16

Анонимен

преди 7 години

Nikakvo priemane v bg da si sedat v avstria nie imame dostata4no zigani i emigranti a i sme beena darjava

15

Берлин

преди 7 години

1.В Афганистан няма /официална/ война.2.България няма граница с Афганистан.----------------------------------------------------------А в Русия има ли война? Русия граничи ли със САЩ или Германия? Незабавно да бъдат върнати 3 000 000 братушки от Америка и над 1 000 000 от Германия!

14

Анонимен

преди 7 години

Нямат право да ги връщат, понеже по нито един международен закон не могат да се квалифицират като бежанци.1.В Афганистан няма /официална/ война.2.България няма граница с Афганистан.3.Жалкото подобие на държава да вземе най-после да реагира на бруталното погазване на законите.

13

Анонимен

преди 7 години

България да откаже да ги приеме или да ги експолсира веднага заради явни лъжи и окленетяване на държавата ни.Нали в Афганистан си ги приемат обратно?Нали Меркел до изборите в Германия ще ги върне всичките афганци? Преди 3-4 дни приеха подробен план за връщането? Нали и ние имаме спогодба с афганистанското правителство да ги върнем всичките. Ако не започнем да ги връщаме до две седмици след влизането им на българска територия, както ще прави Германия, ще продължават да ни клеветят натрапниците.

12

Анонимен

преди 7 години

*** европееца

11

да

преди 7 години

защо плюе по България ли.. защото там в лъскавия Запад е мияч на чинии

10

До Берлин

преди 7 години

Берлинчо, защо батковото, след като си се спасил на запад, продължаваш да храчиш жлъч тук? По немско нямате ли си форуми да си гукате? Или може би си вече баннат от там или пък още не шпрехаш доича хубаво и не ти позволяват да си тук?А относно "доктора", може ли да го докаже? Или така му е по-лесно?

9

До 7

преди 7 години

Стой си при афганистанците, смотльо.

8

Анонимен

преди 7 години

Време е служебното правителство да иницира преразглеждане на дъблинското споразумение! Веднага. А прокуратурата да разследва кой си е сложил подписа под него!

7

Анонимен

преди 7 години

"Съпружеската двойка разказва, че при престоя си в България не е имало към кого да се обърнат, за да бъдат защитени от произволието на властите."Що не са им пратили арменския поп?

6

Берлин

преди 7 години

Нормално е да се бяга от България. И аз не издържах на тамошната безчовечност и се преместих в нормалния свят.

5

Анонимен

преди 7 години

Е често и моят портфейл е същия като на снимката! Кво?!А относно бежанците, трябва да го направят... ако излезнат от България, значи декларират, че се отказват от всякакъв живот тук. Кво като са се регистрирали тук, това на практика нищо не значи!

4

Българина

преди 7 години

На касапите лекари ли викат вече? Всички тюрбани вън

3

Анонимен

преди 7 години

Думите им трябва да внедрят съжаление у австрийските власти, а и към всеки, който чете статията. Колко е било лошо в България, как всичко им са взели - даже и млякото на прах. Иска доктора в Австрия, като се набляга в статията, че е лекуващ лекар. Явно не разбира, че при нас ще падне голяма пачка с източването на здравната каса, клинични пътеки, рушвети от пациенти. Сигурно го е стреснало, че ромите бият лекарите и са драснали в Австрия. Заплата е по-голяма, но ги няма бонусите при нас.

2

да

преди 7 години

правилно всичко сме им взели - малко им е вън от България

1

Анонимен

преди 7 години

Ние моментално да ги върнем в Афганистан