25

бг

преди 7 години

Този индивид не го ли освиркаха вчера на мача Григор или на мене така ми се стори ?

24

Анонимен

преди 7 години

Това къде ББ построи и ремонтира това ще ви остане, повече няма, на път сте да дадете пак властта на БСП, честито

23

Новата Тиква е тоя

преди 7 години

Това ,че смени лампите не означава ,че си ремонтирал тунела г-н Герджиков . Утре може парче бетон да падне. Стига с този популизъм много на сериозно се взе.....

22

Ы

преди 7 години

"Герджиков оцени: За 5 дни се свърши работа за 5 г." Не, не е вярно. 4 години и 360 дни не се е вършило нищо а сега са работили 5 дни. След това пет години пак рахат!

21

Анонимен

преди 7 години

108 осветителни тела по около 100 лева бройката, + няколко километра кабели + труд МИНУС 100 тона желязо * 15ст. ~ стойността на ремонта ще е между 0лв и 5 000 лв.

20

2

преди 7 години

До 14. Значи като някой е загинал, кражбите да започват? Ако поради течове, утре стане утечка и още някой загине? Най-големи бели стават, когато не се мисли. Защото всичко ни е наред, дай да пилеем пари! Утре тия лампи ще ги свлят и пак нови.

19

Гробаря

преди 7 години

Царо ни оправи за 800 дни, тоя ни оправи за 5 дни.... Борисов идвай, че за месец ще ни оправят сите...

18

Анонимен

преди 7 години

svaleni po 13.54 lampi na 4as!! super!!a ina4e nesvaleni sa bili po 1 na~ 26.95 4asa!

17

Гошо

преди 7 години

*** държава ... Нищо не се оправя, ако не стане инцидент. Преди дни пътувах до Австрия с кола и минах през над 60 тунела - Сърбия, Хърватска, Словения и Австрия. Всичко свети, навсякъде маркировки, знаци и равни пътища. Да не говорим за няколкото тунела по над 3 км. как са поддържани.

16

Анонимен

преди 7 години

Ако отиде и го каже в лицето на Бойко Борисов ще го призная за истински мъж и държавник!

15

Ханонимен

преди 7 години

Охх божеее.БЪЛГАРИООО !!! ?? Ако ''За 5 дни се свърши работа за 5 г.'' .. ! По-добре да пропусна този тунел... !

14

Бай Евро

преди 7 години

До Кънчо П.Направо ще задминем американците и ще стигнем марсианците...

13

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 2Напъни се да помислиш за какво става дума! Колко души трябва да загинат докато ти броиш железата, които са свалени? Едва ли ще ги ползват пак, но и жената няма да се върне!

12

натюр

преди 7 години

Айде и тоя взе да се изхвърля...сложили 20 лампи и вече свършили работа за 5 години. Ами то сега остана да си раздадете и по някой лев премия за добре свършената работа и всичко ще е ОК.

11

БРАВО

преди 7 години

Значи могло с малко пари и качествено , когато няма Корупция . Сега Павлова и Борисов трябва да ги обесят на лампите - един на входа другия на изхода . Мамка им и убийците - за пари убиват хора .

10

Анонимен

преди 7 години

А Тиквата и Свинетката не спираха да се хвалят и да режат ленти.Сега се видя, че всичко е било един празен балон и много, много откраднати милиони.

9

излъган

преди 7 години

Борисов, Господ да те накаже !

8

До !

преди 7 години

Абе ***, за 15 000 само осветителните тела не може да купиш. Ами кабели, ами извънредни за 24 часова работа... А и по договор за поддръжка няма как някой да прави ново изграждане.

7

test

преди 7 години

1111

6

амин

преди 7 години

До светлото бъдещеКогато се изпълняваха петилетки се построй държавата която сега я унищожиха и ограбиха,свещи за най близките да си купят с ограбените пари.....