюдатели а цели Десет години Косови се управляваше от ООН преди да се проведе референдума. А "референдума" в Крим, не само по международните, но и по руските закони е нелегитимен. Но за руските пропагандатори като теб истината няма никакво значение. Нали?

276

Анонимен

преди 7 години

Ако американците не се бяха запътили да правят военни бази в Крим,Крим можеше още да е част от Украйна.Точно този американски план пресякоха руснаците,за което сега на краварите им е много болно!Навремето руските кораби като тръгнаха към Куба американците нададоха вой до небето,нали!А сега руснаците при идентична ситуация нямат право,така ли!

275

dodger

преди 7 години

ако трябва да сме точни, истинската причина за анексията е руската военоморска база в Крим, която е и най голямата в Черно море. Руснаците щяха да я загубят позорно ако не бяха анексирали Крим. То това беше и целта на майдана.това референдуми, грижа за сънародници, чувство за историческа принадлежност и др. бла, бла са само кйор-фишеци

274

Руска дезинформация

преди 7 години

До ЧърчилТурция влезе само в турската част на Кипър, защото там стана преврат, който целеше даго присъедини към Гърция. Защо лъжеш толкова нагло?