407

ognyanz

преди 7 години

В обещанията на ГЕРБ има една интересна подробност, която сигурно много хора не забелязват. ГЕРБ обещават, какво ще направят за 4 години управление. Само че Бойко никога не е управлявал четири години. Ако пак направи правителство, след две години ще каже, че няма подкрепа или че коалицията се разпада и пак ще се изнесе по терлици от Министерския съвет. А обещанията ще си останат за друг път.

406

Анонимен

преди 7 години

''Бойко обеща'' е по-кратък виц от ''Арменец миньор''

405

да не

преди 7 години

забравяме, че новите пътища на герп ще бъдат без завои и наклони.

404

Анонимен

преди 7 години

А на полицаите заплатите, дето не са мръднали от 5 години....? Откъде още полицаи, при сега обявените Ви конкурси за 6 места не можете да съберете 6 кандидата. Какво стана сега? Командировате полицаи на границата, плащате им командировъчни, прибират ги едни хотели и къщи, а тези дето са постоянно на браздата кучета ги яли. Направихте 40% от тях толерирани трафиканти, а другите кучета ги яли. БРАВО! Страхотна политика !!!

403

П

преди 7 години

След дъжд качулка не вярваме на лъжите ти вече не се излагай

402

Анонимен

преди 7 години

550лв., работя по специалността си в София, кой го е решил?

401

Анонимен

преди 7 години

До 458 Бай Ристо"Големите обещания само отблъскват хората защото никой не вярва на тях"Ако за теб минимална заплата през 2021година стане 250 евро(след данъци толкова остават) е невъзможно нямам какво да кажа.За мен след 4 години такава заплата е направо жалка и е съпоставима с днешната.Никакво развитие.Стига с това европейско финансиране.Безплатен обяд няма.Нали имаме 900 милиона вноска в ЕС на година.Колко се връщат в България?Връщат се парите ама при нашите хора.

400

Борисов 5

преди 7 години

Антони Тодоров си е човек с диагноза. Не може да не правиш разлика между човек разузнавач от Първи отдел на ДС, работил в интересите на БГ и *** от Шесто - изпращал с доноси невинни хора в "Белене"., и да разкриваш досиета на разузнавачи от външно разузнаване.Не ми се пише. Възхищавам се на японците, които дават живота си в името на държавата. Колко са хората, които ще си дадът живота за БГ. Апел към съфорумците, това момче от границата, го изберете за депутат, за да избегне присъда!

399

Анонимен

преди 7 години

Ако гледате "Лице в лице" на Цв.Ризова-влюбената в ГЕРБ журналистка,та нейния гост Антон Тодоров -мазния политолог,който оплю кого ли не във вестниците на Пеевски,щял да влезе в листите на ГЕРБ.Да им е честито новото попълнение.,Сега вече загубата им е гарантирана.

398

Ко,не!

преди 7 години

Ник туи сме ги чували.

397

Анонимен

преди 7 години

Авторът на книгата "Шайка - Бойко, Росен, Цецо и другите" Антон Тодоров вчера се яви като говорител на пресконференция на ГЕРБ в централата на партията. Застана редом до депутати и активисти, разгроми БСП. Странният факт предизвика коментари и оживление сред редовите симпатизанти в партията на Бойко Борисов....КОИТО СА ПРОЧЕЛИ КНИГАТА НА ТОЗИ СЕЛЯНЖЪР ЗНАЯТ МНОГО ИСТИНИ ЗА ШАЙКАТА. МНОГО ИНТЕРЕСНО СЛЕД КАТО ГИ ОПЛЮВА ПО НАЙ БЕПАРДОННИЯТ НАЧИН В КНИГАТА СИ СЕГА ЗАЩО Е В ЕДНА РЕДИЦА С ТЯХ?

396

Г-н Борисов 4

преди 7 години

БГ има на глава от населението най- много полицаи. Какво се направи за битовата престъпност?За злоупотребата с лични данни? За корумпирани съдии и адвокати? На най-големият конституционен съдия му взеха жилището в БГ, ще кажа само че живееше в "Гоце Делчев". Целият криминален контингет се знае, ако някой политик иска да го премахне става за 48 часа. Да си кажем истината за концесииите, в края на мандата Ви, толкова грабещ законопроект не е имало в цялата история на БГ. Добре че Радев наложи вето

395

АБВ

преди 7 години

ЗА БОГА, НЕ КОПУВАЙТЕ ОТ ЛИДЛ !Големите им реклами ВЪЗДУХ ПОД НАЛЯГАНЕ !Днес в 13,30 ч посетих във В.Търново ЛИДЛ и реших да си купя 3 салама "Бургас" на цената на 2. Каква беше изненадата ми когато само 5 часа от началото на промоцията те вече бяха свършили. Това не им е за първи път. Е ако бях отишъл в 9 . може би щеше да има. ЕДВА ЛИ СКОРО ЩЕ ПОСЕТЯ ТЕХЕН МАГАЗИН. За сега съм анонимен, но няма да е така, смятам да започна кампания срещу ГОЛЕМИТЕ ВЕРИГИ, които се подиграват с БЪЛГАРИТЕ

394

Гробокопач

преди 7 години

До СТРАНДЖАТАСкука в проповедите, липса на въображение. Мостове, пътища... Бати пътно-мостовите трудоваци, дет сте герберите, строите ударно "капитализъма", от който "Слънцето на бъдното утре, струи";))))

393

Българин

преди 7 години

КАКВО ЛИ НЕ ОБЕЩАВАТ,ЗА ДА СЕ ДОКОПАТ ОТНОВО ДО ВЛАСТТА

392

zz

преди 7 години

До СТРАНДЖАТАвсеки различен от статуквото , ще е по добър от облия зеленчук

391

Гробокопач

преди 7 години

"За всички и по много". Явно ГЕРБ вече няма да има финансови министри от рода на Горанов и Дянков;))) Никога веч;))) Каква щедрост! Постната пица, бе сменена с тежки и пищни софри от... обещания."За всички и по много", сиреч "на всекиго според потребностите". Много куки, доста стръв и чакаме големите шарани. После що е обидена Сито(Деметра) (Сито, сиреч раздаващата храна, раздаващата благодат), то нов Боку се възкачвал на Олимп на нейно място!;))) Но като го гледам на снимката в ква кондиция е след тия обещания, явно цяла нощ са го спохождали анадолски ***;)))

390

Щирлиц

преди 7 години

Мда,ударен труд кипи..

389

сугурност в бъдещето

преди 7 години

Здравеопазване !Социална справедливост !Повишение на минималните доходи на работещите и пенсии на работилите .Построяване на Болници, Домове за стари, Хосписи и Рехабилитационни центрове.Това искат хората !

388

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

До ЩирлицГЕРБ първи разбраха нуждата от ремонт на виадукнине, тунелите... - и ги започнаха...